Μήνυμα στις 7/9/2016 στις 03:19 @Sex
ok soo...Αυριο θα τα ζητησω σε μια κοπελα που μιλαμε αρκετο καιρο κ μ εχει διξει οτι με θελει και εγω το ιδιο και δεν γινεται πιο πολυ φενεται αρκετα.Και αμα τις τα ζητησω φυσικα και θα πεχτει φιλη . Θα πεχτει εκεινη την στιγμη η πιο μετα? επισης να παμε καπου μονοι μας ? εκεινη εχει ξανα φιλησει εγω οχι.Επισης να φασωθουμαι ή απλος φιλη ? αυτα
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 18:18 @Sex
καλησπερα παιδια ! Θελω να ρωτησω ειμαι 15 και δεν εχω τασεις να κανω κατι με καποια κοπελα(εννοω sex) μεχρι τα 18 τουλαχιστον ! ΕΙναι κακο?
Πήγαινε στο θέμα: να το κανω απο τα 15
Μήνυμα στις 4/9/2016 στις 03:49 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια ! :) Εχω γνωρισει εδω και ενα μηνα μια κοπελα μεσω του ιντερνετ και μιλαμε καθημερινα ! Αυτη μενει μακρια και εγω δεν πολυ γουσταρω σχεσεις εξ αποστασεως αλλα μιλαμε καθημερινα και τν γουσταρω πολυ.Την βοηθησα σε πολλα ζητημα της ζωης της και θελω απλος να ειμαστε κολλητοι.Τις τελευταιες μερες με κλανει αρκετα γτ μιλαει και με εναν αλλο τυπα αλλα οχι απο τον τοπο της και αυτος εξ αποστασεως μονο που αυτος προσφατα μετακομισε ολλανδια χωρις να εχουνε γνωριστει εννοω εμεις ισος στο μελλον να γνωριστουμε και να τα πουμε καλυτερα ! Εχω κλαψει αρκετες φορες για αυτην και μου τν σπαει που με κλανει . Τι λετε να κανω ?
Πήγαινε στο θέμα: Τι στο καλο γινεται
Μήνυμα στις 14/8/2016 στις 20:25 @Sex
Φιλε γεια σου,και εγω μια απο τα ιδια δεν εχω στις μασχαλες τριχες στα ποδια χερια μετρια και στο πεος μετρια προς λιγες ! Βεβαια εμενα αυτο οφειλεται στον πατερα μ που δεν εχει κυριολεκτικα πουθενα (στο παντελονι του δν ξερω τι εχει :Ρ) . Και εγω μεχρι τις προαλες εχυνα λιγο και το πεος μ σε στιση ειναι 10εκ . Ολα ειναι θεμα χρονου μαλλον ! Α επισης ειχα χασει και εγω κιλα προσφατα και ειμαι στα 70 με 1.74 υψος ! (Ηλικια 14) Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερημένη εφηβεία?!
Μήνυμα στις 11/8/2016 στις 19:18 @Sex
Εχεις δικιο! Και εγω κραζω με την παρεα μ τις "πουτανιτσες" π θελουνε να διχνοντε κτλπ. Ευχαριστω για τν συμβουλη σου. Χρηστος Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω κοπελα στα 14
Μήνυμα στις 11/8/2016 στις 12:23 @Sex
Καλημερα,Γιαννη ευχαριστω για τις συμβουλες σου ! Οτι μου προτεινες τα ακολουθω ! Κανω μπασκετ 2-2,5 χρονια τωρα !Το τελευταιο σου μου αρεσε αρκετα και εχεις δικιο ! Σε ευχαριστω πολυ. Χρηστος Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω κοπελα στα 14
Μήνυμα στις 10/8/2016 στις 21:49 @Sex
Γεια,ειμαι 14 και τα χριστουγεννα γινομαι 15 ! Ακομα ομως δεν εχω βρει κοπελα εννοω ολοι φιλοι μου η εχουνε η ειχανε ! Κανω παρεα με αρκετα κοριτσια οποτε δεν εχω προβλημα στο να πλησιασω ενα !Ομως ειμαι 74 κιλα και 1.70 !Λετε να βρω καποια που να με αγαπαει γι αυτο π ειμαι ? (να πω οτι κανω ολα τα κοριτσια π μιλαω να γελανε και να περναμε καλα καθεμερα που βγενω !Επισης μιλαω και για πλακα με καποιες στο facebook :) ) Ευχαριστω,Χρηστος Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω κοπελα στα 14 |