Μήνυμα στις 8/3/2017 στις 13:13 @Sex
σε καπια φάση το έκανα ασταμάτητα 3 φόρες την μέρα αλά τώρα δεν το κάνω τόσο μέσα στην εβδομάδα από της 7 να το κάνω της 3 αλά μετά από την πρώτη φορά που δεν έκανε τόσο κουκου κάθε φορά πού το κάνω μεσ στο μυαλό μου έρχονται ιδέες μήπως ξανά γίνει πάλι δεν θα έχω στύση και στην τελική αναχώνομαι φουλ
Πήγαινε στο θέμα: ΣΤΎΣΗ
Μήνυμα στις 7/3/2017 στις 16:43 @Sex
Καλησπέρα αλιανια είμαι 17 και δεν είχα πότε μου πρόβλημα με την στύση πριν 4 μήνες έκανα την πρώτη μου επαφή στο σεχ αλά αναχωνόμουν και το μαραφέτι δεν συκονοτανε παρόλο που η άλλη ήταν στημένη με τα πολλά σηκώθηκε και κάναμε ότι κάναμε. Οταν είμαι μόνος και βλέπω βίντεο στο ίντερνετ (καταλάβατε )δεν έχω τέτοιο πρόβλημα το μαραφέτι είναι βραχέος αλά όταν είναι για σεξουαλική επαφή συνήθως δεν σηκώνετε καιν σηκωθεί δεν θα είναι η ίδια στύση μήπως θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε ? ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πήγαινε στο θέμα: ΣΤΎΣΗ
Μήνυμα στις 24/12/2016 στις 18:12 @Διάφορα
καλησπέρα σήμερα σπίτι ενός φίλου να τα πούμε όποτε κάναμε να πιούμε καφέ επιδη κάνει κρύο είναι ζεστός και καθώς μιλάμε ξεχνιέμαι από την κουβέντα και πίνω πολύ με αποτέλεσμα να καεί η γλωσσά μου ξέρετε τη μπορώ να κάνω για να την ανακουφίσω ?
Πήγαινε στο θέμα: κάψιμο στην γλωσσά
Μήνυμα στις 24/11/2016 στις 20:31 @Διάφορα
μάγκες πριν κανένα 10λεπτο η οθόνη μου εκλησε γιατί το καλώδιο δεν είναι κάλο έτσι το κουνούσα για να φτιάξη και πετακτηκε μια σπίθα και κτύπησε το μεγάλο μου δάκτυλο από το χέρι δεν μουδιασε η τπτ άπλα το νιώθω λίγο αδύναμο και έχει κοκκινιση ελαφρά εκεί πάνω που έπεσε είναι σοβαρό ?
Πήγαινε στο θέμα: κτύπημα από ρεύμα
Μήνυμα στις 21/11/2016 στις 00:32 @Διάφορα
καλησπέρα μαγκεςς πριν 2 μήνες καθώς ανεβενα από της σκάλες σκόνταψα με το αριστερό μου πόδι και για να μην φάω τα μούτρα μου έβαλα όλο το βάρος μου απότομα στο δεξί πόδι. Απο τότε ο οι μυς μου πρηστηκαν και πονάνε καθώς έχω και ένα πόνο στην μέση έχω πάει σε πολλοίς ορθοπαιδικους αλά λένε πως δεν είναι τπτ και θα περάσει το έχω εδώ και 3 μήνες τώρα και τώρα παρατήρησα πως τα ποδιά μου είναι συνεχεία κρύα ακόμα και στην ζεστή δεν λένε να ζεσταθούν . Λέτε να παίζει καπιο ρόλο αυτό με τους μυς μήπως πιάστηκε καμιά φλεβα με καμιά αλη τι θα μου συμβουλεύατε να κάνω σε όπιον ορθοπαιδικο και να πάω λέει πως δεν είναι τπτ και θα περάσει μόνο του αλά όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει.
Πήγαινε στο θέμα: βάρος στο πόδι
Μήνυμα στις 21/11/2016 στις 00:18 @Διασκέδαση
έχω ένα από τα καλύτερα μαλλιά μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις και χωρίς φτιάξιμο σηκώνετε είναι ίσιο και λαμπερό αλά επιλέγω να το κουρεύω τέλειος κοντοο πιστεύω πως δεν είναι κατή σημαντικό.αν τώρα θες ένα ωραίο κούρεμα μπορείς να κάνεις μια αναζητήσει στο ιντερνετ και να δεις τι σου αρέσει πιο πολύ και να μην φοβασε να δοκιμάσεις.
Πήγαινε στο θέμα: Κουρέματα
Μήνυμα στις 21/11/2016 στις 00:15 @Διάφορα
ναι αυτό λέω αυτός έμεινε στο χιόνι γυμνός για αρκετή ώρα αλά τέλος παντονν δεν το ήξερα ότι το χειμερινό μπάνιο βοηθάει τόσο πολύ πάντα απόφευγα το κρύο τέλος πάντων ευχάριστο για την απάντηση
Πήγαινε στο θέμα: απορία
Μήνυμα στις 18/11/2016 στις 17:49 @Διάφορα
HELLO! μόλις είδα ένα επεισόδιο man vs wild στο χιόνι και είχε βουτήξει για 1 λεπτό περίπου μέσα σε κρύο νεροοο με - βαθμούς και σκεφτόμουνα πως γίνετε να μην έπαθε καπιο κρυοπάγημα και μου δημιουργηθηκε η απορία στους πόσους βαθμούς μπορεί να δημιουργηθεί καπιο κρυοπάγημα στα ποδιά η στα χεριά ποιος γνωρίζει ας απάντηση είμαι λίγο περίεργος και ρωτάω ότι νάνε αλά το έχω μεγάλη απορία
Πήγαινε στο θέμα: απορία |