Μήνυμα στις 28/7/2016 στις 11:04 @Sex
Αρχικά αφου διχνει ενδιαφέρον σημενει οτι κατι θελει να παίξει...απλα μια μερα που θα έρχεται ερθει "κοντά"απλα παρτον και φασοσε τον καθώς εμεις τα αγόρια είμασταν πιο ευκολοπηστα
Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω τον κολλητο μ
Μήνυμα στις 28/7/2016 στις 10:53 @Sex
Αμα σ εχει δηλώσει Ότο εισαι στο friend zone..εισαι στο friend zone ...πιστεύω πως αμα της πεις τα σύνεση ματα σ ειπα εχουν δυο περιπτώσεις...η να τα φτιαξεται η να φας χυλόπιτα και τα πραγματα να μην ειναι ετσι όπως παλιά...τρα εαν διαλέξεις το πρώτο δεν νομιζω οτι πρεπει να το πεις στα ίσια...αφου λογικα δεν σ δίνει ενδιαφέρον...γιαυτο πρεπει να τις διγνεις οτι σου αρεσει μονο με πολυ πολυ διακριτικές πράξεις ωσται να μην το καταλάβει την ίδια στιγμή αλλα το βραδυ που θα σκεφταιται όπως ολα τα κοριτσια😂😂😖ετσι μπορει το ενδιαφέρον της να αλλαγή απο μερα σε μερα για εσενα ! Ελπίζω να βοήθησα( και εγω Τρίτη θα παω,αγόρι;
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω?(κοριτσια & αγορια)
Μήνυμα στις 28/7/2016 στις 10:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αρχικά πρεπει να ξεκαθαρίζεις την κατάσταση μαζι τους...δλδ εαν σε νιώθουν ακόμα φιλο η Οχι...εαν θα μειώνεται ακόμα φίλοι μπορει μπορεις να τους τονίσεις οτι καλύτερα να ειναι ενταγμένοι μονο σε μια παρεα παρα σε πολλές γτ κατι παρόμοιο εχω πάθει και εγω
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμα με φιλους (Βοηθεια!) |