Μήνυμα στις 21/12/2016 στις 11:06 @Sex
Καλησπερα στο ftοu Ειμαι 16 χρονων και εμαθα προσφατα οτι η κοπελα μου μ'απαταει και εχω χασει την σεξουαλικοτητα μου προς αυτην αλλα επειδη την αγαπαω δεν θελω να την χωρισω και προσπαθω να την δωσω δευτερη ευκαιρια..το θεμα ειναι οτι δεν θελω να της πω οτι το ξερω οτι μ'απατησε αλλα απο τον τροπο της πιστευω το εχει μετανιωσει..πιστευετε οτι ειμαι σωστος; Επισης εχω ενα ακομα προβλημα με την στηση..δεν ξερω γιατι αλλα μερικες φορες ενω η κοπελα μου εχει παρα πολυ ορεξη εγω κατι παθαινω και δεν εχω στηση..την εχω 14εκ. με στηση και χωρις ειναι γυρω στα 8-9εκ. Η βοηθεια σας κρινεται πολυτιμη.. Ευχαριστω πολυ. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 30/11/2016 στις 11:29 @Sex
Συγνωμη για το μεγαλο κείμενο. Καλησπερα σας, Ειναι σημαντικο θελω την βοηθεια σας...Λοιπον, Ειμαι 18 χρονων και τα τελευταια 4 χρονια κανω παρεα με τον κολλητο μου. Εχει κοπελα αλλα εγω οχι. Προχθες μου ειπε οτι θα βγει με την κοπελα του και εγω επειδη ειχα ελευθερο σπιτι τον ειπα να ερθουν το βραδυ να αραξουμε..πραγματι ηρθε και για να μην σας τα πολυλογώ μετα απο λιγο πηγε στην κρεβατοκαμαρα με την κοπελα του.Εγω καταλαβα τι ηθελαν να κανουνε και πηγα να τους δω απο την κλειδαρότρυπα.Η κοπελα του ειναι αρκετα εμφανισημη αλλα για καποιο λογο τα ματια μου καρφωνόντουσαν στα απόκρυφα σημεία του κολλητού μου.Και ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν αντεξα και αυνανiστηκα μεχρι τελους.Ευτυχως δεν με καταλαβαν.Οταν ήρθε η ωρα να φυγουνε χωρις να το θελω σκεφτομουν συνεχεια τον κολλητο μου και καυλωσα και μου ηρθε να αυνανιστώ παλι.Σκεφτηκα το ενδεχομενο να μαρεσουν οι αντρες αλλα δεν νομιζω γιατι ειχα 2 σχεσεις με κοπελες και δεν ειχα παραπονο απο τις προτιμησεις μου..Νομιζω πως πρεπει να του το πω αλλα φοβαμαι την αντιδραση του..Τελικα χθες ξανα ηρθε σπιτι μου αλλα αυτη την φορα μονος του.Ειχα καυλωσει παρα πολυ και δεν αντεχα μεχρι που τον αρπαξα και τον φιλησα αλλα αυτος το πηρε στην πλακα.. αρχισα να τον χουφτώνω και του ζητησα να με δαχτυλωσει στον κώλο..Περιμενα να μην δεχτει αλλα απο οτι φανηκε ισως το ηθελε και αυτος..μετα καταλαβενετε ολοι τι εγινε.Τελως παντων δεν νιωθω καλα ομως με αυτο που κανω. Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω για να σταματησει αυτο που νιωθω? Ευχαριστω πολυ, Υ.Γ. Σας παρακαλω μην το παρετε στην πλακα και μην με κοροιδεψετε. Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω τον κολλητό μου |