Μήνυμα στις 13/1/2017 στις 17:42 @Διάφορα
Γεια! Ρε παιδια πηρα ενα κινητο πολυ καλο αλλα ειναι μελαλο (5.5 ιντες). Οι φιλες μου εχουν iphone 5s και μπορουν να το χρησιμοποιουν στην ταξη ευκολοτερα. Εγω με τετοια οθονη πως να το χρησιμοποιω ευκολα χωρις να με ποιασουν;; Καθε απαντηση μια αποδεκτη! Πήγαινε στο θέμα: Κινητο στην ταξη
Μήνυμα στις 14/11/2016 στις 15:14 @Μηχανήματα
Καθε απαντηση που βοηθαει = Μια αποδεκτη!
Πήγαινε στο θέμα: Blackview Ultra
Μήνυμα στις 9/11/2016 στις 14:00 @Μηχανήματα
ειχα ξαναγραψει αρθρο σχετικα με μεταχειρισμενα iphones. Αλλα βρηκα το blackview ultra και ειναι αντιγραφη του iphone 6 με τιμη κατω απο 90 ευρω. Να το παρω;;; Επισεις οποιος το εχει να μου απαντησει παρακαλω στο αν περωει θηκη για iphone!
Πήγαινε στο θέμα: Blackview Ultra
Μήνυμα στις 25/10/2016 στις 17:33 @Διάφορα
Δεν γινετε τιποτα... Ειμαι πολυ στεναχωριμενη!!!!!!! Ακουγα την μαμα και την αδερφη μου να λενε οτι δεν θελουν να με αφησουν για να μην πανε τα λεφτα μου χαμενα... ελενξα το serial code της συσκευης και ηταν μια χαρα...
Πήγαινε στο θέμα: πως να τους πεισω;;
Μήνυμα στις 25/10/2016 στις 16:43 @Διάφορα
θελω να παρω ενα iphone για τα χριστουγεννα το οποιο ειναι μεταχειρισμενο. εχω βρει κατω απο 100 και θελω να το παρω καθως ο μισος πλανητης εχει τουλαχιστον ενα. Ομως οι δικοι μου δεν καταλαβενουν και θελουν να περναει παντα το δικο τους λεγοντας μου οτι θα ειναι χαλασμενο, ποσο θα αντεξει αν ειναι μεταχειρισμενο, ολες οι φωτο μου αποθικευονται στην αμερικηη και εχει προσβαση ο καθενας... οι καλυτερες μου φιλες εχουν iphone και δεν ισχυει τιποτα. Δεν λενε να το καταλαβουν. Τα χρηματα τα εχω ειδη και ειμαι πολυ καλη μαθητρια. Σορρυ αν σας κουρασα. Πήγαινε στο θέμα: πως να τους πεισω;;
Μήνυμα στις 21/10/2016 στις 21:29 @Μηχανήματα
leagoo z5 70 ευρω χαρακτηριστικα 5 ιντσες , 5 η πισω 2 η μπροστα, τετραπυρηνο. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΕΣ ΤΟ TREND PLUS ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Πήγαινε στο θέμα: smartphone
Μήνυμα στις 29/9/2016 στις 16:53 @Κλάψιμο
Τι να πει η ξαδερφη μου που ειναι 12 και ειναι 1.70!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν 9ελω να ψηλωσω αλλο..
Μήνυμα στις 29/9/2016 στις 14:30 @Κλάψιμο
Γεια σας. εχω ενα προβλημα. πηγενω α λυκειου και δεν εχω κανει ακομα παρεες αν και μιλαω με κοριτσια απο το τμημα μου. Δεν ξερω τι να κανω. ΟΛΕΣ τους ειναι famous, σαν tumblr κοριτσια και εγω σαν την μυγα μες το γαλα. Δεν συζυτω πως ολοι εχουν iphone... και εγω μια μπακατελα 4 χρονων. Επισεις ακουσα πως μπορεις να κερδισεις iphone απο την apple, ισχυει; Σας παρακαλω απαντηστε ειναι σοβαρο και το μονο κοριτσι που ξερω απο το δημοτικο αυριο φευγει για αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: πως να γινω famous ;
Μήνυμα στις 29/9/2016 στις 13:03 @Μηχανήματα
δηλαδη; {αν μου το λυσεις σου δινω αποδεκτη} Πήγαινε στο θέμα: emoji |