Μήνυμα στις 26/5/2018 στις 17:14 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν θα σου πω τα κλασσικά ξεκολλά και κτλπ διότι όταν τα άκουγα και εγω στην ηλικία σου νόμιζα πως ειναι σλαχαμαρες και λόγια του αέρα. Βρίσκεσαι σε μια ηλικία που τέτοια θέματα φαντάζουν πολυ σημαντικά και όταν αν δεν γίνει αυτο που θελεις θα γίνει το τέλος του κόσμου. Όμως όχι, εγω δεν θα προσπάθησω να σου αλλάξω γνώμη απλα να ξέρεις οτι στην ηλικία που βρίσκεσαι δεν μπορεις να έχεις ουσιαστική σχέση με κάποιον και ειδικά με ενα παιδάκι που τελείωσε το δημοτικό και θα πάει 1η γυμνασίου ενώ εσυ θα είσαι Τρίτη(εάν δεν κατάλαβα καλα διόρθωσε με). Το παιδάκι όσο ώριμο και σοβαρό μπορει να ειναι για την ηλικία του δεν ειναι αντάξιος για μια κοπέλα σαν και εσενα στην εφηβια. Λοιπόν, άσε αυτά που νιώθεις να βγουν προς τα έξω και μην τα καταπιέζεις και θα δεις σε 2-3 μήνες ούτε καν θα τον «θυμάσαι». Ειναι φυσικό να χεις κολλήματα τέτοια με αγοράκια στην ηλικία σου.
Πήγαινε στο θέμα: Sxesi me mikrotero sos
Μήνυμα στις 26/5/2018 στις 06:47 @Sex
Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου! Εχω δοκιμάσει με κοπέλα αλλα δεν μου βγαίνει και γενικότερα δεν εχω ταμπού επάνω στην σεξουαλικότητα μου για να το εμποδίσει. Ίσως ειναι καθαρά εγκεφαλικό το πρόβλημα και να μην εχω βρει κανέναν που να με διεγείρει εγκεφαλικά. Και παλι ευχαριστώ πολυ:)
Πήγαινε στο θέμα: ανοργασμικοτητα;
Μήνυμα στις 25/5/2018 στις 20:50 @Sex
Χαίρεται αγαπητά μέλη του φτου! Ειμαι 19 χρόνων και ειμαι σεξουαλικα ενεργή τα τελευταία 3 χρόνια. Το ζήτημα που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα ειναι οτι εχω παρατηρήσει οτι δεν ευχαριστιέμαι πολυ το σεξ παρόλο που πάντα εχω οργασμό με τους ερωτικούς συντρόφους μου.(αυτο οφείλεται στο γεγονός οτι αυτοϊκανοποιουμα κατα την διάρκεια του κολπικού σεξ). Δεν γνωρίζω που μπορει να οφείλεται ακριβώς, ενώ στην αρχή θελω και ειμαι αρκετα υγρή μετα την στιγμή της κολπικής διείσδυσης στεγνώνω αμέσως. Κάθε φορά που πάει μα γίνει κατι το μυαλό μου ειναι προγραμματισμένο οτι δεν θα το ευχαριστηθώ και θα πονάω για ακόμα μια φορά όποτε δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω. Επιπρόσθετα, δεν μπορώ να αντεξω το άγριο σεξ και όταν λεω άγριο δεν εννοώ το παθιασμένο σεξ με τις νορμαλ σφαλιαριες και τα μαλλιοτράβηγματα κτλπ αλλα αυτο που προβάλλεται μέσω του πορνογραφικού υλικού και επειδή εχω παρατηρήσει οτι οι άνδρες τους αρέσει το πολυ γρήγορο σεξ αρχίζω και πείθομαι ότι κατι εγω κανω λάθος.(ξέχασα να επισημάνω οτι απο άποψη γυναικολογικής υγείας ειμαι μια χαρά δεν εχω κάποιο πρόβλημα) και οτι θα μου ειναι δύσκολο αργότερα να βρω κάποιον που να ευχαριστιέται το νορμαλ σε ρυθμό σεξ. Τέλος, ειμαι απο την γυναίκες που δεν αισθάνομαι κατι αν δεν ερεθισω την κλειτορίδα μου κατα την διάρκεια του σεξ και νομίζω οτι πάει κατι λάθος γενικά. Θα δεχτώ οποιαδήποτε άποψη και απο άντρα και απο γυναίκα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Πήγαινε στο θέμα: ανοργασμικοτητα;
Μήνυμα στις 7/8/2016 στις 15:52 @Sex
Έρχομαι σε οργασμο αλλα δεν ειναι τόσο έντονο όσο παλιά ας πούμε. Δεν ξερω ειμαι απεγνωσμένη τελείως ειλικρινά... Δεν εχω δεχθεί ποτέ σεξουαλικη κακοποίηση ούτε κανένας δεν με εχει αναγκάσει να κανω κατι που δεν θελω και με το σώμα μου κτλπ ειμαι πολύ συμφιλιωμένη. Αρχίζω και εχω υποψίες οτι μπορεί να ειμαι λεσβία αν και μαρεσουν οι γυναίκες ποτέ δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να πάει με γυναίκα.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικο πρόβλημα, Βοήθεια!
