Μήνυμα στις 16/1/2017 στις 20:08 @Sex
Για πιο λόγο θες να αργήσεις; Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση χρονος
Μήνυμα στις 16/1/2017 στις 20:06 @Sex
Κοίτα, αφού σου αρεσει, θα αρέσει και στον φίλο σου ακόμα πιο πολύ Άρα είναι φυσικό. Βέβαια έχει θέμα και το μεγάλο διάστημα που δεν μαλακιζεσε. Π.χ οταν έχω να την παίξω 1 μέρα χύνω κανονικά. Όταν δεν προλαβαίνω και χύνω μετα από 5 μερές χύνω 2πλασια ποσότητα. Εσένα βρίσκει αφορμή την γκόμενά και χύνει.
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 2/1/2017 στις 15:34 @Sex
Όχι, αλλά καλού κακού να πάρει εν τεστ εγκυμοσύνης. Αν ντρεπετε να πει ότι είναι για την αδελφή της που ντρέπεστε να το ζήτηση. Καλημέρα σε ένα φαρμακείο μακριά από το σπίτι της. Μη έχει και προβλήματα μετα😜
Πήγαινε στο θέμα: Περιοδος μετα το σεξ
Μήνυμα στις 11/12/2016 στις 15:03 @Sex
Γεια σας. Είμαι 15 ετών και έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια ραγαδες, ρυτίδες στην βαλανο μου. Από το νεαρό της ηλικίας μου, ούτε σε γιατρό μπορώ να πάω, ούτε να το πω στους γονείς μου γιατί ντρέπομα. Βαλανιτιδα δεν πρέπει να είναι, δότι μονο αυτο έχω, τίποτα άλλο. Τον εχω 17.5( άμα χρειάζεστε και αυτο). Ευχαριστώ πολύ
Πήγαινε στο θέμα: Ραγάδες και ρυτίδες στη βάλανο
Μήνυμα στις 9/12/2016 στις 07:00 @Sex
Κοίτα, η γιαγιά μου έλεγε-Από το πολύ το φικι φικι, έγήνέ το πουλι φιρικι- άσε την πολύ την μ@λ@κια, γιατί Πώς θα χύνεις και εκεί και στο sex?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να τελειώσω
Μήνυμα στις 9/12/2016 στις 06:50 @Sex
Έχω βαρεθεί να τον κάνω μόνο με τα χέρια, πείτε καμία άλλη ιδέα...
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 8/12/2016 στις 15:43 @Sex
ειμαι 15 και στον βαλανο μου εχω σαν ραγαδες, βεβαια ειναι πολυ μικρες, τι λετε να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: ραγαδες στο πεος |