Μήνυμα στις 26/11/2017 στις 12:46 @Sex
Γεια σας παίδες.Χθες συναντήθηκα με τον κολλητόμουυ σπίτι Μ.Εκει που καθόμασταν που ειπε πως είχε καβλες και του πρότεινα να δούμε καμία τσόντα στο πισι.Ετσι και έγινε.Εκει που την παίζαμε ξαφνικά μου τον άρπαξε και μου τον έπαιζε μετά από λίγο το ίδιο έκανα και γω.Δεν ξρ γιατί.Χωρις να το καταλάβω είχαμε βρεθεί στο κρεβάτι Μ να μου περνάει πιπα και γω του πήρα.Γδυθηκαμε και μου ζήτησε να ου το χώσω και έτσι έγινε και γω του το ζήτησα.Για να μην το πολυλογώ το κάναμε 3 φορές και νιώθω λίγο άσχημα γτ το έκανα ασυνείδητα και να σημειωθεί εδώ πως είχα σχέση στο παρελθόν και τρ γουστάρουμε και οι δυο δυο κοπέλες πολύ καλές.Ειμαι γκεί;;Ο κολλητός Μ;; Μπορώ να πω πως δεν τρελάθηκα αλλά δεν το λες και άσχημο.Πως θακρίνκρίνατε το γεγονός
Πήγαινε στο θέμα: Φασηβμε κολλητό
Μήνυμα στις 27/5/2017 στις 16:55 @Sex
Εγω ειμαι 14 στα 15 ξαι την εχω 12 εκ περιπου ειναι καλα;;; Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους στην εφηβεια- γκαλοπ
Μήνυμα στις 22/5/2017 στις 22:16 @Sex
Γεια σας παιδια!Ειμαι 14 προς 15 και μου αρεσει μια κοπελα ενα χρονο μικροτερη.Την γνωριζω 1,5 χρονο και ειμαστε κλ φιλο.Αρχισε να μου αρεσει τον τελευταιο μηνα.Αρχικα ερχομασταν κοντα με αγκαλιαζε με επερνε απο το χερι και τετοια.Μπορει να το εκανε φιλικα αλλα δεν ηταν και τοσο φιλικα νμζ. Τελως παντων απο τη στιγμη που αρχισε να μου αρεσει αυτη απομακρυνθηκε λιγο και δεν ξρ γτ. Εγω της στελνω αλλα εκεινη ποτε ειναι φανερο οτι με βλεπει σαν φιλο.Θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να την κανω να με δει οχι σαν φιλο και να τα φτιαξουμε.Σορρυ για το κειμενο. Ευχαριστω!! Πήγαινε στο θέμα: Κοπελα που μου αρεσει
Μήνυμα στις 17/2/2017 στις 15:46 @Sex
13 χρονών και τον έχω 11-12 εκ.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους στην εφηβεια- γκαλοπ
Μήνυμα στις 14/1/2017 στις 21:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα όσο αναφορά το πεος φίλε μου πιστεύω είναι πάρα πολύ καλό και επειδή δεν έχεις ακόμα τρίχες στις μασχάλες δεν έγινε τιποτα θα βγάλεις στην ώρα σουΠήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους στην εφηβεία |