Μήνυμα στις 20/10/2016 στις 17:50 @Sex
ξες τι, περισσότερο ανχωνομαι για το τι να της πω για να ανοίξω κουβέντα μετά από τα κλασικά είσαι πανέμορφη σήμερα μπλα μπλα και το πως να χορεψω μαζί της. δηλαδή αν καταφέρω αυτά τα δύο, μετά τα άλλα είναι εύκολα. Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την φιλησω σε πάρτι
Μήνυμα στις 20/10/2016 στις 10:44 @Sex
Σε λίγες ημέρες ένας φίλος κάνει πάρτακι στο σπίτι του με αρκετά άτομα από την σχολή και θα είναι και μια κοπέλα που μαρεσει τρελά. Την πρώτη εβδομάδα τις μιλούσα και ήταν αρκετά ανοιχτός άνθρωπος μαζί μου, γελουσαμε κλπ. Χθες την ρώτησα αν θα έρθει και είπε δεν ξέρει, επεμεινα και μου είπε εντάξει αφού το λες εσύ. Οπότε λεω να την προχωρήσω την φάση. Θα προσπαθήσω να μην πιω πάρα πολύ, για να μπορώ να έχω τον έλεγχο. ΘΈΛΩ TIPS. Να φροντίσω αυτή να πιει αρκετά για να είναι πιο χαλαρή? Αλλά δεν θέλω και να νομίζει ότι εκμεταλλευτηκα την κατάσταση της. Πείτε καλές ατάκες, κάτι για να ανοίξω κουβέντα και να την προσέγγισω. Βέβαια ο χώρος θα είναι γεμάτος με γνωστούς οπότε δεν ξέρω μπορεί να νιώσει αμηχανα. Πώς να την πάρω να χορεψουμε? Να την πιάνω από κάπου? Να πάρω τα χέρια της? Δεν θέλω να φαίνεται τίποτα το φιλικό. Τι έχω σκεφτεί εγώ : να πιούμε λιγάκι, θα την πάρω να χορεψουμε, εκεί ελπίζω να υπάρχει κάτι σαν συναισθήμα και μετά να την πάρω στο μπαλκόνι, να της πω 2-3 πραγματάκια και να την φιλησω? Επίσης δώστε παράδειγματα τι να της πριν την φιλησω. ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ 😂😂 Πήγαινε στο θέμα: Πως να την φιλησω σε πάρτι |