Μήνυμα στις 13/7/2017 στις 15:04 @Κλάψιμο
σκεφτηκες οτι ισως απλα η μανα σου σε θελει μες στο σπιτι για να μην νιωθει μονη της?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με την μανα μου.
Μήνυμα στις 11/4/2017 στις 04:36 @Sex
πριν μερικους μηνες επαθα ωτιτιδα και πηγα σε εναν παιδιατρο στο ΙΚΑ για να με εξετασει. η φαση ειναι οτι εδο και 2 νομιζω χρονια εχω μεγαλο στηθος (ειμαι αγορι 14 ετων) ειναι διαφορετικο απο τα αλλα αγορια και ξερω οτι σιγουρα κατι δεν παει καλα μαζι μου. ετσι οπως με εξετασε μου ζητησε να βγαλω την μπλουζα μου. εγω ντρεπομουν καθως ηταν και οι γονεις μου μπροστα αλλα το εκανα. τοτε συνεβει αυτο που φοβομουν. η γιατρος καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα με το στηθος μου και αρχισε να με κοιταει μονο εκει. τελικα μας ειπε οτι πρεπει να παω σε εναν ενδοκρινολογο. μου περασε η ωτιτιδα και πηγα και στον ενδοκρινολογο οπου ειχα την ελπιδα οτι κατι θα γινει για να ληθει αυτο το προβλημα μου. ο ενδοκρινολογος ειπε οτι ειχα και φιμωση αρα αφησαμε το θεμα της γυναικομαστιας καθως ειχαμε σαν προτεραιότητα την επεμβαση περιτομης. σε 6 μερες κλεινω 1 μηνα απο τοτε που εκανα την περιτομη αλλα επειδη ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως εγινε με τον ενδοκρινολογο (το μονο που μου ειπε για το θεμα του στηθους ειναι λεει να κανω γυμναστικη) σκεφτομαι να ξαναπαω αλλα δεν θελω να παω στον ιδιο ενδοκρινολογο καθως δεν με βοηθησε και ιδιαίτερα. μπορω να παω μονος μου σε ενδοκρινολογο?και αν ναι πρεπει να πληρωσω η μπορω και δωρεαν? Πήγαινε στο θέμα: γυναικομαστια ενδοκρινολογος
Μήνυμα στις 2/2/2017 στις 11:30 @Διάφορα
γεια σε όλους. είμαι 14 και νομίζω τον Ιούνιο είχα γραφτεί γυμναστήριο. πήγα περίπου 2-3 ευδομαδες μετά πηγαίναμε συνεχεία διακοπές και δεν έβρισκα χρόνο για γυμναστήριο. μόλις άρχισαν τα σχολεία όλο έλεγα να πάω και όλο δεν πηγενα. τώρα θέλω να ξαναπάω άλλα φοβάμαι ότι θα το ξανασταματήσω. αυτό κάνω και με την δίαιτα ξεκινάω και όσο περνάνε οι μέρες όλο και πιο πολύ τις χαλάω χωρίς να το καταλαβαίνω και φτάνω να τρώω όπως και ότι έτρωγα πριν την δίαιτα. το θέμα είναι ότι είμαι χοντρός και πρέπει να χάσω κιλά αλλά συνέχεια ας πούμε με πιάνει αυτή η μανία και λέω αα τώρα θα πάω, αα τώρα θα χάσω κιλά,αα τώρα θα κρατήσω την δίαιτα και μετά από καμιά ευδομαδα να με πάλι στο σταθερό να παραγγέλνω πιτόγυρα. νομίζω οτι γυμναστήριο δεν πάω επειδή βαριέμαι. πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω για μην βαριέμαι και τι να κάνω για μην χαλάω την καταραμένη δίαιτα.
Πήγαινε στο θέμα: θελω να ξαναπαω γυμναστηριο
Μήνυμα στις 26/1/2017 στις 03:50 @Θ. Κλημεντίνη
πανε 3 χρονια.ποτε θα μας πεισ?
Πήγαινε στο θέμα: Της αρέσω η ειναι μπερδεμένη ;
Μήνυμα στις 16/1/2017 στις 18:26 @Διάφορα
τι θελεις να πεις να εχει λιγο show?
Πήγαινε στο θέμα: καναλι YOUTUBE με μαγειρικη
Μήνυμα στις 14/1/2017 στις 22:56 @Διάφορα
ενας/μια γνωστη/ος μου θελει να κανει καναλι στο youtube με θεμα τις συνταγες. θα περνει συνταγες απο διαφορους γνωστους μαγειρες της τηλεορασης θα τις φτιαχνει και θα τις δοκιμαζει. εχει βαρεθει λεει να ακουει συνεχεια καλα λογια για τις συνταγες που βλεπουμε στην τηλεοραση και θα "κρινει" και αυτος/η. αμα τελικα γινει το καναλι θελετε να σας βαλω λινκ να τσεκαρετε? γενικα πιστευετε οτι θα ενδιεφερε τον κοσμο κατι τετοιο?
Πήγαινε στο θέμα: καναλι YOUTUBE με μαγειρικη |