Μήνυμα στις 8/9/2016 στις 19:34 @Sex
Γεια σας. Έχω τις εξής απορίες για το πέος. Πρώτα από όλα, αναφορικά με τη στύση, είμαι ακόμα έφηβος, όμως τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι δεν έχω στύση τόσο συχνά όσο μικρότερος. Μάλιστα, δεν μου έρχεται τόσο εύκολα στύση, συγκριτικά με άλλους συνομήλικούς μου, βλέποντας κάτι. Είναι φυσιολογικό; Αν το πέος είναι 13-15 εκ, είναι ικανό για σεξουαλική επαφή και για ικανοποίηση της κοπέλας; Παρατηρώ διάφορες μεταβολές στο μέγεθος του πέους μου ανάλογα τα κέφια. Σε καταστάσεις ηρεμίας είναι 5-6 εκ. Σε λίγο καλύτερες καταστάσεις φτάνει τα 8-9 εκ. Σε φυσιολογική στύση είναι 13-15 εκ. Υπάρχουν περιπτώσεις που φτάνει τα 16 εκ. Είναι φυσιολογικές αυτές οι αποκλίσεις; Νιώθω ότι το πέος μου είναι μικρό όταν δεν βρίσκεται σε στύση. Πήγαινε στο θέμα: Απορίες για το πέος
Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 20:20 @Sex
Υπάρχει περίπτωση να είναι από τη σωστή πλευρά και να μην ξεδιπλώνει λόγω κατασκευής του πεους; Αν είναι από τη λάθος, τότε γίνεται να ξεδιπλώσει; Πήγαινε στο θέμα: Λανθασμένη τοποθέτηση προφυλακτικού
Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 16:24 @Sex
Γεια σας. Καθώς ήμουν με την κοπέλα μου και έφτασε η στιγμή να μπούμε στο ψητό, προέκυψε το εξης "πρόβλημα". Δεν μπορούσα να βάλω το προφυλακτικό. Έχω δει πολλά βίντεο στο ίντερνετ και η διαδικασία μου φαίνεται πανεύκολη. Μάλιστα μια φορα που δοκίμασα μόνος μου, τα κατάφερα (πιστεύω). Όμως όσες φορες έχω προσπαθήσει με την κοπέλα μου δεν μπόρεσα. Το πεος μου βρίσκεται σε στύση. Τοποθετω την πάνω άκρη το προφυλακτικό στη βαλανο, και καθβς προσπαθώ να το ξετυλίξω κατά μήκος του πεους μου δεν μπορώ. Κατεβαίνει και το πετσάκι καθώς το ξετυλιγω και το νιώθω να κολλάει στο ύψος της βαλάνου. Να σημειωθεί πως αυτομάτως χάνω τη ατυση μου. Τι παίζει;
Πήγαινε στο θέμα: Λανθασμένη τοποθέτηση προφυλακτικού |