Μήνυμα στις 31/8/2016 στις 21:05 @Sex
Σε μερικές γυναίκες είναι λογικό να πινανε τόσο πολύ γιατί μπορεί να είσαι απί αυτές που ο παρθενικός του υμένας ειναι πολύ ανθεκτικός
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενικος υμενας και δαχτυλο
Μήνυμα στις 31/8/2016 στις 21:02 @Sex
Ο αυνανισμός γενικά είναι κάτι πολύ προσωπικό και μερικά κορίτσι οπός και εγώ δεν θέλουμε να το μοιραστουμε γιατί μπορεί να θεωρειθουμε ανήθικες ιδικά στην ηλικία των 15-16
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικιος αυνανισμος-αποριες
Μήνυμα στις 31/8/2016 στις 20:45 @Sex
Γεια σας. Ειμαι 15 χρονων. Το ξέρω είμαι μικρή αλλά οτι κάνω το κάνω χωρίς κίνδυνο γιατί είμαι παρθένα.... Τον αυνανισμό τον έχω ξεκινήσει απο τα 13-14. Φτανω παντα σε οργασμό ποτε δυνατό και ποτέ όχι.Διαβάζω και προσπαθώ να είμαι πληροφοριμεμη για αυτά τα θέματα. Έχω διάβαση για γυναικεία εκσπερμάτιση αλλά απο οτι λένε είναι δύσκολο να γίνει αλλά αν τύχει θα είναι ωραία. Νομίζω μου έχει συμβεί μια φορά αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Τελειωνω με κλειτοριδικο οργασμό και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ και κολπικά γιατί λένε πως είναι εξίσου καλό. Είμαι στην ηλικία της εφηβείας και έχω ορμές και είναι λογικό πιστεύω. Βέβαια αναρωτιέμαι αν θεωρείται ανήθικο. Ελπίζω να μην θεωρείται "πουτανια" (συγνώμη για την έκφραση). Οσον αναφορά το σημείο G λένε οτι είναι μια πιο σαγρε επιφάνεια στον κόλπο που αν την ερεθισεις μπορεί να έρθεις σε οργασμό. Νομιζω έχω νιώσει μια τέτοια επιφάνεια αλλά πάλη δεν είμαι σίγουρη. Επίσης δεν ξέρω αν πρεπει να συζητησω το θέμα του αυνανισμού με την μαμά μου. Προέρχομαι απο μια σχετικα αυστηρή οικογένεια που δεν πολύ συζητάει τέτοια θέματα και νιώθω άβολα. Απο την αλλη δεν θέλω να το μοιραστω με φίλες γιατί θα είναι λίγο περίεργο... Δεν θέλω να νομίζουν οτι είμαι και καμία που ψάχνει για σεξ απο τόσο νωρίς... Απλα η φαση είναι πως έχω βρει πως να εκτονωνω τις ορμές που έχουμε σε αυτήν την ηλικία.
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείος αυνανισμός |