Μήνυμα στις 16/3/2017 στις 20:28 @Θ. Κλημεντίνη
Οσο κι αν ντρέπεσαι πρέπει έστω ενα γειά ή μια καλημέρα , καλό μεσημέρι.... κάτσε μαζί με τίς φίλες σου στην παρέα του και άρχισε εσύ την κουβέντα ή αν δεν μπορείς μια φίλη σου.
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι πολυ
Μήνυμα στις 16/3/2017 στις 20:15 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ανάλογος με το ποσό κοντά είστε.Αμα είστε πολύ κοντά θα έχεις παρατηρήσει κανένα σημάδι ενδιαφέροντος έτσι? Αμα οχι μην προβλιματιζεσαι προσπάθησαι να δεις αν δείχνει ενδιαφερον. Πήγαινε στο θέμα: Αγγλικά
Μήνυμα στις 24/2/2017 στις 17:45 @Θ. Κλημεντίνη
Αναγνώρισε την αμηχανία. Είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό αν το κάνεις με χιούμορ. Κάνε μια δήλωση κατανόησης Κάτι άλλο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αντιμετωπίσεις την αμηχανία είναι μια δήλωση του τύπου «Μου φαίνεται ότι αισθάνεσαι λίγο άβολα. Μάλλον δεν έχεις συνηθίσει άνδρες να σε πλησιάζουν συχνά ε;» και απλά συνεχίζεις την συζήτηση από εκεί. Άλλαξε θέμα συζήτησης Ένας από τους λόγους που δημιουργείται αμηχανία είναι όταν ξεκινάς ένα θέμα συζήτησης και κυριολεκτικά το εξαντλείς σε τέτοιο βαθμό μέχρι που κανένας από τους 2 να μην έχει να πει κάτι άλλο. Μόλις καταλάβεις ότι συμβάινει κάτι τέτοιο μην πανικοβληθείς απλά άλλαξε θέμα. Ο διάλογος χρειάζεται να βγαίνει αβίαστα και να τον κατευθύνεις σε θέματα που γουστάρεις να μιλάς και εξυπηρετούν και τον σκοπό σου. Πήγαινε στο θέμα: Όταν τον βλέπω κολλάω!!!
Μήνυμα στις 11/2/2017 στις 20:37 @Θ. Κλημεντίνη
Το θέμα είναι ότι μου αρέσει ενα αγόρι. Δεν ξέρω αν του άρεσα αλλα οι φίλες μου έλεγαν ναι και πώς με κοίταζε ολοιν την ώρα . Οταν οι ματιές μας σηναντιοντουσαν με κοίταζε και μετά γύρναγε το κεφάλι του όμως ηταν τόσο ωραία τα μάτια του και με κοίταζε με πάθος. Τώρα όμως νομίζω οτι δεν έβλεπε εμένα γιατι έχω μιλήσει μαζί τού και ημουν κοντά του και τίποτα. Αποφάσισα να τα παρατήσω και μετά μαθαίνω απο μία φίλη μου που είναι συμμαθητές οτι του αρέσει κάποια και μού είπε οτι μαλλον μπορεί και να ήμουν εγώ . Εγώ οταν ειχα πει σε μια φίλη μου να τον ερωτήσει ειχε πει όχι δεν του αρέσει καμία . Ειναι μπερδεμένη επειδή ακόμα και οταν οι ματιές μας συναντιούνται με βλέπει για πολύ ώρα. Θέλω να τον ξεχάσω αλλά δεν μπορώ μήπως αλήθεια με θέλει. Όταν έχει κενό περνάει και κάθεται έξω απο το παράθυρο και κοιτάει πρός την μεριά μου και οταν γύρισα αλλού ή φίλη μου είπε οτι ακομα κοιτούσε αλλα μετα μιλούσε με τον κολλητό του που ειναι στην τάξη μου. Στο πάρτυ για τις απόκριες ειχα ντυθεί άγγελος και οι φιλες μου μου είπαν οτι ειμαι πολύ ωραία. Και αυτος με έβλεπε και περπατούσε και σκόνταψε επειδή δεν έβλεπε που παταγαι..Οταν έλειπα οι φίλες μου μου ελεγαν οτι ρώταγε γιατί λείπω και μετα ηταν λίγο στεναχωρημένος τις μέρες που έλειπα και δεν είχε όρεξη για τίποτα. Νιώθω αμυχανα μπροστά του και νομίζω και αυτός επειδή μιλάει σε όλες μου τις φίλες εκτός απο μένα που αποφευγει να με κοιτάξει όταν του μιλάω μαζί με τίς φιλες μου ενω οταν καθομαι εγω σε ενα παγάκι αυτος κάθεται απέναντί σε ένα αλλο ή εκει κοντα και με καρφώνει με το βλέμα του.Ενω παλιά έπαιρνε αλλο δρόμο για το σπίτι του τώρα παίρνει τον ίδιο δρόμο με εμένα και λεέι καλημέρα ενώ στο σχόλασμα πάει τούς φίλους του μεχρι την εξώπορτα του σχολείου μετά έρχεται στο ιδιο δρόμο με εμάς και λέει καλο μεσημέρι. Μια φορά είπε σε όλες κόλλα πέντε και σε μένα κόλλησε πέντε στο τέλος και μου είπε καλό μεσημέρι.Εσείς τι νομίζεται μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
Πήγαινε στο θέμα: Νομιζω δεν με θελει
