Μήνυμα στις 3/12/2019 στις 07:51 @Sex
δεν υπάρχει σωστό και καθος φιλε, οτι σε βολεύει
Πήγαινε στο θέμα: Κατούρημα με καλυμμένη βάλανο ή οχι;
Μήνυμα στις 29/11/2019 στις 17:50 @Sex
καλησπερα παιδιά, Ειχαμε βρεθεί με την κοπελα μου πριν 2 βδομάδες και μου εκανε στοματικό αλλα δεν τελείωσα. Σήμερα προσπαθήσαμε να το κάνουμε (πρώτη μας φορα) και ενω στα προκαταρκτικα είχα στύση μόλις πήγαινα να βάλω το προφυλακτικο μου έπεφτε και δεν σηκωνόταν με τίποτα, προσπαθήσαμε 2 φορες αλλα δεν... Σας εχει ξανασυμβεί; Πως αντιμετωπίζεται; Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα και προβλήμα στη στύση
Μήνυμα στις 8/11/2019 στις 16:48 @Sex
καλησπέρα μελη του φτου, Ειμαι 16 χρόνων και εχω σχέση εδω και κανα μηνα με μια κοπελα που ειναι 17. Έχουμε κανει ολα τα προκαταρκτικα και μου πετάει σποντες για γλυφομου... Το θέμα είναι ότι δεν έχω ξανακάνει και εχω αγχωθεί με την ολη φαση . Πειτε εμπειρίες δικες σας ή δωστε καμια συμβουλή Πήγαινε στο θέμα: στοματικο στην κοπελα μου
Μήνυμα στις 4/9/2019 στις 05:27 @Sex
Καλημερα παιδια, σημερα θα ερθει η κοπελα μου για ταινια. Δεν τα εχουμε πολυ καιρο και δεν εχουνε κανει τίποτα παραπάνω. Εγω ειμαι έτοιμος να προχωρήσουμε κλπ αλλα δεν ξερω πως να της το πασαρω ωστε να γινει η φαση. 16 και οι δυο
Πήγαινε στο θέμα: ταινία με κοπελα
Μήνυμα στις 15/2/2019 στις 09:10 @Sex
ειναι πολυ απλο μιας και εχετε τετοια οικιοτητα. Θα του πεις να δειτε καμια τσοντα γτ εχεις καυλες και στν πορεια τους λες να του τον παιξεις η το αντιθετο. Η πιπα θα ερθει στην πορεια αλλα μην βιαστεις , δες πως θα παει
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα σε κολλητό
Μήνυμα στις 28/4/2018 στις 08:46 @Sex
Νταξει με τον καιρο θα καταλαβεις απλα προσπαθησε στο χερι σου (οπως ολοι) και θα το βρεις
Πήγαινε στο θέμα: Pipilia
Μήνυμα στις 25/4/2018 στις 12:37 @Θ. Κλημεντίνη
Πως να την προσέγγισω αν.?
Πήγαινε στο θέμα: Κολλημα με μεγαλυτερη και μπερδεμενη κατά
Μήνυμα στις 25/4/2018 στις 12:29 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Λοιπον εδω και καποιο καιρο έχω φάει κόλλημα με μια κοπελα 4 χρονια μεγαλύτερη (Ειμ 15). Δεν ειν τυχαίο το κολλημα μου. (Δουλευουμε μαζι). Αρχικα εχει ρωτησει παρα πολλές φορες για το ποσο χρονων ειμαι ,τι ταξη παω κλπ. Επισης βλεπω οτι με κοιταει και γελαει με τις μ@@κιες που λεω. Καθως και στο ότι πεταει διαφορα υπονοούμενα του τυπου ( για ιδιαιτερα κλπ). Με συμπαθεί παρα πολυ και εγω το ιδιο. Απλα τωρα που γνωρισε τον αδερφο μου κανει τα ιδια και χειρότερα με αυτόν λολ. Με γουσταρει η απλα ειναι μια φιλικη ελξη?
Πήγαινε στο θέμα: Κολλημα με μεγαλυτερη και μπερδεμενη κατά
Μήνυμα στις 29/1/2018 στις 14:32 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα θα ηθελα να μου δωσετε καμια ιδεα για δωρα στην κοπελα μου, οικονομικο σχετικα . Ειμαστε 16 (Εκτός απο τα βασικα λουλούδια, εσωρουχα κλπ)
Πήγαινε στο θέμα: Δωρο για την κοπελα μου
Μήνυμα στις 8/11/2017 στις 11:52 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξερω με εχει γειωμενο δεν πιανει συνεχίζει την κουβεντα αλλα απο κοντα οταν ειμαστε ειναι αλλος άνθρωπος . ευχαριστώ αλλα το ραντεβου δεν μου φαίνεται καλη ιδεα
Πήγαινε στο θέμα: Δεν καταλαβαινω αν με γουσταρει |