Μήνυμα στις 1/12/2016 στις 23:39 @Sex
Δες καμία τσόντα ή κάνε σκέψεις με άτομο που σου αρέσει Βάλε δάχτυλο αν θες δεν παθαίνεις κατι μην φοβάσαι ή αλλιώς τριψε την κλειτορίδα σου .πρεπει να βρεις τα δικά σου σημεία για την ευχαρίστηση κάθε γυναίκα τα εχει και αλλού Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος -γυναικες
Μήνυμα στις 1/12/2016 στις 23:37 @Sex
Είμαι κοπέλα και δεν έχω ουτε εγώ σταθερό κύκλο και νομίζω καταλαβαίνω. Αν αγχώνεται μια κοπέλα αυτό αλλάζει την περίοδο της Επίσης μπορεί Επειδή ειχε περίοδο 2 φορές τον προηγούμενο μήνα οπως λες μάλλον για αυτό κι όλας. Πόσο χρόνων είναι? Πες της να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης για καλο και για κακό κάτι απλο είναι ετσι κι αλλιώς Πήγαινε στο θέμα: Ή κοπέλα μου έχει καθυστέρηση
Μήνυμα στις 27/11/2016 στις 16:57 @Sex
Προς όλες τις κοπέλες που έχουν κάνει σεξ... Είμαι 17 χρονών και έχω αγόρι εδω και 2 χρόνια έχουμε κάνει προκαταρκτικά Και έχουμε πει θα κανουμε σεξ στα 18 αλλα αναρωτιέμαι Πως νιώθει μια κοπέλα την πρώτη φορά...πως είναι όταν μπαίνει μέσα της Πως νιώθει τότε και μετα και αλλα τετοια ... Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για πρώτη φορά προς κοπέλες
Μήνυμα στις 27/11/2016 στις 16:51 @Διάφορα
Πόσο κάνει η μπουκάλα στα μπαρ ? Η βότκα για παράδειγμα..επισης πόσα ποτήρια βγάζει 1 μόνο Γιατί θα ήμαστε 15 άτομα.
Πήγαινε στο θέμα: Ποτό έξοδος |