Μήνυμα στις 21/1/2017 στις 23:29 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε κοίταξε άμα πρόκειται για τις σπουδές σου συνέχισε τες κι παίζε ταυτόχρονα με κανένα φιλαράκι από την σχολή που του αρέσει το άθλημα για να μην ξεχαστείς κι όταν με το καλό τελειώσεις συνεχίζειςΑποδεκτη εαν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: Να σταματήσω το ποδόσφαιρο?
Μήνυμα στις 21/1/2017 στις 23:19 @Διάφορα
Κοίταξε φίλτατε το έχω πάθει κι εγω σε πολύ πιο μικρή ηλικία με καυτή σοκολάτα εμένα είχε μουδιάσει η γλώσσα μ κι ένιωθα κάτι σαν ξεφλούδισμα για να το ανακουφισεις: 1βαζε ένα παγάκι πανω στο κάψιμο όσες φορές την ημέρα θέλεις 2Για να μν ξεροσταλιασεις πεινε πολλά υγρά αλλα όχι ανθρακούχα αναψυκτικα Αποδεκτη εαν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: κάψιμο στην γλωσσά
Μήνυμα στις 21/1/2017 στις 22:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίταξε φίλε κι εγώ 13 ειμαι κι ούτε εγώ έχω κάνει κάτι ακόμα παρα ολη την εξωτερική μου εμφανιση που είναι μια χαρά και την φήμη που έχω στο σχολείο μου δν είναι ανάγκη να αγχωνεσε θα σου πρότεινα η πρώτη φωρα που θα κανεις κάτι με κάποια να μην εχεις νιώσει ντροπή κι να είσαι σιγουρος[Μέγεθος]Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κάνει φαση ακόμα |