Μήνυμα στις 3/3/2017 στις 16:35 @Διάφορα
Έστειλα ένα βιογραφικό για μια δουλειά , περίπου πριν από καμιά βδομάδα.Συνήθως, άν κάνεις για την δουλειά , ή αν σε θέλουν ,σε καλούν, σου στέλνουν μειλ κτλ. Σε τέτοια περίπτωση πόσο καιρό κάνουν να επικοινωνήσουν μαζί σου; Αν δεν σε δεχτούν, ή δεν σε θέλουν καν , θα κάνουν τον κόπο να σε ενημερώσουν ;;;
Πήγαινε στο θέμα: Έστειλα βιογραφικό για δουλειά..
Μήνυμα στις 27/1/2017 στις 18:15 @Διάφορα
Σήμερα το μεσημέρι αναλογιζόμουν τις ατυχίες της ζωής μου και τα ατυχήματα που έχω πάθει και έλεγα δυνατά πόσο άτυχος είμαι .... Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ,δηλαδή σχεδόν αμέσως , χτύπησε το τηλέφωνο και δεν πρόκειται να το σήκωνα...Και λέω"Να δείς που με την καντεμιά που με δέρνει θα είναι κάποιος για να μου πει ότι κέρδισα κανα μύριο .. "Οπότε αποφάσισα να το σηκώσω και τελικά μου είπαν από μια εταιρία στην θεσ/νικη που ασχολείται με gps οτι κέρδισα ενα 3ήμερο ταξιδι σε ένα από κάποια ξενοδοχεία που θα μου πρότιναν αν καλούσα τα κεντρικά χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω κάτι από αυτούς...Το θέμα είναι... είναι ασφαλές ; είναι κάποιο παιχνίδι ; Δεν μπορεί την ώρα που βλασφημούσα και να μοιρολογούσα λέγοντας οτι δεν μου συμβαίνουν καλά πράγματα να γίνει αυτό ... Γνώμες ;;; Αποδέχομαι μια καλή σχετικά γνώμη και κάποια συμβουλή σχετικά με το όλο θέμα...
Πήγαινε στο θέμα: Ιλουμινάτι ; Τύχη; Τί έγινε τωρα;
Μήνυμα στις 27/12/2016 στις 18:03 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα στο φόρουμ , Πριν από πααρα πολύ καιρό, όταν ημουν 7-8 χρονων, γνώρισα ένα παιδί , ας τον πουμε ευκλειδη, και αμέσως ταιρίαξαμε σαν χαρακτήρες και γίναμε κολλητοί. Όσο περνούσαν τα χρόνια η φιλία μας όλο και δυνάμωνε και κάναμε σχεδόν τα πάντα μαζί. Τα τελευταία 2 χρονακια ομως εχουμε απομακρυνθει. ΄Ολα άρχισαν όταν βρήκα κοπέλα... Δεν είχε αλλάξει κάτι απλά ηταν και τα φροντ και τα διαβασματα και δεν πολυβρισκομασταν... στην αρχή της 3ης λυκειου βρήκε και ο ευκλειδης μια κοπέλα οπου είναι ακόμα μαζι και λοιπα . Το πρόβλημα είναι πως τώρα μιλάμε μια στο τόσο και οι συζητησεις μας είναι ανούσιες χωρίς κάποιο περιεχομενο και μου απαντουσε με μιααα... σοβαροτητα να το πω; σνομπια να το πω ; κατι τετοιο. Πλεον μιλάμε πολυ λίγο και δεν βγαινουμε καθολου.. μου λείπει ο ευκλειδης τι να κάνω; Πήγαινε στο θέμα: Κολλητοί από μικροί.. τωρα δυο γνωστοί...
