Μήνυμα στις 28/11/2016 στις 14:54 @Sex
Γεια σας ειμαι 14 (β γμνσ) και το αγόρι μου μου ζήτησε να κάνουμε σεξ. Όλες οι φίλες μ και σχεδόν όλες στην τάξη το έχουν κάνει. Σκεφτόμουν να κρατήσω την παρθενία μου μέχρι τα 16 Όμως δεν ειμαι σίγουρη. Να κάνω η να μην κάνω σεξ? Επίσης το πέος πονάει όταν μπαίνει η είναι σαν να βάζεις δαχτυλο?
Πήγαινε στο θέμα: σεξ στην εφηβεία
Μήνυμα στις 28/11/2016 στις 14:49 @Sex
Πολύ πιθανό. Μπορεί όμως απλά να σου έχει έρθει περίοδος πιο νωρίς. Κάνε το τεστ για να είσαι σίγουρη. Αν δεν θες να μαθευτεί ότι πηρες τεστ εγκυμοσύνης πηγενε σε ένα μακρινό φαρμακείο η παρτο και Κάνε ότι μιλάς στο τηλ. Και πες κάτι όπως (Ναι έλα , μόνο ένα θες? Σίγουρα?) Ελπίζω να βοηθάω και να μην χειροτερευω την κατάσταση
Πήγαινε στο θέμα: Σημαντικοοοο!!!
Μήνυμα στις 25/11/2016 στις 16:24 @Sex
Υπαρχει περιπτωση να παθω κατι( πχ να φυγει μελανι η κατι τετοιο)????????? Πήγαινε στο θέμα: αλλοι τροποι αυνανισμου?
Μήνυμα στις 25/11/2016 στις 16:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν μου εχει συμβει (διοτι δεν εχω κανει σεξ) ομως μερικες φορες λιγο αιμα τρεχεο πριν απο τη περιοδο. Επισης μπορει απλα να εσπασε ο παρθενικος υμενας και απλα να αργισε να φυγει ο παρθενικος υμενας. (Μηπως αυνανιστηκες εντονα η ξαναεκαμες σεξ απο τοτε? )Πήγαινε στο θέμα: Σημαντικοοοο!!!
Μήνυμα στις 24/11/2016 στις 20:48 @Sex
Με μαρκαδορο ειναι ασφαλες ? Πήγαινε στο θέμα: αλλοι τροποι αυνανισμου?
Μήνυμα στις 23/11/2016 στις 20:34 @Sex
Παιδια χρειαζομαι βοηθεια.. τα εχω με ενα αγορι και μεχρι πριν λιγκ καιρο ειχαμε απλα φιληθει. Πριν λιγες ωρες το αγορι μ με πηρε αγκαλια και εμαλε το χερι του στο επιμαχο σημειο... απο αυτη τη στοιγμη εχω πιο εντονη την αναγκη να βαλω κατι εκει κατω και κατι λιγο πιο υκανοποιητοκο ομως να μην ειναι τιπς οπως τραβα το εσωρουχο σ, θελω να βαλω κατι εκει κατω . Ειμαι 13-14 τι μπορω να βαλω εκτως απο δακτυλο ωστε να μην ξεφυγω τελειως ?
Πήγαινε στο θέμα: αλλοι τροποι αυνανισμου?
