Μήνυμα στις 1/12/2019 στις 08:36 @Διάφορα
Εχω ενα θεμα πολλων ετων, που οικογενειακως μαλωνουμε συνεχως για αυτο... το πατρικο μου σπιτι ηταν του παππου μου, αλλα συμφωνα με τη γιαγια μου, εκεινος δεν αφησε ποτε διαθηκη... ετσι κανενας δεν γνωριζει ακριβως τι δικαιωματα εχει στο σπιτι, ουτε καποιο χαρτι υπαρχει που να δειχνει οτι καποιος ειναι κατοχος... η γιαγια με τον παππου εκαναν 3 παιδια...τη θεια μου, εναν θειο και τον πατερα μου...που χρονια μετα τον θανατο του παππου μου ετρεχαν παλι για τη μοιρασια του σπιτιου χωρις κανενα αποτελεσμα....στην ουσια, το σπιτι ειναι στον "αερα".. εχω πολλες αμφιμβολιες ομως...και ηθελα να μαθω τελικα ποιος δικαιουται και τι...και σιγουρα δεν θα μαθω απο τους συγγενεις μου...βαρεθηκα να ειμαι μια ζωη ξενος, σε νοικια και φιλοξενιες και απο το πατρικο να με διωχνουν λεγοντας πως σε αυτο δεν εχω καμια δουλεια να μενω.. ξερετε που μπορω να απευθυνθω για να μαθω τι δικαιουμαι? σιγουρα με τους συγγενεις μου δεν θα βγαλω ποτε ακρη Πήγαινε στο θέμα: ειναι αγνωστη η περιουσια του σπιτιου
Μήνυμα στις 21/8/2019 στις 16:52 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Πόσο σε νιώθω, κάπως έτσι είμαι κι εγώ.Να δεις που στη σχολη που θα πας με το καλο, θα αποκτησεις νεες παρεες και φιλιες, αρκει να μη δειχνεις κλεισμενη σε εσενα και να εισαι προσεκτικη, να μην επενδυεις αμεσα στις νεες γνωριμιες, να αφηνεις ενα περιθωριο, να δεις κατα ποσο ταιριαζεις με καποια ατομα και ποσο σε εκφραζουν κι εν τελη με το χρονο θα κρατησεις μαζι τους μια καλη επαφη και γιατι οχι φιλια; Ετσι ημουν κι εγω πριν τη σχολη, μοναχικος κι αντικοινωνικος χωρις να το θελω, με τον χρονο ομως εγινα πιο ανοιχτος ανθρωπος, με φιλιες που δεν πιστευα πως θα ειχα αλλα με μετρο και βεβαια να υπαρχουν στιγμες που να επιδιωκω τη μοναχικοτητα μου Πήγαινε στο θέμα: Κλεισμένη
Μήνυμα στις 27/3/2019 στις 15:02 @Διάφορα
χαιρετε...ελπιζω να ειστε ολοι καλα... τον τελευταιο 1.5 χρονω σπουδαζω σε δημοσιο ιεκ...στο τμημα διοικησης στον τουρισμο.. το χειροτερο τμημα σε ολη τη σχολη, που αλλωστε και τις κτιριακες εγκατασεις της να δει καποιος, θα μυρισουν εγκαταληψη απο καιρο... ειμαι στο τελευταιο εξαμηνο κι εχω απογοητευτει με τα οσα συμβαινουν σε αυτη τη σχολη... φοιτητες να ειρωνευονται καθηγητες, οι καθηγητες τους φοιτητες επισης... δεν υπαρχει μια τυπικη, τουλαχιστον, συμπεριφορα κι απο τις δυο πλευρες.. να υπαρχει μια ωχλαγωγια μες τη ταξη, επισης μια αδιαφορια προς το μαθημα και να μην μπαινουν ορια... κλικες πολλες απο τους φοιτητες και δεν υπαρχει ομαδικοτητα... με λιγα λογια, ενα μπουρδελο εχει γινει το τμημα... σημερα απογοητευτικα λιγο παραπανω... εχουν προστεθει παραπανω καθηγητες σε ενα συγκεκριμενο μαθημα και πλεον διδασκουν τρεις ταυτοχρονα...υποτιθεται...διοτι κανει μαθημα μονο ο ενας και οι αλλοι δυο καθονται σαν χανοι να κοιτανε... ο οποιος δεν τηρει καν το προγραμμα..μας κρατα μεσα επι ενα τριωρο συνεχομενα χωρις διαλλειμα, να το παιρνει μονοτερμα με δικες του φιλοσοφιες, χωρις να τον καταλαβαινουμε τι θελει να πει, πολλες φορες... σημερα ο συγκεκριμενος στα καλα του καθουμενου, εκει μες στην ησυχια του μαθηματος, πεταγεται τρεχοντας πανω απο ενα θρανιο με δυο κοπελες και ζητησε απο τη μια να βγει εξω...αρχικα οι περισσοτερη νομιζαμε πως θα τη χτυπησει με τον παραξενο τροπο που πλησιασε κοντα..αφου σηκωθηκε η μια κοπελα ζητησε κι απο την αλλην να βγει...μου εκανε εντυπωση που επειτα εσπρωξε με δυναμη τη κοπελα...οι κοπελες ηταν ησυχες και οι αλλοι δυο καθηγητες κοιτουσαν γεματοι απορια χωρις να πουνε κατι... κυριαρχει παντως μια αρνητικοτητα γενικα στην ατμοσφαιρα και πηγαινω με μηδενικη διαθεση καθε μερα... σκεφτηκα κιολας να τα παρατησω, αλλα δεν ξερω τι να κανω... ο διευθυντης δεν παιρνει στα σοβαρα τιποτε... Πήγαινε στο θέμα: με μηδενικη διαθεση σε μια χαλια σχολη
Μήνυμα στις 26/1/2018 στις 05:33 @Διάφορα
Χαίρετε. Έχω ένα έγγραφο το οποίο είναι πλαστικοποιμένο και δεν ξέρω πως βγαίνει η παστικοποιηση. Μια εύκολη λύση είναι να το σκανάρω και να εκτυπώσω το αντίγραφο αλλά αυτό δεν γίνεται.
