Μήνυμα στις 7/9/2016 στις 11:07 @Sex
Επειδη ειμαι στην ηλικια σου και σε καταλαβαινω απολυτως. Διαφωνω με τον Αρσενη απο πανω διοτι ειμαστε μικρες για να βαρεσουμε μαλακια απο τωρα (το λεει και ο ιδιος αλλωστε). Λοιπον, καταρχας ξεκινηστε με πεταχτα φιλια για να σου ειναι λιγο πιο ευκολο μετα. Μπορεις να δεις βιντεο με το πως να φιλας και να εξασκηθεις στο χερι σου (το εχουμε κανει ολες πιστευω ) Βασικα μπορει να εχετε ηδη φασωθει γιατι εχει περασει σχεδον ενας μηνα απο τοτε που το ανεβασες αυτο αλλα οκαυ.
Πήγαινε στο θέμα: Φαση φασωμα
Μήνυμα στις 7/9/2016 στις 10:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη. Στις περισσοτερες γυναικες αρεσει το χουφτωμα γιατι το βλεπουν σαν ενα ερωτικο παιχνιδι αλλα υπαρχουν και κοπελες που 'το μισουν' Σου εχει πει ποτε μην το κανεις ή κατι τετοιο?Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωματα
Μήνυμα στις 7/9/2016 στις 10:50 @Θ. Κλημεντίνη
Με ολα αυτα που μας περιγραφεις φαινεται οτι σε γουσταρει. Μπορεις να την ρωτησεις αν της αρεσει καποιος αυτον τον καιρο και τετοια. Βεβαια μπορει τωρα να τα εχετε γιατι βλεπω οτι εχουν περασει και 7-8 μερες απο τοτε που εκανες την δημοσιευση αλλα ενταξει
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει πολυ η κολλητη μου..;;
Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 13:14 @Διάφορα
Πηγαινε στο μπανιο ή χρησιμοποιησε ενα σεντονι για να καλυψεις το σωμα σου απο την μεση και κατω.
Πήγαινε στο θέμα: Πως ..;;
Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 13:12 @Διάφορα
Ειμαι 14 χρονων και παω 3η γυμνασιου.Φετος η ταξη μου αποφασισε να παει τετραημερη αλλα οι γονεις μου δεν με αφηνουν να παω. Λενε πως τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα και ολο μου πετανε οτι τα αδελφια μου θα σπουδασουν του χρονου. Εγω ομως δεν θα δωσω το προφισιενσι φετος επειδη τα αδελφια μου θα πανε πανεπιστημιο και θα εχουμε εξοδα και τετοια και δεν παιρνω ακριβα ρουχα, παπουτσια κλπ οποτε δεν ξοδευω πολλα χρηματα. Πως να τους πεισω να με αφησουν;; *Να προσθεσω οτι ο αδελφος μου ειχε παει τετραημερη στην δευτερα γυμνασιου. Πήγαινε στο θέμα: Τετραημερη |