Μήνυμα στις 22/11/2016 στις 23:49 @Sex
Αυτο με το νερο ισχυει καθως πιστευω μπορεις να βαλεις δαχτυλο. Προσπαθησε να μην βρισκεται κανεις αλλος στο σπιτι, πηγενε στο μπανιο,βγαλε τα βασικα ρουχα, πληνε τα χερια σου καλα , κατσε στη μπανιερα η καλυτερα στρωσε μια πετσετα στο πατωμα και κατσε πανω, βρεξε στην αρχη λιγο το χερι σ, ανοιξε τα ποδια σου και σιγα σιγα ξεκινα να χαηδευεσαι. Προσπαθησε να γνωρισεις το σωμα σου (παρε ενα καθρεπτη και βλεπε τι κανεις). Σιγα σιγα προσπαθησε να βαλεις το ενα δαχτυλο. Μην βιαστεις και σιγουρα να εχεις κοψει τα νυχια σου. Προσπαθησε το μεσαιο δαχτυλο και αν δεν σε υκανοποιει βαλε και δευτερο. Τρ δεν ξερω μεχρι ποσα μπορεις να βαλεις. Συντομα θα νοιωσεις υγρα. Αν δεν νοιωθεις τπτ και πονας βρεξε λιγο ακομα το χερι σ με νερο και μην το σκουπισεις για να γλυστραει η βαλε λιγο babyoil. Αν δεν μπορεις να το βαλεις γτ πονας αλλα θες, κατσε στη μπανιερα η το ντουζ, ανοιξε τα ποδια, βαλε το νερο απο το τηλεφωνο να τρεχει στο σημειο και ξαναπροσπαθησε να βαλεις δαχτυλο . Ενας αλλος τροπος ειναι να παρεις καποιο αντικειμενο(το πισω μερος απο τη βουρτσα, καποιο παλιο λιπγκλος μασκαρα η καλλιντικο) απο τα πραγματα σ που πιστευεις σε ικανοποιει, πληνε το υπερβολικα πολυ και κανε τα ιδια βηματα απλα με αυτο αντι για δαχτυλο. Μπορεις επεισης να βαλει μια πετσετα (απαλη και καθαρη) αναμεσα απο τα ποδια σου και να την σφινωσεις στο σημειο. Αν θες κατι πιο απλο περνα μια πετσετα η ενα καθαρο υφασμα αναμεσα απο τα ποδια και κρατωντας το απο μπρος και απο πισω τραβα το προς τα πανω. Αυτο γινεται και με το εσορουχο. Για ευχαριστηση το βραδι, ξαπλωσε στο κρεβατι σου(εχε κοντα σου μαντιλακια η αντισιπτικο) κλεισε τσ ματια και ξεκινα να χαηδευεις τις θυλλες. Μετα κατεβασε το ενα χερξ σιγα σιγα προς τα κατω και βαλτο μεσα απο τκ εσορουχο σου. Χαηδεβε το μερος και αν θες βαλε και δαχτυλο. Αν δεν θες να ακουμπισεις το σημειο βαλε το χερι σου πανω απο τα ρουχα οσο πιο κοντα μπορεις στο μερος και σφιξε τα μπουτια οσο μπορεις. Αν σκοπευεις να βαλεις δαχτυλο (ειδικα το βραδυ που φαντασιωνεσαι κι ολας διαφορα ) καλο θα ηταν να φορεσεις σερβιετακι ωστε να μην λερωσεις τπτ σεντονια και εχεις παρεξιγησεις μετα με τους γονεις σ.Αν θες κατι πολυ πιο ρεαλιστικο μπορεις να αγορασεις ενα sex toy οπως ενα δονητη. (Μην φοβασαι οτι θα χασεις την παρθενια σου αφου παρθενα σημεινει αυτη που δεν την εχει αγγιξει ανδρας σεξουαλικα). Προσπαθησε να κρατιθεις λιγο ακομα και να μην κανεις σεξ απο τρ γτ εισαι μικρη ακομα. Μπορει να βλεπεις πιο μικρα που το κανουν ομως δεν ειναι ετημα ψυχολογικα. Η αποφαση δικη σ😉😉(κι εγω κοπελα ειμαι)
Πήγαινε στο θέμα: Σέξ.
Μήνυμα στις 22/11/2016 στις 21:52 @Sex
Λοιπον, πρωτων πιστευω θα ηταν καλυτερο να εχεις ηδη φιληθει στο στομα. Οταν σε φιλαει προσπαθησε να μην εχετε κληστο το στωμα , αλλα οπως στις ταινιες. Μετα μπορεις να βαλεις λιγο γλωσσα και να του χαηδευεις τη γλωσσα του με τη δικη σου. ΠΡΟΣΕΧΕ 1να εχεις πληνεξ τα δοντια σου.2. Αν μπορεις βαλε λιπ γκλος με γλυκια γευση η φαε μια γλυκια καραμελα , 3 προσεχε μην ακουμπισουν τα δοντια σας (ειναι λθγο αηδια ) και 4 μην κανεις περιεργους ηχους λες και κανετε σεξ
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια |