Μήνυμα στις 10/1/2017 στις 18:30 @Sex
Βοηθηστε ρε παιδια.....
Πήγαινε στο θέμα: Τι παιζει με τον αυνανισμο (γυναικες)
Μήνυμα στις 10/1/2017 στις 17:49 @Διάφορα
Γεια σας παιδια. Πριν 6 μηνες εκανα τρυπα στη μυτη και θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας, αφου ψαχνοντας γενικως στο ιντερμετ δεν εβρισκα τις απαραιτητες πληροφορειες οταν θα εκανα και εγω ετσι θα ηθελα να βοηθησω οσους εχουν στο μυαλο τους να κανουν. 1ον) Επιλεγεις μαγαζι συμφωνα με την τηρηση κανονων υγειινης. 2ον) Στο μαγαζι εγω επελεξα καποιο κοσμηματοπωλειο ηθελαν υπογραφη γονεα εαν εισαι κατω των 18. 3ον) Ο piercer σου απολυμαινει τη μυτη με ειδικο μαντηλακι. Και σου κανει μια κουκιδα στη μερια που θελεις με ενα μαρκαδορακι 4ον) Ανοιγει το πιστολακι και τοποθετει το σκουλαρικι που βρισκεται μεσα σε ειδικο περιβλημα χωρις να το αγκιξει. 5ον) Βαζει το πιστολι στη μυτη...και ΤΣΟΥΚ η τρυπα εγινε. 6ον) Δακρυα στα ματια, λιγος πονος και αιμα στο σημειο. 7ον) Σου δινει ενα φυλλο με οδηγειες για την επουλωση και πληρωνεις 18-20€ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ΜΕΤΑ ΤΟ Pircing 1. Δεν ακουμπας το κοσμημα με απλυτα χερια. 2. Για την επουλωση της" πληγουλας " χρησιμοποιηστε Tea Tree Oil θα το ζητησετε στο φαρμακειο. Θα βαζετε μια σταγονιτσα πριν τον υπνο. 3. Οταν βαζετε αρωματα, σπρει, μακιγιαζ καλυψτε το κοσμημα 4. Λογω του πρηξιματος το κοσμημ μπορει να βγει τοτε με καθαρο χαιρι το πιεζετε να μπει μεσα παλι. 5. Για να μη φυγει στον υπνο βαλτε ενα τσιροτο στην περιοχη. 6. Μπανιο σε θαλασσα και πισινα καλο ειναι να αποφευχθει. 7. Μετα απο 1 μηνα μπορειτε να αλλαξετε κοσμημα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΣΗ + Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΝΑΕΙ. 8. Μην ξεχνατε πως για 1 χρονο και πιο πολυ η πληγη δεν ειναι πληρως επουλωμενη αυτο σημαινει πως θα φορατε συνεχεια σκουλαρικια απο χειρουργικο ατσαλι και δεν θα αφηνετε την τρυπα χωρις σκουλαρικι. 9. Σε περιπτωση αλλεργιας (συνηθως ενα κοκκινο σπυρακι) χρησιμοποιηηστε το Tea Tree Oil ή αλοιφη Fucidin ή Fusicort. Αν δεν υποχωρησει επικοινωστε με το μαγαζι οπου κανατε το pircing η έναν δερματολογο. Αυτά...ελπιζω να σας βοηθησα!! Πήγαινε στο θέμα: Τρυπα στη μυτη (οδηγειουλες)
Μήνυμα στις 10/1/2017 στις 12:44 @Διάφορα
Γεια σας μελη του Ftou! Καλη Χρονια!!! Θα ηθελα τη γνωμη σας για κατι. Καταρχας να πω πως θελω τη γνωμη καπνιστων και οχι σχολια του τυπου κοψτο το ρημαδι δεν κανει καλο. Ξερω πολυ καλα τις αρνητικες συνεπειες στην υγεια. Ας αρχισουμε λοιπον. Αρχισα να καπνιζω απο τον Αυγουστο του 2016 αρχισα με Old Holborn λευκο ασημι χαρτακια μετα πςρασα στα γαλαζια και τελος μαυρα. Ομως ΒΑΡΙΕΜΑΙ υπερβολικα το στριψιμο και δεν αντεχα οποτε αφησα μισο τον καπνο και ειπα να περασω σε πακετο. Απο ετοιμα τσιγαρα εχω δοκιμασει (Malboro κοκκινα, Silk Cut, Malboro silver) αυτα απο τρακες. Πηρα ενα πακετο Karelia Slims Blue . Ειναι ωραιο τσιγαρο ελαφρυ και οικονομικο. Ομως θα ηθελα να δοκιμασω και κατι αλλο ωραιο. Δεν θελω να ειναι πολυ βαρυ γιατι με ζαλιζει. Επισης θα προτιμουσα καποιο οχι σλιμ. Εχετε να μου προτινετε κατι ετσι για την αλλαγη; Ευχαριστω πολυ!!! Πήγαινε στο θέμα: ~Τσιγάρα~
Μήνυμα στις 10/1/2017 στις 12:25 @Sex
Οχι και να σου πω την αληθεια φοβαμαι..Δεν ξερω ουτε σε ποια ιστοσελιδα να μπω χωρις ιους και χωρις να μου καταστραφει ο υπολογιστης. Τεσπα μπορει να μου απαντησει καποιος στις ερωτησεις μου γιατι εχω αγχος. Καλυτερα κοριτσι γιατι θα καταλαβει καλυυερα
Πήγαινε στο θέμα: Τι παιζει με τον αυνανισμο (γυναικες)
Μήνυμα στις 9/1/2017 στις 18:26 @Sex
Γεια σας παιδια! Ειμαι νεο μελος και ηρθε η ωρα να σας απασχολησω με το προβλημα μου! Καταρχας θα αριθμισω τις ερωτησεις ωστε να μου απαντησετε συγκεκριμενα: 1) Ποση ωρα κραταει ο γυναικειος αυνανισμος μεχρι που η κοπελα να φτασει σε οργασμο? 2) Αυνανιζομουν τις προαλες ετριβα πανω κατω την κλειτοριδα και ενιωθα καπως παραξενα σαν μια πιεση με λιγο πονο στη συνεχεια επιασα τον κολπο και ειχε βγαλει κατι διαφανα υγρα που ηταν σαν σαλια...τι ηταν; 3) Οταν βαζω δαχτυλο χωρανε χωρις πονο τα 2 πρωτα εκατοστα του δεικτη μου. Γιατι γινεται αυτο; Πως θα δεχτει το πεος αργοτερα; 4) Γιατι δεν νιωθω ηδονη; Μονο λιγες συσπασεις στον κολπο. Νιωθω οπως ενιωθα στην αρχη πριν αυνανιστω. Γιατι; Συγνωμη για το τερραστιο κειμενο! Ευχαριστω💕 Πήγαινε στο θέμα: Τι παιζει με τον αυνανισμο (γυναικες) |