Μήνυμα στις 17/4/2017 στις 16:49 @Διάφορα
Παιδια πριν από 4-5 χρόνια είχα χτυπήσει σε βουτιά στον αυχενα και δεν εδωσα σημασία με πόνουσε στην αρχή μετά πέρασε τώρα εδώ και ένα μήνα περίπου άρχισε να με ενοχλεί ο αυχένας.Τι λέτε να είναι;Τι να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: Χτύπημα στον αυχενα
Μήνυμα στις 29/11/2016 στις 22:36 @Διάφορα
γεια σας παιδια ειμαι 16 χρονων μπορω να βαλλω φακους επαφης
Πήγαινε στο θέμα: φακοι επαφης
Μήνυμα στις 13/10/2016 στις 22:27 @Διάφορα
Πήγαινε στο θέμα: Τρίτος Παγκόσμιος
Μήνυμα στις 5/10/2016 στις 20:54 @Διάφορα
Κοιτα εγω δεν εχω προβλημα να το κανω αυτο αλλα το ιδιο κανουν και αυτοι βαζουν ξερω εγω παντελιδη τ.π. λες και γουσταρω να ακουω . Το προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινουν την διαφορα αναμεσα στα δυο αυτα ειδη μουσικης τα συγκρινουν και δεν μπορεις να πεις και κατι γιατι δεν υπαρχει καποιος να σε υποστηριξει π.χ. αυτοι ειναι 8 και εμεις 2 καταλαβες
Πήγαινε στο θέμα: Μεταλ και ροκ
Μήνυμα στις 1/10/2016 στις 19:02 @Διάφορα
Γεια σας. Θα ηθελα να σας πω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω καθημερινα . Εγω ακουω μεταλ και ροκ μουσικη . Ωραια μεχρι εδω . Ομως οταν παω να ακουσω καποιο τραγουδι δημοσια (ξερω εγω στην πλατεια) ολοι οι αλοι αρχιζουν και σχολιαζουν πχ τι κραυγες ειναι αυτες ? Επισης πισω απο την πλατη μου με σχολιαζουν σχετικα με την μουσικη που μου αρεσει . Εμενα δεν με ενδιαφερει η γνωμη τους αλλα δεν μου αρεσει κιολας αυτο . Ποια ειναι η γνωμη σας πανω στο ολο θεμα παρακαλω απαντηστε δεν εχω προβλημα να ακουσω την γνωμη σας. Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Μεταλ και ροκ |