Μήνυμα στις 9/12/2016 στις 01:08 @Θ. Κλημεντίνη
kapoios* οχι δεν ημουν εγω μου ειπε και ονομα.. τωρα δεν ημαστε οπως πριν... δεν της ειπα κατι απλα δεν μιλαμε τοσο πολυ οσο τοτε.. Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει πολυ η κολλητη μου..;;
Μήνυμα στις 3/11/2016 στις 22:33 @Θ. Κλημεντίνη
στειλε τσακ μπαμ οι γκομενες αν δεν θελουν πολυ δεν θα στειλουν.. βασικα αναλογα ειναι!
Πήγαινε στο θέμα: Μηπως δεν με θελει?
Μήνυμα στις 3/11/2016 στις 22:06 @Θ. Κλημεντίνη
πω καταλαβα κι σε εμενα καπως ετσι ηταν. λοιπον ρωτα την αν της αρεσει καποιος κι ετσι. αν σου πει "ναι μου αρεσει αυτος (..) πες αα κομπλε αν πει δεν μου αρεσει καποιος τοτε πες οτι την βλεπεις αλλιως.. και να ξερεις οτι μπορει και η απαντηση της μπορει να μν ειναι καλη γιατι ολα αυτα που λες τα λες απο την δικη σου οπτικη γωνια, απο την δικη της μπορει να ειναι αλλιως! εγω σου λεω να της το πεις γιατι πρεπει να το βγαλεις απο μεσα σου και ασε που μπορει να θελει και αυτη και να εισαι κομπλε! αλλα να ξερεις οτι ειχα και εγω το ιδιο και ο μ***ς δν το εκανα.. :( απλα πες της το!!! Πήγαινε στο θέμα: νομιζω πως μου αρεση η καλυτερη μου φιλη
Μήνυμα στις 2/11/2016 στις 13:36 @Θ. Κλημεντίνη
Demy_love δεν της ειπα κατι γιατι μου ειπε οτι της αρεσει καποιος.. βασικα οτι ηταν να κανουν κατι αλλα τελικα δν εκαναν. αυτο οχι οτι της αρεσει. και γενικα ειπα οτι καλυτερα να ειναι κολλ μου δεν πειραζει. υπαρχουν κι αλλες τι να κανουμε.. Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει πολυ η κολλητη μου..;;
Μήνυμα στις 2/11/2016 στις 13:25 @Θ. Κλημεντίνη
δυσκολο γιατι δεν λες παραπανω πραγματα για να σου πω τι να κανεις :)
Πήγαινε στο θέμα: νομιζω πως μου αρεση η καλυτερη μου φιλη
Μήνυμα στις 7/9/2016 στις 13:26 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:γιατι να ειναι ηλιθιότητα;;αν σου αρεσει κι εσενα τοτε θα κανεις! ετσι κι αλλιως τα κοριτσια στανταρ θα κανουν τουλαχιστον με εναν συμμαθητη (μας) κατι ή απλη σχεση.. εσυ θα κοιτας αν σ αρεσει τοτε να κανεις και σχεση και οτι θες.. αλλα σκεψου το και αλλιως αν δεν θες σχεση κανε μια φαση κι ετσι (1 παραπανω αγοριμ, δεν εχεις να χασεις κατι) ελπιζω να σε βοηθησα. αν σε καλυψα πατα αποδεκτη Πήγαινε στο θέμα: Μου Αρέσει Κάποια
Μήνυμα στις 4/9/2016 στις 02:03 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:γεια σ φιλε, θα πρεπει να της μιλησεις γιατι αν δεν το κανεις θα το εχεις στο μυαλο σου και θα λες γιατι δεν το εκανα ο μ***ςτωρα απο την αλλη αν σου πει κατι αρνητικο τοτε κλαιν υπαρχουν κι αλλες κοπελες! μν αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα το δυσκολο απλα θα της πεις να βγειτε καλυτερα μονοι σας και θα μιλατε για διαφορα θεματα, και θα της δειξεις οτι την θες με πλαγιο τροπο, μετα πες θελω να σου πω κατι εδω και καποιες μερες! μου αρεσει κτλπ.. αυτα θα τα βρεις εσυ γιατι δεν τν ξερω προσωπικα την κοπελα ουτε ξερω πως μιλατε εσεις μεταξυ σας! καλη τυχη!!! αν σε καλυψα πατα αποδεκτη Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενος
