Μήνυμα στις 9/2/2020 στις 03:32 @Sex
Δεν το έπιασα ποτέ τον πατέρα μου, του είχα κλέψει μια τσόντα και την αντέγραψα στο πσ μου δεν το κατάλαβε ποτέ
Πήγαινε στο θέμα: Έχετε πιάσει;
Μήνυμα στις 9/2/2020 στις 03:30 @Sex
Ειχα θέμα κα εγώ με το πέος μου αλλά ήταν στο μυαλό.... 13 εκατοστά είναι ένα μέτριο πέος, εγώ δεν τν έχω μετρήσει είχα παει και σε ένα παιδίατρο όταν ήμουν 14 με τ ο με είδε με Είπε ολα οκ Μην κοιτάς τσόντες γτ από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα όλοι εκεί το έχουν με επέμβαση... Πήγαινε στο θέμα: Είμαι 15χρονων και την έχω...
Μήνυμα στις 9/2/2020 στις 03:24 @Διάφορα
Δυσκολίες υπάρχουν παντού, η καλύτερη απάντηση είναι απλά θέλεις ένα τρόπο ψυχαγωγίας για να μπορέσεις να ξεχαστείς, η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις, Δουλειά κτλπ θέλει και ψυχαγωγία χωρίς ψυχαγωγία θα σε παίρνει από κάτω....
Πήγαινε στο θέμα: Να είμαι για όλους...
Μήνυμα στις 25/1/2020 στις 22:15 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σε όλους Είχα μια σχέση 2 χρόνον , που τους τελευταίους μήνες υπήρχαν κάποια προβλήματα όπως πχ, δεν βγαίναμε έκανα μόνο εγώ κινήσεις για να δω το ταίρι μ, στο τέλος χωρίσαμε γιατί διαπίστωσα ότι μιλούσε με ένα αγόρι και εμένα δεν μου απαντούσε στα μηνύματα Ενώ με χώρισε την ίδια μέρα προσπαθούσε να τα ξανά βρει με μένα, εγώ είμαι μεγάλος εγωιστής αν φτάσω στο αμήν Το τελείωσα εκεί, είχα διαπίστωση ότι ανέβαζε τραγούδια για εμένα και πολλά διαφορά για μια εβδομάδα όλο αυτό, ε μετά από μια εβδομάδα πλέον είχε δεσμό με αυτό το αγόρι π μιλούσε Εγώ εκείνη την περίοδο περίμενε το χαρτί να υπηρετήσω και περίπου 8-9 μήνες μετά το χωρισμό με μπλόκαρε στο fb χωρίς λόγω δν είχαμε ούτε επαφή ούτε τπτ δν ήμασταν ούτε καν φίλη να φανταστείτε, εγώ έμπαινα τακτικά στο προφίλ τις γτ ήταν η μόνη κοπέλα π με πόνεσε τόσο πολύ ο χωρισμός.... Εγώ βρίσκομαι τώρα στην Αγγλία είχα κλείσει το Facebook μου κάνα 5 μηνες τώρα, κάποια στιγμή κάτι εβδομάδες πίσω είχα μια διαίσθηση πολύ δυνατή χωρίς να ξέρω όμως τι και πως κάτι με ενοχλούσε πάρα πολύ περίεργη αίσθηση ότι κάποιος μιλάει για εμένα, η κάποιος κάτι θέλει να μ κάνει δεν ξέρω πως να το περιγράψω να φανταστείτε.... Και άνοιξα το προφκλ μ και ειδα ότι με ξεμπλοκαρε, ε και από εκείνη την μέρα την έχω συνέχεια στο μυαλό και πραγματικά ήθελα μια βοήθεια τι να κάνω ρε παιδιά για να ξεχάστω γενικά δεν έχω φίλους εδώ είμαι μόνος μου και δν έχω και παρέα..... Γνωρίζει κανείς με ποια λογική να με ξεμπλοκαρει και για πιο λόγω να μην μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μ..... Πήγαινε στο θέμα: Καψούρα αξέχαστη
Μήνυμα στις 9/11/2019 στις 11:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μπορείς να κανει σεξ, όταν έχεις περίοδο, επίσης έχεις και την επιλογή να κάνεις πρωκτικο, εγώ με την τότε κοπέλα που είχα αρκετές φορές ερψομασταν σε ερωτική πράξη εν μέρες περιόδου απλά δεν θέλει τις απότομες και άγριες διαθέσεις λόγο πόνου στον κόλποΠήγαινε στο θέμα: Πως να σταματήσω την περίοδο ; Γίνεται; Σ
Μήνυμα στις 9/11/2019 στις 00:37 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Από την εμπειρία μου, προσπάθησε να την πλησιάσεις πιο κοντά, και σιγά σιγά όσο θα προσπαθείς πάρε λεπτομερείς για τα ενδιαφέροντα τις ώστε να μπορείς να βρεις κοινά ενδιαφέροντα μαζί τιςΠήγαινε στο θέμα: Πώς να τη γνωρίσω;
Μήνυμα στις 8/11/2019 στις 02:55 @Sex
Καλημέρα Γιάννης λέγομαι είμαι 23 ετών Παίδες, δεν είμαι κολλημένος στο μέγεθος απλά θέλω να πάρω γνώμες!! Λοιπόν το πέος μου δεν γνωρίζω εάν είναι μικρό ή μεσαίο, βλέπω στις τσόντες η περισσότερη έχουν κάτι καυλια πολύ μεγαλύτερα από εμένα σε αρκετό βαθμό και πολύ πιο χοντρά.. Το δικό μου το πέος πρέπει να είναι στα 11 εκατοστά νομίζω εν πασει περίπτωσή φτάνει μέχρι οφαλο άρα είναι επαρκή να γονιμοποίηση 😁😁 Είμαι 23 ετών., και αρκετά υπερβαρος δηλαδή σε σημείο 120 κιλά στα 1.74 ύψος Θυμάμαι στην εφηβεία που είχα φτάσει στα 70 κιλά, τότε είχα μια κοπέλα με είχε πει ότι είχα πολύ μεγάλο πέος και ότι φοβόταν να προχωρήσουμε και τέτοια, δεν εχω παρατήρηση κάπια αλλαγή από τότε στο πέος εν στύση, έχω κάνει σεξ με αρκετες κοπέλες μετά από αυτην, χωρίς φυσικά να ντραπω αλλά αυτό που με καίει είναι υπάρχει περίπτωση να μην έχω ικανοποίηση μια κοπέλα σεξουαλικα λόγω του μέγεθους, υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει ακόμα η να παχύνει?? Με 11 εκατοστά υπάρχει πρόβλημα? Και κάτι έξτρα να προσθέσω, αυτό που μόνο με ενοχλεί σε όλο αυτό το θέμα είναι πως δεν φαίνεται ποτέ βουναλάκι στα παντελόνια η σε κάποια φόρμα π φοράω ανάμεσα από τα πόδια, και από εκεί φαίνεται αν κάποιος έχει μικρό ή μεγάλο πέος, Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος |