Μήνυμα στις 18/10/2016 στις 16:53 @Sex
εχω ηδη φιμωση δυστυχως. Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!
Δεν πηρα κανενα χαπι ή αντιοβιοτικο..Αποσο ξερω, δεν εχω ουτε ιγμοριτιδα. Το ιδιο ισχυει και για αναπνευστικο. Ευχαριστω για τ χρονο σας αλανια!! Πήγαινε στο θέμα: Δωρεαν περιτομη (Δημοσιο νοσοκομειο) ???
Μήνυμα στις 8/10/2016 στις 01:54 @Sex
@chronus Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση, ναι εχω και φιμωση μαζι και μου προτεινε ο γιατρος οσο το δυνατον γρηγοροτερα να κανω την εγχειρηση..... δυστυχως, περασαν 2 χρονια και δεν εχω κανει επειδη εμαθα πως οι τιμες απο ιδιωτες ειναι πολυ ακριβα. Πριν κατι μερες εμαθα οτι για το δημοσιο (ασφαλισμενοι ικα) ειναι δωρεαν και θα ηθελα να μαθω αν ισχυει μονο. Εκλεισα σημερα ενα ραντεβου με ουρολογο.... μου ειπαν αν το αφησω για πολυ καιρο θα εχω θεμα κ μ νεφρα, συκωτια κ τετια. (Δυστυχως, εχω διαφορους πονους στο σωμα που δεν μπορω να εξηγησω αλλα πονανε αρκετα εντονα). Ευχαριστω κ παλι για την πληροφορια, σημαινει πολλα!! Πήγαινε στο θέμα: Δωρεαν περιτομη (Δημοσιο νοσοκομειο) ???
Μήνυμα στις 5/10/2016 στις 23:20 @Sex
Γεια σας, Ειμαι 23 ετων, διαγνωστηκα με Σκληροατροφικός Λειχήνας (επειγοντως πληρης περιτομη) αλλα δεν εκανα επειδη εμαθα το κοστος ειναι 300-800 ευρω σε ιδιωτη και ειμαι οικονομικα πολυ δυσκολα. Ειμαι ασφαλισμενος (ΙΚΑ), μπορω να κανω δωρεαν περιτομη σε δημοσιο νοσοκομειο?? Μπορει καποιος να μ συμβουλεψει, πως κ που ν παω ? Και που πρεπει να παω? Χειρουργικη ή Ουρολογική ? Ευχαριστω πολυ. Πήγαινε στο θέμα: Δωρεαν περιτομη (Δημοσιο νοσοκομειο) ??? |