Μήνυμα στις 12/9/2016 στις 17:21 @Sex
Φιλε σε νιωθω απολυτα...το επαθα πριν λιγες μερες και τωρα ειμαι απολυτως ενταξει....
Πήγαινε στο θέμα: Πονος στο πεος
Μήνυμα στις 25/8/2016 στις 16:42 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σου, Δεν γνωριζω τιποτα απο ΙΕΚ καθως και εγω ετοιμαζομαι να δωσω δευτερη φορα. Παντως απο οσα εχω ακουσει δεν ειναι και οτι καλυτερο ειδικα τα κρατικα ΙΕΚ δεν προσφερουν σημαντικη αναγνωριση και ευρεση εργασιας αργοτερα. Επισης μια παρακληση,μιας και εχεις δωσει δευτερη φορα γιατι δεν κανεις ενα ντου στο θεμα που εχω ανεβασει για εκεινους μαζι και εμενα που δινουμε δευτερη φορα πανελληνιες!!Θα χρειαστουμε σιγουρα τις συμβουλες σου και την εμπειρια σου. Σε περιμενουμε! -Tib Πήγαινε στο θέμα: Μετραει το Ιεκ?
Μήνυμα στις 25/8/2016 στις 15:30 @Διάφορα
Γεια σου Aglina, Σε ευχαριστω τα λογια σου ειναι πραγματικα εμψυχωτικα. Καταλαβα λοιπον. Ερευνησε την αναλυτικα,δες την επαγγελματικη αποκατασταση που σου προσφερει γιατι αυτο ειναι το πιο σημαντικο (τουλαχιστον για εμενα) και στην συνεχεια αποφασισε. Προσπαθησε να βρεις και ατομα που θα ξερουν τιποτα για αυτην και ρωτα ρωτα και ξαναρωτα να δεις. Στο τελος βγαλε και το συμπερασμα. Πήγαινε στο θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016 ΞΑΝΑΔΙΝΩ?
Μήνυμα στις 25/8/2016 στις 02:01 @Διάφορα
Κωστα , σου ευχομαι με ολη μου την καρδια καλο κουραγιο με θεληση επιμονη και υπομονη οπως το ευχομαι και σε εμενα καθως και σε ολους εμας που θα δωσουν αυτον τον αγωνα ξανα. Aglina,λυπαμαι που το ακουω πως και εσυ δεν πετυχες αυτο που ηθελες.Εσυ πως το βλεπεις θα ξαναδωσεις? Ειμαι διατεθημενος να ριξω αρκετο διαβασμα φετος ωστε να βγαλω αυτο το στιγμα απο πανω μου της φετινης αποτυχιας. Επισης,για καποιον λογο,ντρεπομαι που θα ειμαι με παιδια της προηγουμενης ταξης,σκεφτομαι τι θα νομιζουν αυτα για μενα,αφου οταν εδινα ειχαμε μαζι μας περσινους και οι σκεψεις μου για αυτους και την θεση στην οποια βρισκονταν στοιχειωνουν εμενα τον ιδιο. Αυτο τωρα δα πως το παλευω? :D Πήγαινε στο θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016 ΞΑΝΑΔΙΝΩ?
Μήνυμα στις 25/8/2016 στις 01:48 @Διάφορα
Στην Θεσσαλονικη ως ΑΕΙ (Στυλ πανεπιστημιο δηλαδη) ειναι 2. Το Πανεπιστημιο Μακεδονιας και το Αριστοτελιο Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης. Περα απο αυτα υπαρχουν διαφορα ΤΕΙ κρατικα και μη. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω..
Μήνυμα στις 24/8/2016 στις 18:56 @Διάφορα
τι κατευθυνση εισαι?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω..
Μήνυμα στις 24/8/2016 στις 18:46 @Διάφορα
Εδωσα λοιπον που λετε φετος πανελληνιες.Του 2016.Καταστροφη σκετη.Εγραψα 7024 και ηθελα ξερω γω ιστορικο αρχαιολογικο η Α.Σ.Τ.Ε. ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ.Η αληθεια ειναι πως δεν διαβαζα σχεδον καθολου και το μονο μαθημα που εκανα σε ιδιαιτερα ηταν τα αρχαια.οπου και εγραψα 8,4. ΧΑ-ΧΑ. Anyway,θα ηθελα πολυ να ξαναδωσω και νιωθω πολυ μαλακας για τα λαθη που εκανα φετος. Δεν διαβαζα,εβγαινα,παρταρα,παρεες,κολλητοι........ Γιαννακη διαβαζε μου λεγαν και εγω ημουν σε φαση νταξ'μωρ' και τι εγιν' βραζει το αιμα της εφηβειας,ποιος το χεζει το αποτελεσμα.Βαθια μεσα μου ομως ηξερα πως ηθελα να επιτυχω. Οσο πλησιαζε ο καιρος,τοσο πιο πολυ καταλαβαινα πως τα πραγματα δεν πανε καλα. Εφτασαν ποι πανελληνιες και εγω διαβαζα ιστορις αρχαια και εκθεσεις τα προηγουμενα βραδυα νομιζοντας πως θα βγαλω την υλα και ολα κομπλε. ΝΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΩ. Τωρα λοιπον θελω να ξαναδωσω και ζηταω την αποψη σας. Οσοι ξαναδωσατε και περασατε μεσα απο αυτο το μαρτυριο που λενε ολοι,η και οσοι ταυτιζεστε με την εμπειρια μου σας παρακαλω ελατε να τα πουμε!! Ευχαριστω εκ των προτερων. -Tib Πήγαινε στο θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016 ΞΑΝΑΔΙΝΩ? |