Μήνυμα στις 19/12/2016 στις 23:37 @Κλάψιμο
Καλησπέρα.... Με αφορμή το σημερινό συμβάν με την τρομοκρατική ενέργεια που συνέβη στη Τουρκία και τη δολοφονία του Ρώσου , γράφω τα εξής γιατί δεν έχω σε ποιον να τα πω... Ας βάλουμε το μυαλό μας να θυμηθεί τις τελευταίες ενέργειες αυτης της ...φάρας των Τζιχαντιστών. Τα θυμηθήκαμε;Ωραία. Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για αυτή την αδίστακτη ιδεολογία των Τζιχαντιστών.Ποιος λογικός άνθρωπος θα ήθελε να πεθάνει σκοτώνοντας άλλους για να πάει στον "παράδεισο του αλλαχ΄"? Μάλλον όχι πολλοί ...Παρόλα αυτά υπάρχουν άτομα που από την νεαρή τους ηλικία , με βαρβαρους τρόπους,αποστήθισαν και υιοθέτησαν αυτήν την ιδεολογία!Είναι αξιόλογο να σημειώσω επίσης οτι , πιστεύουν όντως οτι αφαιρώντας τη ζωή κάποιου που δεν πιστεύει στην ισλαμιστικη αυτή θρησκεία , κερδίζουν μια θέση κοντά στον αλλαχ... Γιατί λοιπόν δεν τους έχουμε εξαφανίσει ακόμα ; ΤΙ περιμένουμε ; Να είμαστε εμείς οι επόμενοι που θα δολοφονηθούν ; Να γίνουμε η γέφυρα της λύτρωσης τους; Η λύση είναι : είτε τους πείθουμε να αλλάξουν ιδεολογία και να σταματήσουν ο,τι κάνουν για να βλάψουν τους "αλλοθρησκους" -μάλλον δεν είναι εφικτό- είτε να αφανίσουμε ΚΑΙ αυτούς ΚΑΙ την ίδια την ιδεολογία . Εγώ τα είπα και ηρέμησα. Και δεν ξέρω γιατι το ανεβάζω σε ένα φορουμ. αλλά έτσι κιαλλιώς ο καθένας κάνει ότι θέλει... Έτσι δεν είναι ;... Πήγαινε στο θέμα: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...
Μήνυμα στις 31/10/2016 στις 02:15 @Μηχανήματα
Καλησπερα παιδες.. Σαμσουνγκ γκαλαξυ τζει 5 (2015) .. το χρησιμοποιω αρκετα μπορω να πω τον τελευταιο χρονο και δεν εχει παρουσιασει κανενα μα κανενα προβλημα ( εκτος απο 1 φορα που εσπασε η οθονη αλλα το επιδιορθωσα με την εγγυηση) Αυτη τη βδομαδα λοιπον αρχισε να μου κανει κατι κουλα με την οθονη και τα πιξελ... αρχισε να αναβοσβηνει ολοκληρη η οθονη με περιεργα πρασινομωβκιτρινομπλε χρωματα η αλλιως πιξελοχρωματα... αλλα δουλευει κανονικα.. ενα πραγμα οπως η ταμπελα του μπαρμπερη που στο ονομα του κουρειο αναβοσβηνει ενα γραμμα.... αυτο τωρα σημαινει οτι ΘΑ καουν τα πιξελ; μπορω να το αποφυγω αυτο; η ακομα και αν γινει να το επιδιορθωσω; Πήγαινε στο θέμα: Καμμενα πιξελ αλλα..
Μήνυμα στις 20/10/2016 στις 12:24 @Sex
Καντην να νιώσει οικεία, Όσο αμήχανα και αν αισθανθεί με τους γύρω. Δωστης αρκετή σημασία και απλά να είσαι ο εαυτός σου . Τσιλ δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το τι θα της πεις και τι θα κάνεις. Ολα θα έρθουν από μόνα τους :) Τώρα όσον αφορά για το τι να της πεις πριν την φιλήσεις δεν έχει και πολύ νόημα :D αρκεί να μην πεις μπαρούφα . Προσπαθησε να δρας φυσικά και αν θες όταν την πας έξω καντης ενα κομπλιμέντο και πες πως αισθάνεσαι . Ύστερα σμουτς σμουτς ;) ελπίζω να βοήθησα αν γίνει το σκηνικό γράψε :D
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την φιλησω σε πάρτι
Μήνυμα στις 13/10/2016 στις 02:48 @Διάφορα