Μήνυμα στις 7/8/2016 στις 15:18 @Sex
Γεια σας και παλι! Τον τελευταίο καιρό δλδ 1,5 χρόνο τωρα αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα που με εχει φρικάρει! Ειμαι 17 χρόνων( με κανενα πρόβλημα υγείας μόνο εχω πολυκυστικες ωοθήκες εκ γενετής και 1 μήνα τωρα άρχισα τα αντισιλιπτικα).Εχω χάσει κάθε ορεξη για σεξ καο για οτιδήποτε αλλο σεξουαλικο. Για παράδειγμα όταν θα παω με ενα αγόρι θα υγράνθω και θα έρθω πάντα σε οργασμο αλλα η αίσθηση που νιώθω δεν με ευχαριστεί στο 100% να πω ουαου! Τον προηγούμενο χρόνο αυνανιζομουν πολύ συχνά και κάθε μερα 2-3 φορές μπορεί βλέποντας πορνό συχνά αλλα δεν ξερω αν αυτη ειναι η αιτία του προβλήματος. Τον τελευταίο καιρό εχω ελλατωσει τον αυνανισμό μπορεί να το κανω μια φορά στις 3 μέρες μερικές φορές και χωρις να εχω ορεξη πραγματικά( πχ μπορεί να βαριέμαι) αλλα δεν εχω δει βελτιώση. Δεν ξερω τι να κανω και πως να αντιμετώπισω. Πολύ πιο παλιά μόλις με φίλαγε ενα αγόρι έφτανα στον 7 ουρανό τωρα πολύ δύσκολα και αν... Διαφωτιστε με όσοι ξέρετε ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικο πρόβλημα, Βοήθεια!
Μήνυμα στις 7/8/2016 στις 15:10 @Sex
Παρόλο που ειμαι γυναίκα θα σου πω πως εχει τύχει να δοκιμάσω να υγρά μου τα οποία είχαν μια άοσμη μυρωδιά και η γεύση τους ήταν αλμυρή λίγο και στο τέλος άφηνε μια πικραδα ( τουλάχιστον έτσι μου τα περιέγραψε και το αγόρι μου). Οι περισσότεροι άνδρες ερεθίζονται όταν κάνουν στοματικό σε μια κοπέλα, με την προϋπόθεση βέβαια οτι ειναι ξυρισμένη πλημμενη κτλπ. Δοκίμασε το δεν έχεις τίποτα να χάσεις και αν δεν σου αρέσει μην το ξανακάνεις δεν είσαι υποχρεωμένος. Ελπίζω να βοήθησα:)
Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι-γευση
Μήνυμα στις 30/7/2016 στις 23:14 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορώ να σε καταλάβω και εγω!! Ελπίζω και σε σένα να πανε όπως τα θέλεις με την κοπέλα αυτη αλλα για μένα δεν υπάρχει ελπίδα εκτός αν γίνει κανενα θαύμα! Την γειτόνισσα δεν μπορώ να την ρωτήσω γτ εχω κόψει επαφές επειδή ήταν και αυτη ενα πρωσοπο το οποίο μπήκε στην μέση και ξέκοψα μαζί της... Και για το άτομο που ανέφερα εχει κοπέλα πλέον το εχω δει στο δημόσιο προφίλ στο φβ του... Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το ξεπεράσω όλο αυτο γιατι με καταστρέφει σε σημείο αηδίας... Δεν είχα ποτέ κανει σεξ μαζί του ούτε καν φιλί να φανταστείς μόνο ενα χέρι μου έπιασε και μια αγκαλιά μου εκανε και εγω αισθάνθηκα λες και δεν ξερω και εγω τι, λες και ήταν ο πρώτος άνδρας που με άγγιξε ποτέ... Δεν ειναι νορμαλ όλο αυτο απο πλευράς μου...
Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλο κόλλημα.
Μήνυμα στις 28/7/2016 στις 14:50 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Η ιστορία που θα σας εξιστορισω ειναι πολύ περίεργη που ακόμα και εγω δεν μπορώ να δώσω μια απάντηση. Λοιπόν πριν 1,5 χρόνο, γνώρισα ενα παιδί μεγαλύτερο απο εμένα 24 ετών τον γνώρισα μέσω της γειτονισσας μου επειδή ειναι οικογενειακός φίλος. Τον γούσταρα και με γούσταρε αλλα μπήκαν στην μέση τρίτα άτομα και η λάθος διαχείρηση απο την πλευρά μου είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουμε πάσα επικοινωνία κτλπ. Απο τότε τον σκέφτομαι τόσο έντονα μα τόσο έντονα που δεν μπορώ να τον βγάλω απο το μυαλό μου, έχουν προηγηθεί σχέσεις οι οποίες ήμουν ερωτευμένη και είχα σχέση αλλα μετά απο κάποια διαστήματα χωριζα γιατι μου ερχόταν στο μυαλό η θυμίση του και δεν άντεχα. Εχω μιλήσει με την μητέρα μου για αυτο και μου λέει αν μην ανησυχώ απλά ειναι ενα αποθημενο αλλα ξερω πολύ καλα τι πάει να πει αποθημενο....(όταν πρωτοαντικρησα αυτο το άτομο αισθανθηκα οτι αυτός ειναι, και είχαμε εξαιρετική χημεία απο τα πρώτα δευτερόλεπτα κιόλας.) Δεν γνωρίζω πως να το αντιμετωπίσω η αν χρειάζομαι ψυχολόγο γιατι γνωρίζω πολύ καλα πως αυτο δεν ειναι νορμαλ....
Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλο κόλλημα.
Μήνυμα στις 23/7/2016 στις 14:16 @Sex
Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν παω με άτομα τα οποία με ελκύουν πέρα απο εμφάνιση. Ακόμα και στις σχέσεις μου δεν με έλκυαν πολύ το να κάνω έρωτα μαζί τους. Μπορεί να ειναι και έτσι! Ευχαριστώ για την απάντηση σου! :)
Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια στο σεξ
Μήνυμα στις 22/7/2016 στις 19:11 @Sex
Έχεις ακόμα να αναπτυχθείς... Μην φοβου μια χαρά εισαι!
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους στα 14 |