Μήνυμα στις 26/6/2017 στις 02:00 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον γεια σας παιδια θελω να θυμησω πως ειμαι 14 χρονων εχω κανει κατι με 5 παιδια ομως φτανει ο προλογος ας μπω στο θεμα μου εχει λιγο καιρο πυ εδω που μενω ερχονται πολλα παιδια κιεχω κανει καινουριες γνωριμιες με και αγορια ηθελα 2 απο αυτους σε διαφορετικα χρονικα διαστηματα και εκαν κινηση μεσω κονε να κανω κατι με καποιον εφαγα χι και απο τους δυο και κανω κακο στον εαυτο μου (χαρακωματα) ζηλεω τις φιλες μου που εχουν αγορια η που κανουν κατι με καποιους απο αυτους κιεχω αρχησει να πισευω πως θα μεινω για παντα μονη μου εχω καποιες ερωτησεις 1.ισχυει οτι θα μεινω μονη 2 τι μου προτεινετε να κανω για να κανω κατι με καποιον (ειμαι ντροπαλη) 3 γιατι δεν με επιλεγει κανενας κανω κατι εγω λαθος? Πήγαινε στο θέμα: γνωμηη..... :( :)
Μήνυμα στις 28/3/2017 στις 22:35 @Sex
φφ μαλον δεν κτλββ τεσπα χωρησαμε και ξενερωσα αφαντσατα Πήγαινε στο θέμα: φασηη χελπππ
Μήνυμα στις 26/3/2017 στις 20:39 @Sex
δεν ειχες και πολυ δικιο δεν ηταν κιοτικλτρ αλλα εγν και τελος
Πήγαινε στο θέμα: φασηη χελπππ
Μήνυμα στις 23/3/2017 στις 14:53 @Sex
λοιπον παιδια κοντευει η μερα που θ κανω κατι με ενα παιδι και αγχωνομαι ολο και περισσοτεροοοοο ντρεπομαι αφανταστα και οταν τον βλεπω απο τοτε που μου ζητησε ν κανουμε κατι αλλαζω δρομο και τρεμωωω αυριο θελω να μου πειτε τι ακριβως ν κανω για να μην τρεμω οταν τον δω και πως στο περιπου φασωνονται (φιλια) η τι να προσεξωωωω θνξξξ δινω αποδεκτηη <3 Πήγαινε στο θέμα: φασηη χελπππ
Μήνυμα στις 22/3/2017 στις 20:24 @Sex
σευχαριστω πολυ η αληθεια ειναι οτι ηρεμησε κιαυτος μου ζητησε να κανουμε κατι οποτεαυτο δεν θα χρειαστει απλα τον ντρεπομαι πολυ αν και τον αγαπω αφαντασταα <3 θενξξ παντωςςς
Πήγαινε στο θέμα: παιδια σοςςςςς...... :)
Μήνυμα στις 22/3/2017 στις 13:48 @Sex
μμ νν θενξξ παιδια δεν ξερωωω θα δω τι θα κανωω <3 <3 Πήγαινε στο θέμα: παιδια σοςςςςς...... :)
Μήνυμα στις 20/3/2017 στις 22:46 @Sex
λοιπόνν γεια σας παιδιά γράφω 2η φορά σαυτό το φορυμ αλλα το παρακολουθω αρκετα συχναπαω να μπω στο θεμα μουυ θελω ενα παιδικαι του το ειπα και τον ντρεπομαι αφναταστα να πω πως στο παρελθον είχα κιαλλες σχεσεις ειμαι 14 χρονων θελω να μου ααντησετε σε 2 ερωτησεις να πω επισης πως ημασταν φιλοι κιειχαμε βγει και παλι μαζι εξω 1 την παρασκευη θα βγουμε με παρεα για αρχη και μετα μπορει να παμε καπου μονοι μας απλα εγω ντρεπομαι αφανταστα και δεν ξερω πως θα παω γτ οταν ντρεπομαι τρεμω ολοκληρηηη :( :( γιαυτο θελω να μου πειτε πως μπορω ν το ξεπερασω αυτο και 2 πως να του το φερω να φασωθουμε χωρις να του πω κατι γιατι ντρεπομαιι <3 <3 :( θνξ για τον χρονο σαςςςς :) περιμενω απαντησεις Πήγαινε στο θέμα: παιδια σοςςςςς...... :)
Μήνυμα στις 8/1/2017 στις 19:36 @Sex
φφ ννν με βοηθησες αρκετα αλλα και παλι εξακολουθει να μην αλλαζεει κατι ισα ισα οσο παει γντ και χειροτερη η κατασταση Πήγαινε στο θέμα: πως να τον ξεπερασωω :(
Μήνυμα στις 7/1/2017 στις 23:17 @Sex
σευχαριστω πολυ ενταξει ταπες λιγο αποτομα απλα λογικα τοπρωτο γτ μεγραφε απο την αρχηηη εε τοχω δοκιμασει μενα παιδι αλλα οπως ειπα και πανω δν αλλα θλ καποιον αποδωωω διαφορετικααα αστα να πανεε Πήγαινε στο θέμα: πως να τον ξεπερασωω :( |