Μήνυμα στις 30/8/2016 στις 14:04 @Θ. Κλημεντίνη
σε ευχαριστω παρα πολυ που με βοηθησες!! :) Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει πολυ η κολλητη μου..;;
Μήνυμα στις 30/8/2016 στις 03:28 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας ειμαι 16,5 και εχω ενα μεγαλο προβλημα!! Λοιπον, ξερω οτι αυτο το θεμα το εχουν συζητησει παρα πολλοι αλλα απο οσο εψαξα δν μπορεσα να βρω κτ παρομοιο με το δικο μ.. Πριν απο εναν χρονο περιπου γνωρισα μια κοπελα, και ξεκινησαμε να μιλαμε στην αρχη καπως σαν πιο απλοι γνωστοι, μετα βγαιναμε, μετα ημασταν απλοι φιλοι και στο τελος κολλητοι. με τα απο περιπου 6 μηνες εγω τν εβλεπα αλλιως, (ξερω κατανταει γραφικο αλλα ετσι ειναι, δν μπορω να το αλλαξω!) ας συνεχισω. Αρχισα να εχω αισθηματα για αυτην, αλλα μετα απο λιγο καιρο δλδ το καλοκαιρι πηγα διακοπες για 1 μηνα περιπου και απομακρυνθηκαμε. Μολις γυρισα πισω ομως αυτη ηταν καπως αλλιως.. Ξεκινησε περισσοτερες αγκαλιες, τν εβλεπα να περναει ωραια και της ειπα αν ηθελε να παμε μαζι θαλασσα. Αυτη δεχτηκε, τν επομενη μερα πηγαμε θαλασσα μαζι, εκει εγιναν καποια πραγματα π με εκαναν ολα αυτα π ενιωθα να ξυπνησουν ξανα, δηλαδη περισσοτερες αγκαλιες, μου ζητησε να την τριψω με λαδι και μολις της ειπε η φιλη της να την τριψει αυτη ειπε οχι εσυ (δηλαδη ηθελε εγω να τν τριψω(απο οτι καταλαβα)) και γενικα ενιωσα καπως σαν να με κολλαει.. τν επομενη μερα βγηκαμε εξω μια απλη βολτα εγω αυτη και μια κοινη μας φιλη, πηγαμε καπου ησυχα και εκει μ εκανε μια πιπιλια (ρουφιγμα) αλλα δν ξρ γτ... το προβλημα ειναι οτι μετα απο ολα αυτα εγω την σκεφτομαι συνεχεια δν μπορω να κοιμηθω τα βραδια και γενικα ολα τα προβληματα του να εισαι ερωτευμενος!! αλλα επειδη ειναι κολλητη μ δν ξερω πως να της το πω οτι μ αρεσει γιατι φοβαμαι να μην τν χασω και απο κολλητη... βοηθηστε με, με ολο αυτο το μπερδεμα γιατι δεν ξερω αν της αρεσω κι εγω; ή αν πρεπει να της πω οτι μ αρεσει.. (ξεχασα να σας πω οτι οταν πηγαμε θαλασσα ελεγε συνεχεια η κοινη μας φιλη πως ταιριαζουμε να τα φτιαξουμε εμεις μαζι και τετοια και με ρωτησε αν θα παρατουσα τν κοπελα μ να τα φτιαξω μαζι με τν κολλητη μ κι εγω της ειπα δν ξερω.. αλλα μολις τν κοιταξα αυτα δν ειπε κατι απλα κατεβασε το κεφαλι της..) ελπιζω να καταλαβατε τι ζω και δν ξερω τι να κανω!! βοηθηστε με, πειτε μου τι πρεπει να κανω; και τι πιστευετε πως νιωθει η κολλητη μ για εμενα;; Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει πολυ η κολλητη μου..;; |