Μήνυμα στις 1/8/2016 στις 18:35 @Sex
Γειας σας ..μεληη του φτου ..!! Ειμαι με ενα αγορι περιπου 6 μηνες και ως τωρα ειχαμε μια πολυ καλη σχεση ...Μια μερα που καθομουν σε ενα παρκο λιγο απομακρο δλδ δν ειχε κοσμο αυτος ηρθε και με βρηκε ..μιλησαμε με λιγο και στη συνεχεια αρχισε να με φιλαει στα χειλη και στο λαιμο ...μετα εγω του ειπα να σταματησει επειδη δεν ειχα ορεξη αλλα αυτος δν σταματησε και αρχισε να με χουφτωνει και τετοια ..μετα συνεχιζε και μου εκανε <<μαζαζ>> στο επιμαχο σημειο για λιγο μετα πηρε το χερι μου και το εβαλε σε αυτον ξερετε που μετα ομως απο λιγα λεπτα χτυπησε το τηλεφωνο του και μου ειπε πως πρεπει να φυγει ...εγω τωρα τι να κν τι να του πω ???
Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μου τρελαθηκε ?
Μήνυμα στις 26/7/2016 στις 01:16 @Ftou.gr admin
Γεια σας επειδη ειμαι καινουργιο μελος του φτου θα ηθελα να ρωτησω τι γινετε οταν σε κανει καποιος αποδεκτη απαντηση??
Πήγαινε στο θέμα: Αποδεκτη Απαντηση
Μήνυμα στις 24/7/2016 στις 20:09 @Sex
Γεια σας !! Θα ηθελα να πω οτι ειμαι καινουργιο μελος στο φτου και θα ηθελα την συμβουλη σας . Να πω οτι παω 2 Γυμνασιου και πριν λιγους μηνες γνωριστηκα με ενα αγορι ο οποιος πηγαινει 2 Λυκειου...μιλαμε αρκετα απο μηνυματα και τετοια και πιστευω οτι ταιριαζουμε ..αυτος εχει κοπελα και μαλωνουν πολυ συχνα απο οτι μου λεει ..οταν γνωριστηκαμε με φλερταρε πολυ εντονα..μου εδωσε τον αριθμο του με αγκαλιασε και τετοια ..Εγω τι να κανω ?? Να του πω πως νιωθω?? Να πρμν να χωρισει ?? Ααα και να πω επισης οτι καπως νμζ εχω καταφερει και του εχω πει κατι απο τα μνμτ αλλα ειπε να μην εχω ελπιδες επειδη εχει κοπελα...αλλα οταν τ λεω γνκ οτι βρισκομαι με αγορια και ετσι ζηλευει ..εγω τι να κανω τωρα ?? Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενη Σχεση ! |