Μήνυμα στις 20/9/2016 στις 14:39 @Sex
Ποσες μερες? Προς το παρων εχουν περασει 3 μερες δηλαδη εγινε το σαββατο..βεβαια δεν ξερω ισως ναναι και ψυχολογικο γιατι δεν ειχα απωλιες μνημης μεχρι τη στιγμη που σκεφτηκα αυτο και αρχισα να αναρωτιομουν και δεν ειναι σιγουρη η περιοδος μκυ ειχε τελειωσει 3 μερες πριν αυτη τη μερα Πήγαινε στο θέμα: εγινε η οχι;
Μήνυμα στις 20/9/2016 στις 07:44 @Sex
Το τεστ εγκυμοσυνης δεν το κανω μονο αν εχω καθυστερηση?
Πήγαινε στο θέμα: εγινε η οχι;
Μήνυμα στις 20/9/2016 στις 02:34 @Sex
Θα το καταλαβαινα λογικα αν καναμε σεξ ετσι δεν ειναι; παρακαλω απαντηστε ειναι σοσ
Μήνυμα στις 20/9/2016 στις 02:28 @Sex
Ημουν σε ενα παρτυ και εγινε κατι με ενα τυπο αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν εγινε τιποτα παραπανω καθως ειχα πιει.Βεβαια δεν εχω καμια απωλεια μνημης απλα εχω σκαλωσει σε ενα σημειο για το αν εγινε η οχι..αν εγινα πολυ πιθανο να ημουν στις μερες της ωρηξιας καθως ειχαν περασει δυο-τρεις μερες απο το τελος της περιοδου μου.. φοβαμαι μην εχει γινει τιποτα και να χω μεινει εγκυος τι να κανω?
Μήνυμα στις 4/8/2016 στις 15:44 @Sex
Δεν το καναμε κανονικα γιατι ηταν η πρωτη φορα με πονουσε λιγο και συκεχισαμε με προκαταρκτικα..απλα δεν μοορω να καταλαβω γιατι εβγαλα αιμα χτες μετα το βραδυ αφου ειχε μπει δυο μερες πριν
Πήγαινε στο θέμα: αιμα μετα τη πρωτη φορα
Μήνυμα στις 4/8/2016 στις 15:21 @Sex
Δεν γινετε να εχυσε χωρις να το καταλαβω σωστα?
Πήγαινε στο θέμα: αιμα μετα τη πρωτη φορα
Μήνυμα στις 4/8/2016 στις 14:54 @Sex
Λοιπονν εκανα σεξ για πρωτη φορα πριν 3 μερες αλλα δεν εμεινε πολυ το πολυ δυο λεπτα χτες καναμε προκαταρκτικα και ειδα μετα το βραδυ λιγο αιμα..υπαρχει περιπτωση να εχω μεινει εγκυος γιατι εχω διαβασει διαφορα Πήγαινε στο θέμα: αιμα μετα τη πρωτη φορα |