Μήνυμα στις 28/11/2016 στις 22:01 @Sex
Αρχισα να αυνανιζομαι στα 14 ομως δεν εχω δει ποτε τπτ το τρομερο...δλδ ουτε ηδονη ουτε τπτ μηπως εχω κατι; Το μονο που ειδα καποια στιγμη ειναι κατι πηχτα ασπρα υγρα που μουσκεψαν το εσωρουχο μου...τι ηταν; Επισης για να φτασει μια κοπελα σε οργασμο ποση ωρα πρεπει να αυνανιζεται εγω το πολυ 5-10 λεπτα μετα αππγοητευομαι και σταματω😢
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος -γυναικες
Μήνυμα στις 28/11/2016 στις 21:41 @Sex
Γεια σου! Μην ακουω χαζα βρε συ!! Σιγα και αν το εχουν κανει οι φιλες σου που μπορει να λενε και ψεματα πρεπει να το κανεις και εσυ; Δευτερον τα αγορια σε αυτην την ηλικα θελουν μονο να πηδηξουν (συγνωμη για την εκφραση) καταλαβαινω πως αγαπας το αγορι σου αλλα μην δειχνεις εμπιστοσυνη σε αγορια αυτης της ηλικιας. Και αυτα τα πραγματα δεν εχουν ηλικίά οποτε ερθουν...ομως τωρα ειναι νωρις κρατα την παρθενια σου τουλαχιστον μεχρι τα μεσα λυκειο 16-17 ετων να ωριμασεις να νιωσεις πιο ανετα με το σωμα σου. Εγω μεχρι τα 15 δεν ειχα κανει ουτε φαση δεν εγινε ομως και τπτ. Επισης *το πεος οταν μπαινει ποναει λιγο ειδικα οταν δεν εχουν γινει σωστα τα προκαταρκτικα και με υπομονη ποσο μαλλον αν ειναι η πρωτη σου φορα!
Πήγαινε στο θέμα: σεξ στην εφηβεία |