Μήνυμα στις 7/1/2017 στις 03:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοπελια σορρυ που θα το πω αλλά απλως ήθελε να π*δηξει . Είσαι μικρή σκέψου και προχωρά . Απλά ξεπέρασε τον. Σορρυ αν σε πληγωσα αλλά τα αγόρια σε αυτή την ηλικία δεν σκέφτονται τπτ άλλο. Αν όμως 1% δεν είναι σαν τους άλλους μιλά του. Δεν θα σε παρεξηγήσει. Μην ντραπεις να του μιλήσεις !! Μην ξεχνάς μιση ντροπή δική σου μισή ντροπή δική τ !! Αν ακόμα θες να τον ξεπεράσεις φτιαξτα με κάποιον. Θα δεις με τον καιρό θα γουστάρεις πιο πολυ το αγόρι σ.Πήγαινε στο θέμα: πως να τον ξεπερασωω :(
Μήνυμα στις 6/1/2017 στις 15:12 @Sex
Φιλε εγω δεν θα εκανα ομαδικο αυνανισμο . Σχετια με αυτο που λες οτι αν την εχεις μικρη, εγω σε στυση την εχω 19 και ειμαι 14.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικός αυνανισμός
Μήνυμα στις 6/1/2017 στις 02:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εγω τα ιδια φιλε τραβαω.... ειχα την τυχη ομως να εχω αδερφη η οποια με βοήθησε. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να5 κανεις με κερι. Η κοπελα μ για να φανταστεις, κανει πολεμικες τεχνες και την τσιμπισε φιδι και πηγε κονη της μεχρι τον γιατρο με τα ποδια μιση ωρα διαδρομη και κουραγιο για να κανει κερι δεν εχει βρει. Εγω στο πρωτο τραυιγμα ψωφισα απο τον πονο. Παρε αποτρυχοτικη κρεμα η ξυραφι. Αν κανεις με κρεμα και οι τριχες σ ειναι χοντρες, μην ανυσιχισεις αν χρειαστει περισσοτερη ωρα απο οση λεει στο χαρτακι. Παντως σου προτεινω ξυραφι, μια φορα αφισα λιγα λεπτα παραπανω την κρεμα και μετα ειχα εγκαυματα σε ολα μ τα ποδια. Τι τραβαμε ρε φιλε για το στιβο...Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμαααααα
Μήνυμα στις 6/1/2017 στις 02:10 @Κλάψιμο
Γεια σας, ειμαι 14 χρονων, πριν απο περιπου 7 -8 μηνες εγινε ενα περιστστικο με τους γονεις μ. Ο πατερας μ ειναι τρελος και εγω εφαγα πολυ ξυλο μεχρι να κσταφυγουμε με την μητερα μου και τον μικροτερο αδερφο μ στην αστυνομία. Πριν 2 μηνες χωρισα με την κοπελα μου που ηταν απο χωριο και ειχε αρχες και με συγκρατουσε απο το να ξεφυγω... και ξεφυγα. Μεσα στους 2 μηνες που ημασταν χωρισμενοι τα εφτιαξα με 3 κοπελες κ εκανα σεξ με ολες τους. Η μανα μ το ξερει και δεν εχει προβλημα. Μαλιστα ισχυρίζεται οτι ετσι ξεσπαω και κανω την επανασταση μ επειδη εγω εφαγα ολο το ξυλο (γτ προστατευα συνεχεια τον αδερφο μ).Της ζητησα να δω ψυχολόγο γιατι ένοιωθα οτι ειμαι σε κατάθλιψη και αφου ειναι και η ιδια γιατρος θα γνωριζει καποιον καλο. Ως σκατα γιατρος π ειναι η μανα μ διαλεξε ακριβως το αντιθετο απο οτι της ειπα. Με πηγε σε ενα σκατα ψυχολογο-ψυχιατρο που δεν με βοήθησε καθολου και το ενα εφερε το αλλο και η μανα μ τον παντρευεται τρ. Εγω θελω να ξεσπασω ακομα πιο πολυ ομως τα ξαναεφτιαξα με την κοπελα μ π την αγαπω. Δεν θελει να προχωρισουμε αλλ το καιντο σεβομαι. Δεν ξερω τι να κανω και τωρα που δεν ειμαι πια παρθενος νοιώθω οτι θελω, και θελω κι αλλο κι αλλο κι αλλο. Τι να κάνω? Δεν θελω να χωρισω με την κοπελα μου αλλα ουτε μπορω να σσταματησω να το σκεφτομαι
Πήγαινε στο θέμα: Προβλήματα με τους γονείς μου |