Μήνυμα στις 29/1/2017 στις 21:23 @Sex
εμένα η δεύτερη ξαδέρφη μου-που είναι πλέον και κοπέλα μου όσες φορές κάναμε σεξ μέχρι τώρα δεν έτυχε να πιεί το σπέρμα μου αλλά θα ήθελα να γίνει....
Πήγαινε στο θέμα: Γεύση πέους κοριτσια
Μήνυμα στις 21/12/2016 στις 13:54 @Sex
Αγαπιόμαστε οι φίλοι μας το ξέρουν και μας λένε να κάνουμε σχέση αν αγαπιόμαστε δεν υπάρχει θέμα....Θρησκευτικά επιτρέπεται και ο γάμος σε εκκλησία(αν και είμαστε μόνο 18 αρα νωρίς για να συζητάμε αυτά)
Πήγαινε στο θέμα: Με την 2η ξαδέρφη μου
Μήνυμα στις 19/12/2016 στις 12:49 @Sex
Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής: Καταρχήν είμαι 18.Λοιπόν είμαι πρωτοετής φοιτητής και γνώρισα μέσω κοινής παρέας μια κοπέλα κουκλαρα ψηλή 1,78 μ., μελαχρινή, αδύνατη,όμορφη κτλ επίσης 18 πρωτοετής φοιτήτρια.Κάναμε έντονη παρέα και από ερωτήσεις ο ένας στον άλλο μάθαμε ότι είμαστε δεύτερα ξαδέρφια.... Η κοπέλα είπε δεν έχει σημασία.... Ως τώρα βγαιναμε με κοινές παρέες την Τέταρτη όμως θα βγούμε οι δύο μας πρώτη φορά σε ένα καφέ... Απο εκεί ίσως πάμε να δούμε ταινία σινεμά. Μετά δε ξέρω... Επιπλεον επειδη δυσκολευομαο με τα διαβασματα μου η κοπελα προσφερθηκε να με βοηθησει να διαβασω και θα πηγαινω απο το σπιτι της για ιδιαιτερα.Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει κάτι καταλαβαίνετε τι εννοώ... Επίσης να πω εδώ ότι συζητά μαζί μου έντονα θέματα του σεξ ας πούμε μολις της ειπα οτι ειμαι παρθενος μου ειπε οτι αυτη εχει κανει τρεις φορες σεξ και οτι θα πρεπει να μαθω πιο πολλα για το σεξ απο μια κοπελα πιυ θα μπορει να μου δωσει μια σταθερη σχεση γενικά ειναι πολύ απελευθερωμένη στο θέμα του σεξ ίσως λίγο απότομη με τους άγνωστους νευριαζει εύκολα με τους ξένους αλλά με εμένα είναι πολύ γλυκιά και προκλητική(καταλαβσινετε τι εννοώ) κάποιες φορές...Η κοπέλα αν και δεύτερη ξαδέρφη μου χώρισε το πρώην αγόρι της μόλις με γνώρισε πριν ακόμα μάθουμε ότι είμαστε δεύτερα ξαδέρφια..Τι κάνω;Τι ισχύει με δεύτερα ξαδέρφια;Η κοπέλα(η 2η ξαδέρφη μου) θέλει σχεση και σεξ...
Πήγαινε στο θέμα: Με την 2η ξαδέρφη μου |