Πήγαινε στο θέμα: Πως βγαίνει η πλαστικοποίηση χαρτί;
Μήνυμα στις 29/6/2017 στις 03:32 @Κλάψιμο
ειναι αυτο που λενε τελικα..οτι ή κακο αφεντικο θα σου τυχει ή κακος ενοικιαστης...εδω και καιρο μενω στο νοικι σε μια γκαρσονιερια..μενω σε ενα χωριο στην Κερκυρα..διπλα απο την γκαρσονιερια βρισκεται η βιλα των ενοικιαστων (οποτε το θυμηθουν ερχονται, μενουν αλλου)...απο περσι ξεκινησαν να βγαζουν εντονη κακια χωρις καν να τους προκαλεσω...πηρα ενα σκυλακι περσι κι απο εκει και περα ξεκινησαν ολα...ολο το καλοκαιρι δεν τους ενοχλησε το σκυλι και με το που μπηκε το φθινοπωρο τους θυμηθηκε πως τους ενοχλει...με πολυ αγενεια σχεδον με διεταξαν να το εχω μονιμα δεμενο..φυσικα επειδη δεν θελω κατι τετοιο, οταν λειπουν το εχω ελευθερο..δεν ειναι σωστο να ειναι μονιμα δεμενο..τον πρωτο καιρο ερχοντουσαν μονο και μονο για να ελεγξουν αν ειναι δεμενο..1 λεπτο εμεναν μονο μες στο αυτοκινητο και μετα εφευγαν...μετα ξεκινησαν να καθονται στην βερανατα μου με την δικαιολογια για να πιανουν το wifi μου με αποτελεσμα να μην νιωθω ανετα οταν ειμαι μεσα..συν οτι ξεκινησαν να μου λειπουν φυτα απο τον κηπο...κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ο γιος ενος γειτονων που εχουν φιλικες σχεσεις με τους ενοικιαστες, κατασκηνωνει καποια απογευματα κατω απο το σπιτι με το κινητο στο χερι και φανταζομαι πως του εδωσαν τον κωδικο του wifi μου για να μπαινει...συν οτι φερνει το σκυλι του που εχει καταχεσει ολον το δρομο και μυριζει μεχρι εδω...αφηστε που φοβαμαι μην πατησω τιποτα..η ενοικιαση του σπιτιου γινεται εντελως παρανομα χωρις καν νομιμη αποδειξη και συμβολαιο..σκεφτομαι το ενδεχομενο να φυγω απο εδω γιατι δεν νιωθω ανετα μαζι τους...
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με τους νοικιαρηδες..
Μήνυμα στις 27/6/2017 στις 17:35 @Sex
ειναι αντανακλαστικο...αναλογα με το ποσο θα ερεθιστεις θα πεταχτει μακρια
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση γνωμες!
Μήνυμα στις 26/10/2016 στις 17:48 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:μπορεί να έπαθε λοίμωξη, να το κοιτάξειςΠήγαινε στο θέμα: Προβλημα με σκουλαρικη
Μήνυμα στις 17/10/2016 στις 11:43 @Διάφορα
σήμερα αρχικά τηλεφώνησα στην ΓΓΔΒΜ και μου είπαν ότι μπορώ να ξεγραφτώ κανονικά ανά πάσα στιγμή και πως δεν παίζει ρόλο αυτή η καρτέλα που λέει αυτός. έπειτα τηλεφώνησα σε αυτόν πάλι και επέμενε τα ίδια. κάπου στην κουβέντα λοιπόν του σκάω ότι τηλεφώνησα στην ΓΓΔΒΜ. από εκεί και πέρα άρχισε να με βγάζει τρελό, να λέει τα αντίθετα από αυτά που έλεγε στην αρχή. τέλος πάντων είπε ότι θα με διαγράψει κι επιτέλους κατάλαβε πως δεν θα συνεχίσω στις σπουδές. όταν όμως του είπα τι θα γίνει με την προκαταβολή που έδωσα κατά την εγγραφή (γιατί είναι ιδιωτικό το ΙΕΚ) μου έκλεισε το τηλέφωνο στην μούρη. τώρα είμαι σε μια φάση που είμαι νευριασμένος και μπερδεμένος ταυτόχρονα.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τη σχολή
Μήνυμα στις 16/10/2016 στις 14:33 @Διάφορα
αδυνατο τι? να ξεγραφτω?
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τη σχολή |