Μήνυμα στις 24/1/2017 στις 18:43 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:ΚαλησπέραΚαταρχάς θα συμφωνήσω στο να περιορίσεις λίγο τα πειράγματα. Τα κορίτσια τρελαίνονται όταν ενα αγόρι τούς δίνει προσοχή και τίς πειράζει αλλα μέχρι ενα σημείο μετά το θεωρούν ενοχλητικό. Σχετικά με το κορίτσι θα έλεγα οτι μπορεί να έχει καταλάβει οτι μάλλον τής αρέσεις και μπορεί να ντρέπεται να κάνει βήμα μήπως φάει χυλόπιτα και ρεζιλευτει αλλά μπορεί να και να σε θεωρεί καλό φίλο που μάλλον το αποκλείω. Δεν θέλω να σε πιέσω και να σου πώ να κάνεις πιο εμφανείς τα συναισθήματα σου σε αυτήν αλλά αν περιμένεις ένας απο σάς να κάνει το πρώτο βήμα μπορεί και να περάσουν μήνες και χρόνια με αποτέλεσμα να μην της πείς ποτέ αυτο που αισθάνεσε και να σου μείνει απωθημένο. Θα ηταν καλό να κάποτε οταν αισθανθείς έτοιμος να της το πείς. Αλλά πριν της ανοιχτής σιγουρέψου. Πιαστείς πιο πολύ την κουβέντα και προσπάθησε να την κανεις να σε εμπιστευτεί πρώτα και μετά μπορεί και αυτή να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα αφου είναι σίγουρη. Ελπίζω να σε βοήθησα ! Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω πως ερωτεύτηκα
Μήνυμα στις 7/1/2017 στις 18:26 @Θ. Κλημεντίνη
Υπομονή δεν εννοώ για πολλα χρόνια αλλά σήμερα τον αγαπάς άυριο μπορεί να βρείς κάποιο άλλο αγόρι που μπορεί να του αρέσεις και να σου αρέσει. Είσαι ακόμα νέα έχεις ολόκληρη ζωη μπροστά σου. Μην απογοητευτείς που σε θεωρεί μόνο φίλη σήμερα μπορεί να είσαι καλη φίλη του αλλα μπορεί με τον χρονο ( μερες, μηνες ) να αλλάξουν τα συναισθήματα του και να αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς.
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει ενα αγορι χρειαζομαι βοηθεια!!
Μήνυμα στις 7/1/2017 στις 18:14 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Το "ξενέρωμα" ομολογώ πως δεν θα πρέπει να έχει να κάνει τόσο με τον έρωτα, όσο με τον ενθουσιασμό. Στην πρώτη περίπτωση, ακόμα και αν δεν γνωρίζεις τον άλλο, δεν σε ενοχλούν τα μειονεκτήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο. Στη δεύτερη περίπτωση, φτιάχνεις μια εικόνα για το άλλο άτομο, και όσο περνά ο καιρός (οι ώρες, οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες, κτλ.) βλέπεις τα μειονεκτήματα, απομυθοποιείς, καταλαβαίνεις πως "άνθρακας ο θησαυρός" και πας για άλλα.Μην ανυσηχείς δεν φταίς εσύ πάντα μπορεί να μην έχεις βρεί ακόμα τον κατάλληλο αλλα θα σε συμβούλευα να μην πέφτεις με τα μούτρα σε μια σχέση και να κάνεις πολλά όνειρα τις περισότερες φορές αυτό φταίει. Κάνουμε τόσα όνειρα και στο τέλος αναρωτιόμαστε αν είναι ο κατάλληλος και πέφτουμε σε βαθιές σκέψεις. Θα ηταν καλά να σκεφτείς αν θές να έχεις σχέσει και την χρειάζεσαι. Κάνε ενα διάλειμμα λίγο απο την καθημερινότητα σου μπορεί αυτο να φταίει και Σκέψου τι σε κάνει να ξενερώνεις. Αυτή ηταν ή συμβουλή μου. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικό ξενερωμα
Μήνυμα στις 2/12/2016 στις 21:07 @Θ. Κλημεντίνη
Κι αν αποφασίσω απλά να μην προχωρήσω αλλα να τον ξεχάσω τι πρέπει να κάνω?
Πήγαινε στο θέμα: Με αγαπαει?
Μήνυμα στις 1/12/2016 στις 19:53 @Θ. Κλημεντίνη
Πες λίγες πιο πολλές λεπτομέριες για αυτην. Πως ειναι ο χαρακτήρας τής. Την βλέπεις καθημερινά και αν ναι δείχνει κανένα ενδιαφέρον.
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να βρω κοπελα
Μήνυμα στις 30/11/2016 στις 20:05 @Θ. Κλημεντίνη
Μια φορά που έλειπα στο φροντιστήριο αγγλικών μια φίλη μου είπε στην αδελφή μου οτι το αγόρι που μου αρέσει του αρέσει ένα κορίτσι απο το φροντιστήριο και την καρφώνει συνέχεια με την μάτια του και επέμενε στην αδελφή μου να μου το πεί δεν ξέρω αν πήγαινε γιά μενα αλλα η για καμια αλλη . Στο φροντιστήριο ποτέ ποτέ κοιτάει ή κοιτάει με την άκρη του ματιού του πρός εμένα ακόμα κι αν του μιλάω δεν μιλάει και τόσο και δεν μπορώ να του πιάσω την κουβέντα. Ασε που μου πέρνει ποτέ την θέση μου και αναγκάζομαι να κάτσω στην δικιά του και ποτέ κάθομαι στην δικιά μου αυτός κάθεται στην δικια του. Και μόλις φεύγω επειδή δεν έχουμε τίς ίδιες ώρες τον βλέπω να κοιτάει πρός την μεριά που φεύγω. Το διαπίστωσα γιατι μόλις κατεβενα τίς σκαλες αυτός με είχε καρφώσει με το βλέμα του και δεν το έβγαλε μέχρι που του είπε ο φίλος του κάτι και γύρισε το κεφάλι και μετά παλι σε μένα
Πήγαινε στο θέμα: Με αγαπαει? |