Μήνυμα στις 7/8/2017 στις 04:39 @Sex
Φίλε σε ευχαριστώ αρχικά για την πλήρη απάντηση σου!! Αξίζει πόσα μπράβο. Εγώ πιο πολύ το σκέφτομαι με την έννοια του ότι σε περίπτωση που καυλωσεις;;; Το κανω θεμα διοτι ειχα δοκιμασει σλιπ εσωρουχο που πιστευω ειναι περιπου παρομοιο και δεν μου χωρουσε η πουτσα οταν καυλωνα.. Αυτο ειναι το θεμα μου :/ Πήγαινε στο θέμα: Απορίες σχετικά με το waterpolo-κολύμβηση
Μήνυμα στις 7/8/2017 στις 04:37 @Sex
Σε ευχαριστω πολύ! Πήγαινε στο θέμα: Απορίες σχετικά με το waterpolo-κολύμβηση
Μήνυμα στις 14/7/2017 στις 17:53 @Sex
Και έχω και μια απορία που ίσως μόνο όσοι έχουν ασχοληθεί θα μπορούν να με απαντήσουν.. Δείτε αυτή τη φωτό που βρήκα τυχαία στο ίντερνετ: Πως μπορεί να χωράει το τέτοιο μας σε αυτό το μικρό χώρο!!!??!! Ζητώ συγγνώμη αν θεωρείτε τις απορίες μου ότι νάνε αλλά πριν ξεκινήσω θέλω να τα λάβω όλα υπόψην μου!! Πήγαινε στο θέμα: Απορίες σχετικά με το waterpolo-κολύμβηση
Μήνυμα στις 14/7/2017 στις 17:40 @Sex
Χαίρεται, ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω ή waterpolo ή απλά κολύμβηση. Το θέμα δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι ότι στα συγκεκριμένα "αθλήματα" πρέπει να φοράς αυτά τα κολλητά μαγιό σλιπ. Ρε παιδιά τι πρέπει να κάνεις ώστε όταν φοράς αυτό να υπάρχει μια ομοιομορφία σε όλο το σώμα σου; και αναφέρομαι κυρίως στις τρίχες... αν φοράς αυτά τα σλιπ δεν θα φαίνονται οι τρίχες του πρωκτού;;; Τι μπορώ να κάνω για αυτό; Θέλω απόψεις και από άτομα που πιθανώς να έχουν περάσει από την ίδια κατάσταση ή κάτι παρόμοιο.. Σας ευχαριστώ μάγκες και περιμένω τις απαντήσεις σας!! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Απορίες σχετικά με το waterpolo-κολύμβηση
Μήνυμα στις 21/4/2017 στις 17:36 @Sex
Καλησπέρα παιδιά θέλω την βοήθεια σας σε κάτι (και αν γίνεται παρακαλώ να έχω άμεσες απάντησεις). Ψάχνω να βρω εσώρουχα της προκοπής γιατί δεν λέει άλλο με της λαϊκής 😂😂. Προτεινετε μου μαρκεσ Και γενικά μαγαζιά με καλά εσώρουχα και σχετικά οικονομικά! Ευχαριστώ !!
Πήγαινε στο θέμα: Sos-εσώρουχα
Μήνυμα στις 7/3/2017 στις 13:25 @Διάφορα
Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κανείς εδώ μέσα που πέρασε Ιατρική σε ελληνικό πανεπιστήμιο μεσω πανελληνιων; Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Πανελληνιες-Ιατρικη
Μήνυμα στις 25/1/2017 στις 14:52 @Sex
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !!!!
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση χρονος
Μήνυμα στις 17/1/2017 στις 16:17 @Sex
Έχω λόγο , ξέρεις κάποιο τρόπο ;;
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση χρονος
Μήνυμα στις 16/1/2017 στις 02:40 @Sex
Καλησπέρα, το πρωκτικό το βάζεις στην γυναίκα από την κωλοτρυπίδα(συγγνώμη για την εκφραση) και στο κανονικό από το αιδοίο. Δεν το έχω κάνει αλλά απότι ξέρω πρέπει η γυναίκα να είναι καθαρή εκεί πίσω για λόγος ευνόητους. Εφόσον η γυναίκα είναι καθαρή δεν είναι καθόλου αηδιαστικό αντιθέτως... :)
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΩΚΤΙΚΟ
Μήνυμα στις 16/1/2017 στις 02:33 @Sex
@pablo φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση σου.. ευχαριστω και τον φιλο @Koan180102. @pablo εχω ακομη ενα θεμα και επειδη βλεπω ειμαστε κοντα στις ηλικιες μπορει να το αντιμετωπιζεις και εσυ.. υπαρχει καποιος τροπος να μιλησουμε με προσωπικο;; Σημείωση moderator: Δεν επιτρέπεται η προσωπική επικοινωνία μεταξύ μελών. Πήγαινε στο θέμα: Πεος-Ξυρισμα-Αυνανισμος-Εσωρουχα |