Μήνυμα στις 2/1/2017 στις 02:09 @Sex
Μπορεί να μην σε απαταει και αυτός που σου είπε κάτι τέτοιο μπορεί να την ζηλεύει η κάτι τέτοιο
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 29/12/2016 στις 18:41 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς και μπαι να είναι δεν χαλάει κάτι στην σχέση σας αυτήν στιγμή που σε αγαπάει και δεν ήθελε να χωρησετε
Πήγαινε στο θέμα: Και κερατάς και γδαρμένη!
Μήνυμα στις 29/12/2016 στις 18:34 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνώ με τον από πάνω μερικές φορές είναι πολύ πιο ωραίο και γλυκό το αυθόρμητο
Πήγαινε στο θέμα: Αρέσω σε μια κοπέλα...
Μήνυμα στις 29/12/2016 στις 18:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απτην στιγμή που της ήρθε περίοδος όχιΠήγαινε στο θέμα: Περιοδος μετα το σεξ
Μήνυμα στις 29/12/2016 στις 05:27 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ προσωπικά προτιμώ τα αγόρια με τρίχα στα πόδια αλλά όχι και δάσος. Δεν ξέρω γτ απλά φαίνεται πιο αντρικό
Πήγαινε στο θέμα: Προς κορίτσια
Μήνυμα στις 28/12/2016 στις 23:44 @Sex
Εγώ θα πρότεινα να δεις κανένα βίντεο που να σ προτείνει κινήσεις, μην το παρακάνεις γτ μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι ωραίο
Πήγαινε στο θέμα: Τραγούδια για ατμοσφαιρα/ στριπτίζ
Μήνυμα στις 28/12/2016 στις 23:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τρίτη την κλειτοριδα σου βλέποντας τσόντα άμα δεν σου πετυχαίνει αυτό κάτι κάνεις λάθος μάλλον, δεν νμζ να έχεις κάποιο πρόβλημαΠήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος -γυναικες
Μήνυμα στις 28/12/2016 στις 22:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εκτός ότι πιστεύω ότι είναι μια χαρά αμα μια κοπέλα μπορείς να την ερεθισεις με άλλους τρόπους δεν θα την ενδιαφέρει το μεγεθοςΠήγαινε στο θέμα: την εχω μικρη
Μήνυμα στις 28/12/2016 στις 22:51 @Θ. Κλημεντίνη
Όσο δεν το σκέφτεσαι θα έρθουν, το ίδιο γίνεται και με μένα στα αγόρια. Επίσης μιλα λίγο όχι πεφτουλας αλλά άμα σου αρέσει μια κοπέλα πεστης ένα γεια και θα καταλάβεις άμα της αρέσει έστω και λίγο
Πήγαινε στο θέμα: Θλ κοπελα
Μήνυμα στις 28/12/2016 στις 22:47 @Sex
Όχι από φβ καλύτερα γιατί θα είναι περίεργο, ενώ από κοντά θα είναι σαν να μην το σκέφτοσουν από πριν σαν να σ το σκέφτηκες πριν λίγο οπότε λιγότερο περιεργο
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανίσμος |