Μήνυμα στις 12/1/2021 στις 03:56 @Sex
Δεν υπαρχουν οδηγιες για να μην "καταντάει βαρετό". Πανω στην φαση που λες, κανεις αυτο που θα σου βγει και σου αρεσει αλλα και το ατομο απεναντι σου κανει το ιδιο επισης. Κανε αυτο που απολαμβανεις και θα λαβεις αυτο που απολαμβανει και το αλλο ατομο και δεν ειναι ποτε βαρετο για κανεναν. Πήγαινε στο θέμα: Απορία στην φάση
Μήνυμα στις 28/9/2019 στις 09:11 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Γύρω σε αυτά τα λεφτά το καλύτερο που θα μπορούσες να αγοράσεις πιστεύω είναι Xiaomi Mi9/ Mi9T Pro αν είσαι ενήλικος και μπορείς να αγοράσεις από εξωτερικό, αλλιώς Ελλάδα πάλι σε Xiaomi θα κοίταγα αν ήμουν στη θέση σου κανένα Redmi Note που κάνει και κάτω από 200€.Πήγαινε στο θέμα: κινητα
Μήνυμα στις 28/9/2019 στις 09:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, εγώ που είμαι στα 26 πάντως δεν θέλω σενάριο στο τι θα πει η κοπέλα μου.Να πεις αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή, αν σ'αρέσει, αν θες πιο γρήγορα/αργά, αν κοντεύεις να τελειώσεις ή ότι τελειώνεις. Πήγαινε στο θέμα: Λόγια στο σεξ
Μήνυμα στις 26/8/2017 στις 22:31 @Μηχανήματα
Xiaomi redmi note 4 (Snapdragon) Το πιο VFM κινητο αυτη τη στιγμη
Πήγαινε στο θέμα: s5 mini ή z1c?
Μήνυμα στις 7/6/2017 στις 00:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αναλογα, αν μεγαλώνουν γρηγορα οι τριχες σου τοτε σε κανενα μηνα θα εχεις θαμνο, μπορει σε περισσοτερο, μπορει σε λιγοτερο. Το κοψιματακι θα φυγει σε οσο καιρο θα εφευγε και ενα κοψιματακι στο δαχτυλο.. Μη δειξεις το πουλι σου στους γονεις σου για να μην υπαρξει καμια αντιδραση :ΡΠήγαινε στο θέμα: Τρίχες και πρόβλημα με αυτες
Μήνυμα στις 7/6/2017 στις 00:47 @Διάφορα
Παει βρε ναι εννοειται.. Νταξει ουτως η αλλως θα εχει περασει το καλοκαιρι αρα μπορει να δικαιολογιθει το σουετ
Πήγαινε στο θέμα: Ντυσιμο για βαπτιση...
Μήνυμα στις 30/5/2017 στις 00:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτά τα μικρά άσπρα σπυράκια που λες, είναι οι πόροι που κάποτε θα βγουν τρίχες από εκεί. Οπότε δεν είναι κάτι ανησυχητικό ;)Πήγαινε στο θέμα: Ορχεις
Μήνυμα στις 18/5/2017 στις 18:15 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Ναι βεβαια φιλε μου, αλλα πιστευω δεν αξιζει τα 30 ευρω της. Καλυτερα κανε υπομονη μαζεψε λιγα ακομα και παρε μια 2GB τουλαχιστον. Γιατι αυτη θα ειναι πανω κατω η ιδια σαβουρα με την intel HD graphics που εχει η μανα του. Με μια γρηγορη ματια η GT710 ειναι 2GB και στο ιδιο budgetΠήγαινε στο θέμα: Καρτα γραφικων
Μήνυμα στις 16/5/2017 στις 00:48 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Παιδια μπορει να παει σε ξενοδοχειο κανονικα, απο την στιγμη που θα δωσει χρηματα και δεν θα της πουλισουν καποια ουσια που ειναι απαγορευμενη για ατομα κατω των 18. Εχω παει σε ξενοδοχεια ανηλικος και Ελλαδα και εξωτερικο χωρις ενηλικα μαζι μου. Κοπελια ολα καλα, ειτε εισαι ειτε οχι μπορειτε κανονικοτατα. Ακομα και ακυρο να φατε απο 1 ξενοδοχειο θα σας πει ναι το επομενο ;)Πήγαινε στο θέμα: Ανήλικοι σε ξενοδοχίο
Μήνυμα στις 16/5/2017 στις 00:44 @Sex
1) Μπορει και ναι μπορει και οχι, μπορει να παει 20 μπορει να παρεις μονο μισο ποντο, εχει να κανει με την αναπτυξη σου. 2) Γιατι την ωρα που τον παιζεις υποσυνειδητα εχεις στο μυαλο σου να χυσεις για να τελειωνεις, επειδη οταν το κανεις μονος ςου ειναι μια πραξη εκτόνωσης. 3) & 4) Λογο της εφηβιας και των ορμονων ειναι και τα δυο αυτα που λες. και τελος το 5) Μην χρησιμοποιεις πολλες φορες το ιδιο ξυραφι και βαζε προσεκτικα after shave η bepanthol και πριν ξυριστεις πλυνε και την περιοχη να ειναι καθαρη πριν βαλεις το ξυραφι. Ελπιζω να σε καλυψα! Πήγαινε στο θέμα: τι λετε να κανω? |