Μήνυμα στις 16/10/2016 στις 11:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν είναι κάτι το περίεργο γούστα είναι αυτά πολλοί βλέπουν γκέι τσόντες και έχουν σχέση με κοπέλα αν είσαι 14 ,16 κάπου εκεί είσαι μέσα στην εφηβεία και δεν έχεις ωριμάσει για να ξέρεις τι θέλεις πάντως εμένα δεν μου είναι λόγος να το θεωρείς πρόβλημα αν το θεωρείς μεγάλο πρόβλημα τότε κόψε τις γκέι τσόντες και ασχολήσου με αυτήν που σου αρέσειΠήγαινε στο θέμα: μπερδεμενος
Μήνυμα στις 15/10/2016 στις 16:01 @Διάφορα
Δεν έχει σημασία το νερό εγώ χρησιμοποιώ κρέμα το βράδυ και την ξεπλένω το πρωί και βάζω μια που δεν χρειάζεται να την ξεπλένεις να κλείσεις ραντεβού με έναν δερματολόγο και θα σου δώσει συνταγή για τις κρέμες που θα παίρνεις πρόσεχε αν σου πουν να τα σπάσεις θα σου μείνουν σημάδια και δεν θα μπορείς να τα ξεφορτωθείς να μην ακουμπάς καθόλου το πρόσωπο σου και να κάνεις μπάνιο συχνά για μην τα ερεθίζεις και βγαίνουν περισσότερα σπυριά μπορούν να σου βγούνε παντού να μην τα ακουμπάς γιατί χωρίς να το ξέρεις μετακινείς το υγρό που έχουν μέσα και τα μεταδίδεις σε όλο το σώμα τώρα για τις σακούλες να κοιμάσαι πιο συχνά τα σπυράκια είναι της εφηβείας και λέγονται ακμή ελπίζω να σε κάλυψα
Πήγαινε στο θέμα: Κρέμες
Μήνυμα στις 14/10/2016 στις 23:58 @Sex
Φίλε μου απλό είναι το θέμα κάλεσε τον σπίτι σου δείτε καμιά τσόντα στο PC και θα έρθουν όλα από μόνα τους απλή υπόθεση θα καυλώσετε θα μιλήσετε για γκόμενες και τέτοια και τότε κάνε την κίνηση εγώ με τους φίλους μου τις παίζουμε συνέχεια όταν πάμε στα αποδυτήρια αν ντραπεί πες του ότι δεν είναι κάτι κακό ούτος ή άλλως όλοι την παίζουν εμάς μας είχε πιάσει και ο προπονητής στην αρχή ντραπήκαμε αλλά από τότε το κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα μην ανησυχείς
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανίσμος
Μήνυμα στις 14/10/2016 στις 23:47 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτό που θα κάνεις είναι να ρωτήσεις τον κολλητό σου γιατί την έπεσε στην κοπέλα σου ήρεμα και ευγενικά και να σου δώσει εξηγήσεις για τον λόγο και μετά να επιβληθείς στην κοπέλα σου αφού την αγαπάς και είστε μαζί πρέπει να της ξεκαθαρίσεις τα πράγματα αν θέλει να τα έχει με τον κολλητό σου τότε χώρισε την γιατί αυτό που περιγράφεις είναι σαν να είσαι ο δούλος και αυτή να σε κάνει ότι θέλει κατάλαβες τα έχω περάσει και εγώ πριν πολλά χρόνια με μια αλλά εσύ πας τρίτη λυκείου δεν επιτρέπεται να κλαις γιατί εκείνη το κάνει κέφι έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου είμαι σίγουρος ότι αν την παρατήσεις και βρεις άλλη εκείνη θα ζηλέψει και θα γυρίσει σε εσένα το ξέρω καλά το να κάθεσαι κολλημένος από πίσω της είναι τελείως ντροπιαστικό παίξτο κουλ και κάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα παράτα την και βρες άλλη το τελικό αποτέλεσμα να είναι να τρέχει εκείνη από πίσω σου
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου |