Μήνυμα στις 4/3/2017 στις 11:01 @Sex
ειμαι 16 και το μεγεθος του μοριου μου ειναι 15 εκατοστα
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους στην εφηβεια- γκαλοπ
Μήνυμα στις 2/3/2017 στις 22:50 @Sex
φιλες και φιλοι καλησπερα θελω να μοιραστω μαζι σας εναν προβληματισμο μου και ξερετε μπορειται να με βοηθησετε Γνωριζεται γιατι οταν ξυπναω εχω στυση στο φουλ και δεν πεφτει με τιποτα Επισης γιατι η πουτσα μου ειναι λοξη Και γιατι στα καλα καθουμενα μου σηκωνετε Γιατι οταν κανω γυμναστικη στο σχολειο και φαινεται ενα φουσκωμα στην φορμα αρκετα μεγαλο τα κοριτσια κοιτουν το εχω παρατηρησει οτι καθονται και κοιτουν τα αγορια γενικως σε αυτο το σημειο.Τοση περιεργεια Παρακαλω απαντηστε μου Πήγαινε στο θέμα: προβληματισμος
Μήνυμα στις 18/1/2017 στις 20:15 @Sex
δεν ειναι καλο να το κανεις.μην το κανεις αυτο
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση χρονος
Μήνυμα στις 17/1/2017 στις 21:07 @Sex
δεν υπαρχει τροπος για αυτο που λες.Ειμαστε νεοι και η τεστοτερονη βρισκεται στα υψη οποτε ειναι λογικο.Μην δοκιμαζεις αυτη την μεθοδος που μας περιγραφεις γιατι μπορει να σου προκυψει καποιο προβλημα στον σπερματικο πορο .Δεν πρεπει να κρατιεσαι.
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση χρονος
Μήνυμα στις 17/1/2017 στις 21:04 @Sex
δεν υπαρχει καποιος τροπο πες το προβλημα σου σε καινουριο θεμα και θα σου απαντησω σιγουρα Πήγαινε στο θέμα: Πεος-Ξυρισμα-Αυνανισμος-Εσωρουχα
Μήνυμα στις 6/1/2017 στις 19:59 @Sex
καλησπερα και παλι θα ηθελα να σας ρωτησω τι διαφορα εχει το πρωκτικο απο το κανονικο σεξ.Θα με συμβουλευατε να το επιχειρησω με μια κοπελα.Τι προεργασια πρεπει να ακολουθησει.Δεν σας φαινεται λιγο αηδιαστικο.Ποια η γνωμη σας επι του θεματος . Να το κανω Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΩΚΤΙΚΟ
Μήνυμα στις 4/1/2017 στις 14:24 @Sex
καλησπερα φιλοι μου.Εχω μια απορια.Ειμαι 16 χρονων και οπως σας εχω πει και σε προηγουμενο θεμα το μεγεθος του πεους μου ειναι 14 με 15εκ. και περιμμετρο 11εκ.Θελω λοιπον να σας ρωτησω τι προφυλακτικο πρεπει να αγορασω με καλυπτει το κοινο χρειαζομαι μικροτερο ισως
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος προφυλακτικου
Μήνυμα στις 4/1/2017 στις 13:17 @Sex
οπα φιλε εισαι 16 και τον εχεις 18.Αυτο δεν γινεται.Μην γραφετε μπουρδες
Πήγαινε στο θέμα: Πεος-Ξυρισμα-Αυνανισμος-Εσωρουχα
Μήνυμα στις 4/1/2017 στις 13:13 @Sex
μην το κανεις ρε.Οι γυναικες κανουν αποτριχωση στα ποδια.Ο αντρας πρεπει να εχει τριχες.Αυτο τον κανει να διαφερει απο την γυναικα
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμαααααα
Μήνυμα στις 3/1/2017 στις 14:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ο μεσος ορος για εμας τους ελληνες ειναι 14εκ.Εγω ειμαι 16 και τον εχω 15εκ. αρα ειμαι οκ.Καλο θα ηταν να μην ξυριζεσαι συχνα γιατι ερεθιζεται το δερμα.Καλο θα ηταν να ξυριζεσαι περιπου καθε μηνα.Το ποσο συχνα την παιζει ο καθε ενας εξαρταται απο τον ιδο.Εχω φιλους οι οποιοι τον παιζουν πανω απο μια φορα την ημερα.Εγω απο την αλλη τρεις φορες την εβδομαδα και ειμαι τζετ.Εγω παλι αυνανιζομαι στο μπανιο που μπορω να κλειδωσω την πορτα και δεν υπαρχει κινδυνος να με δει καποιος.Τωρα φιλε το ποσο χυνω αστο.Και παλι ομως σου λεω πως ολα αυτα διαφερουν απο ατομο σε ατομο.Καλο θα ηταν να μην ρωτας αλλους γιατι δεν υπαρχουν ακριβεις απαντησεις. Πήγαινε στο θέμα: Πεος-Ξυρισμα-Αυνανισμος-Εσωρουχα |