Μήνυμα στις 8/1/2017 στις 04:58 @Θ. Κλημεντίνη
Νομιζω με βοήθησες λίγο!!! Ίσως να φταίει το ότι πέφτω με τα μούτρα και το σκέφτομαι λίγο το όλο θέμα λες κ παίζω σε ταινία!! Ενα πράγμα που σίγουρα με ξενερώνει είναι η επιρροή των κακών σχολίων!! Άμα δω ότι κάποιος πει "πωπω τι του βρήκε? Δεν ταιριάζουν καθόλου!!!" αμέσως κοιτάζω αυτόν π έχω δίπλα μου κ αναρωτιέμαι τι του βρήκα!! Εκεί μπαίνουν στην σκέψη μου τα αρνητικά του στοιχεία κ τέτοια!! Θα προσπαθήσω να βρω την πηγή κ να το καταπολεμήσω όσο γίνεται γιατί χάνω ανθρώπους από διπλα μου που αξίζουν πολλά!!! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικό ξενερωμα
Μήνυμα στις 5/1/2017 στις 20:48 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι 18 χρόνων κ ένα από τα πολλά ελαττώματά μου είναι ότι ξενερώνω κ βαριέμαι πολύ εύκολα!! Κάνω σχέση πριν δύο χρόνια, κρατάει 4-5 μήνες κ ξυπνάω κάποια στιγμή κ ήμουν τελείως ξενερωμενη κ ό,τι συναισθήματα είχα....ΠΟΥΦ....πάνε!! Φυσικά ζήτησα ν χωρίσουμε κ ποτέ δεν τον ξαναήθελα!! Τώρα που είμαι πανεπιστήμιο κ έτσι, γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο (7 χρόνια μεγαλύτερος) με όλα τα εσωτερικά χαρακτηριστικά που πάντα εψαχνα!! Όσο για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου!! Μου αρέσει έτσι όπως είναι!! Απλά μερικές φορές είναι λίγο lame...!! Και μετά από τρεις μήνες γνωριμίας κ αμοιβαια ερωτικά συναισθήματα, άρχισα λίγο να βλέπω περισσότερο τα μειονεκτήματα κ τα ελαττώματα!! Άρχισα να ξενερώνω αλλά βλέπω ότι πιέζω τον εαυτό μου να εθελοτυφλει κ να τον βλέπει όπως εγώ θέλω ν είναι!! Μπορεί ν φταίει το γεγονός ότι κάνω σχέδια μελλοντικα.... αρκετα μελλοντικά!! (Γυναικείες βλακείες)!! Απλά φοβαμαι πώς πάντα θα ξενερώνω σε όλες μου τις σχέσεις!! Μήπως ξέρετε πού οφείλεται αυτο; Να σημειώσω ότι όταν ξενερωσω, αηδιάζω τελείως π έχω φτάσει μέχρι κ σε αναγουλα/εμετό. Τι μπορώ να κάνω; Μήπως στην τελική φταίω εγω; Μήπως φοβάμαι; Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικό ξενερωμα |