Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 22:38 @Sex
όχι παρεξήγηση την αγαπώ πολύ όπως με γαπά κι εκείνη...Δεν θα της κάνω τίποτα που δε θέλει εκείνη με αγαπάει και με φροντίζει πάντα.Άλλωστε η σχ΄έεση μας είναι ερωτική και ουσιατική αγάπη και όχ σέξ.Της αρέσει να μου κάνει πιπιλιές και εγώ δεν έχωαντίρηση.ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ.Γι αυτό να είαι σίγουρος.Δε θα της κάνω τίποτα που δε θέλει με αγαπάει αφάνταστα και το έχει δείξει.Και εγώ εκτιμώ την αγάπη της προ εμένα.
Πήγαινε στο θέμα: Απορίες
Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 21:38 @Sex
Μην την χουφτώνεις γιατ΄πιθανότατα θα την πειράζει.Εμένα άμα δεις το ποστ που ανέβασα η κοπέλα μου που είναι Ρωσίδα όταν την χουφτώνω στον κώλο με χουφτώνει και αυτήν στον δικό μου αμέσως....
Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωματα
Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 14:02 @Sex
Γειά σας παιδιά...λοιπόν είμαι 20 ετών και τα έχω με μία κοπέλα Ρωσίδα επίσης 20 ετών μελαχρινή,ψηλή,καστανά μάτια κουκλάρα με λίγα λόγια.Είμαστε πολύ αγπαπημένοι και λέμε να αραβωνιαστούμε σύντομα...Με αγπάει και το έχει δείξει έμπρακτα και εγώ τηην αγαπώ...Όμως έχει κάποιες ιδιοτροπίες στο σεξουαλικό κομμάτι...Όταν την χουφτώνω με χουφτώνει και εκείνη στον δικό μου κώλο(μία σου και μία μου πιστεύει),δεν θέλει το σεξ στα τέσσερα και μου είπε πως επειδή δεν της αρέσει να εξπερματώνω πάνω τηςαν εξπερματώσω στο στόμα της θα μου δώσει γλωσόφιλο για να τα καταπιώ τα πιο πολλά εγώ.τι κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: Απορίες |