Μήνυμα στις 4/1/2017 στις 02:50 @Θ. Κλημεντίνη
Το θέμα είναι ότι ποτέ του δεν παραδέχτηκε τίποτα.Αντιθέτως σήμερα μου έκρουσε το καμπανάκι ότι κουράστηκε και μάλλον τα πάμε προς διάλυση.Και αυτό επειδή δεν έχει μάθει να στέλνει μηνύματα και αναφορά για το τι κάνει, ότι νιώθει ότι πιέζεται κάθε φορά που εξαφανίζεται για ώρες και τον ρωτάω γιατί δεν απαντούσε. Έχει παγώσει μου είπε και ότι κουράστηκε.Τι να κάνω ρε παιδιά τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω.Πως να το χειριστώ?
Πήγαινε στο θέμα: Και κερατάς και γδαρμένη!
Μήνυμα στις 6/12/2016 στις 00:43 @Θ. Κλημεντίνη
Θα βάλω μπροστά από απόψε! Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι μου κρύβει πράγματα.Θέλω την αλήθεια να μου πει γιατί τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά αν συνεχίσει τα ψέματα δεν με βλέπω καλά. Το χειρότερο είναι οτι δεν θα παραδεχτεί τίποτα.
Πήγαινε στο θέμα: Με θεωρεί δεδομένη
Μήνυμα στις 4/12/2016 στις 21:25 @Θ. Κλημεντίνη
Το ξέρω έχεις δίκιο τα έχω δοκιμάσει να του απαντάω μετά από ώρες μάλιστα στην αρχή μονολεκτικά ακόμα και όταν με παίρνει τηλ μετά απο γράψιμο και με ακούει κάπως με ρωτάει τι έχω και μόλις κάνω κουβέντα μου λέει ότι είχε δουλειά. Μάλιστα όταν του απαντάω μονολεκτικά και απότομα μου λέει τι έχω και ότι ξέρει πότε είμαι χαρούμενη και πότε θυμωμένη. Δοκίμασα να τον γράψω και να εξακολουθώ να είμαι μες στις γλύκες μαζί του αλλά τίποτα. Να πω και κάτι ίσως βασικό: όποτε με παίρνει τηλ εγώ πάντα το σηκώνω. Ενώ όταν παίρνω εγώ τηλ αυτόν εκείνος δεν το σηκώνει κάποιες φορές και οταν επιμένω μου λέει οτι τον πήρε ο ύπνος. Επίσης θέλω τόσο πολύ να ψάξω το κινητό του. ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΙΑ!
Μήνυμα στις 4/12/2016 στις 21:05 @Θ. Κλημεντίνη
Hello! Με φράφει αργεί να απαντήσει στα μυνήματα και όποτε κάνω κίνηση για συζήτηση γιατί γίνεται όλο αυτό πάντα θυμώνει και παίρνει το ύφος λες και του έκανα κάτι.Θέλω να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται και μου δείξει ότι δεν είμαι μόνη μου. Δεν φτάνει που έχουμε σχέση από απόσταση έχουμε και αυτό. Τι να κάνω;;;
Μήνυμα στις 21/10/2016 στις 19:50 @Διάφορα
Ποία η διαφορά; Καπνίζω αλλά τώρα τελευταία σκέφτομαι να πάρω ηλεκτρονικό.. Είναι όντως πιο βλαβερό από το τσιγάρο ή μύθος;
Πήγαινε στο θέμα: Tσιγάρο VS Ηλεκτρονικό τσιγάρο!
Μήνυμα στις 1/10/2016 στις 01:22 @Θ. Κλημεντίνη
Όλα καλά πλέον αν και συνεχίζει να μου λέει οτι δεν είναι δικός του ο λογαριασμός στο instragam( δεν το πιστεύω αυτό γιατί όταν το ανακάλυψα και τον ρώτησα τι είναι αυτοί οι φίλοι εκείνος μου έλεγε οτι δεν έχει instragam και παράλληλα το διέγραψε).Μου είπε ότι είμαι η δεύτερη του σχέση και ότι δεν τα πάει καλά με τις σχέσεις.Να τον εμπιστευτώ και να τον έχω το νου μου;Πήγα να τον χωρίσω και έκανε πίσω και μου είπε ότι μαγαπάει και θέλει να είματε μαζί.Μήπως αυτό όλο τον ταρακούνησε;
Πήγαινε στο θέμα: Και κερατάς και γδαρμένη!
Μήνυμα στις 30/9/2016 στις 01:34 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Εδώ και 4 μήνες είμαι με κάποιο με τον οποίο γνωριζόμασταν και πριν τα φτιάξουμε. Βέβαια τότε όσο ήμασταν φίλοι είχα ακούσει απο κοινούς μας γνωστούς ότι ήταν γκέι. Έκλεισα τα αυτιά μου και είπα αηδίες αποκλείεται.Τώρα όμως που είμαστε μαζί ανακάλυψα πρόσφατα κάτι περίεργους φίλους στο Instragam και κάτι like δικά του σε γκει φώτο. Όταν τον ρώτησα τι είναι όλα αυτά εκείνος έγινε έξαλλος, με έβγαλε τρελή και δεν παραδέχτηκε τίποτα. Έτσι βρέθηκα σαν να φταίω εγώ λες και έκανα εγώ κάτι και εκείνος βγήκε κανονικά απο πάνω και ετοιμάζεται να με χωρίσει. Τον αγαπάω και δεν ξέρω τι να κάνω μετά από όλα αυτά. Βοήθεια!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Και κερατάς και γδαρμένη! |