Μήνυμα στις 13/8/2016 στις 16:01 @Sex
Ναι ειναι τριχώδης κ με πολλά γένια. Απλά ελπίζω να είναι θεμα καθυστέρημένης εφηβείας. Ακομη δεν ειμαι παχυσαρκος και ναι διατηρω ιδια κιλα(προσεχω κλπ) ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση:)
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερημένη εφηβεία?!
Μήνυμα στις 13/8/2016 στις 13:19 @Sex
Να συμπληρωσω κάτι για τον ύπνο επειδη έχω ακούσει αρκετά.Δεν κοιμάμαι πολύ 7-8 ώρες το χειμώνα τώρα το καλοκαίρι περισσότερο.αυτό παίζει ρολο?επισης είχα ακούσει από γιατρό πως η ανάπτυξη του σωματος γίνεται όταν κοιμάσαι και έξω έχει σκοτάδι. Ισχύει? Ευχαριστώ και παλι Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερημένη εφηβεία?!
Μήνυμα στις 13/8/2016 στις 13:15 @Sex
Καλησπέρα. Είμαι 14 ετών και έχω ένα πρόβλημα. Έχω καθυστερημένη εφηβεια. Έχω ελάχιστες τρίχες στο πεος, περισσοτερες στους ορχεις, λίγες στα πόδια και καθόλου στις μασχάλες. Το πέος μου είναι εντελώς μικρό.8 σε στύση(άν μετρησω αυτό που φαίνεται) και 9 αν το μετρησω από το κόκκαλο. Έχω αρχίσει να φοβάμαι πως απλά θα μείνω κοντός (1,60)"μικρός" και ατριχος. Το μόνο ευχαριστο που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρο είναι πως οι όρχεις μου έχουν μεγαλώσει αισθητά, και άρχισα να εκσπερμάτωνω πριν 3 μήνες(μόλις είχα γίνει 14). Επίσης έχω παρατηρήσει περισσότερες τρίχες στα πόδια. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω?Να πάω σε κάποιον γιατρό? Το θέμα μου είναι πως θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ακόμη ήμουν παχύσαρκος αλλά με μία δίαιτα έχασα 20 κιλά και πλέον είμαι φυσιολογικός.μήπως παίζει και αυτό ρόλο? Ακόμη έχω ακούσει πως η μητέρα μου είχε πρώτη φορά περίοδο στα 15 και γενικά οι γνωστοί μου λένε πως μοιαζω στη μητέρα μου.Άρα μήπως είναι κληρονομικό το θέμα και στα 15 θα αρχίσει η ανάπτυξη μου? Ευχαριστώ για το χρόνο σας κ συγγνώμη για το μεγάλο μύνημα:) Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερημένη εφηβεία?! |