Καλησπέρα σε αυτούς που με περίσσιο θάρρος πάτησαν κλικ στον τίτλο!!! Είμαι 18.. Μια ηλικία όπου τα περισσότερα ταλέντα είναι πλέον σχεδόν εξοπλισμένα με τις κατάλληλες ικανότητες και τη τεχνική κατάρτιση για να γίνουν επαγγελματιες. Αυτά συμβαίνουν στο 11χ11.Εγώ όμως , παίζω ποδόσφαιρο σάλας ... αν κάποιος δεν ξέρει τι είναι αυτό και θέλει να με βοηθήσει ας το γκουγκλαρει χδ ... Λοιπόν , όλα άρχισαν από όταν ήμουν 5 χρόνων .. πήγα με τη μητερα μου και γράφτηκα σε μια Ακαδημία ποδοσφαίρου 5χ5. Άμεση ερωτεύτηκα το άθλημα και 13 Χρόνια τωρα δεν έχω πάψει να το αγαπώ οσο όταν ήμουν 5... Προαπαθησα πολύ και κατάφερα τελικά να μπω στην αγωνιστική ομάδα . Μετά από χρόνια , ο προπονητής μου έφυγε κιεγω τον ακολούθησα γιατί ήταν σαν πατέρας για μενα... Στην Ομάδα που πήγαμε διακριθηκαμε μια χρονιά ... κιαλλη , κιαλλη και ξανά πρωταθλητες....Να μη τα πολυλογώ, Τώρα ο προπονητής μου δεν με εμπιστεύεται τόσο .. Είμαι στην ανδρική Ομάδα και δεν έχω τόσες ευκαιρίες .. Ένας φίλος μου από την άλλη που ακολούθησε και αυτός , παίζει παρά πολύ .. παρόλα αυτά έχω ξενερώσει πολύ που δεν έχω χρόνο συμμετοχής και ίσως φταίει το ότι πήρα ύψος και είμαι πιο αργοκινητος ... Είναι και το Πανεπιστήμιο στη μέση ( εκτός Αθηνών ) και δεν ξέρω τι να κανω ... να παρατήσω τη στρογγυλή θέα; Πήγαινε στο θέμα: Να σταματήσω το ποδόσφαιρο?
Μήνυμα στις 13/10/2016 στις 01:22 @Διάφορα
Σε ευχαριστώ φίλε μου με ανέβασες ψυχολογικά! !!έχεις δίκιο για το σύστημα .. ελπίζω να πάνε όλα κατ'ευχην.. να'σαι καλά και παλι
Πήγαινε στο θέμα: Πανελλαδικές ... Οι αδικίες
Μήνυμα στις 12/10/2016 στις 00:38 @Διάφορα
Καλησπέρα στο φόρουμ. Έδωσα πανελλήνιες και μαντέψτε. .. απέτυχα .. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα απογοητευτεί τόσο γιατι ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και η ομάδα μου διακρίθηκε στην Ελλάδα και είχα ένα συν 10%. Επίσης εχω τον αδερφό μου που σπουδάζει και έτσι θα είχα αλλο 1 μόριο και είμαστε και τριτεκνοι.. οπότε είχα υψηλές προσδοκίες για μεταγραφή. ..ελα όμως που ήρθαν έτσι τα πράγματα και εχω πλεον μονο την τριτεκνια για κριτήριο. .. βεβαια το 15% των μεταγραφων γινεται δεκτο , όμως τι πιθανότητες εχω ... Θα κάνω την αίτηση αλλά από κει και πέρα τι ; Έχω ήδη αρχίσει το διάβασμα -λίγο αργά βέβαια - για να ξαναδωσω . Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχω λεφτά για φροντιστήριο και Θα πρέπει να γλειψω η δεν ξέρω και γω τι για φθηνότερα ιδιαίτερα μαθήματα. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??????Και θετω τώρα το ερώτημα ... Δεν είναι άδικο αλλά παιδιά που έγραψαν χειρότερα από μένα ας πούμε να έρθουν Αθήνα είτε γιατί έχουν λεφτά είτε για οποιονδήποτε άλλον λόγο ? Έχω δύο φίλους μου που έγραψαν 10 και 9 χιλιάδες μόρια και τελικά θα έρθουν να σπουδάσουν Αθήνα. . Εγώ έγραψα 12και αλλά οοοοοχι .. Εγώ θα πάω στο Ιόνιο ? Τελικά η ζωή είναι άδικη ... Αλλά έτσι κιαλλιως Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις.. Πήγαινε στο θέμα: Πανελλαδικές ... Οι αδικίες |