Μήνυμα στις 24/1/2017 στις 17:42 @Sex
Ναι δυστυχως θα κανεις εγχιρηση! Εξηγησες στην μανα σου η στον μπαμπα σου το προβλημα σου?
Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολία εμφάνισης βαλανού κατά την στύση
Μήνυμα στις 23/1/2017 στις 22:22 @Sex
Και εγω τελειωνω γρηγορα αλλα με τον καιρο κρατιεμαι πιο πολυ! Ισως να δεις και εσυ αλλαγη δεν ξερω
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση χρονος
Μήνυμα στις 23/1/2017 στις 22:20 @Sex
Απ οτι καταλαβα εχεις φιμωση! Χρειαζεσαι γιατρο για να στο φτιαξει αυτο το προβλημα! Αν θες περιμενε μεχρι να πας στρατο που θα σε κοιταξουν και θα σε πανε! Απλος να ξερεις οτι αφου εχεις αυτο το προβλημα τα κοριτσια δεν θα μπορουν να σου παρουν πιπα!!
Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολία εμφάνισης βαλανού κατά την στύση
Μήνυμα στις 23/1/2017 στις 22:17 @Sex
Δεν εχει γευση το πεος ειναι δερμα:ρ Τα χυσια εχουν περιεργη γευση οπου τις πρωτες 2-3 φορες δεν θα σαρεσουν αλλα μετα θα σαρεσει λογικα Πήγαινε στο θέμα: Γεύση πέους κοριτσια
Μήνυμα στις 23/1/2017 στις 22:13 @Διάφορα
Καποιος να μου πει τσιγαρα μεχρι 0,5 νικοτίνη
Πήγαινε στο θέμα: Τσιγάρα...
Μήνυμα στις 26/7/2016 στις 04:45 @Sex
ντρεπομαι να την ρωτησω... και απ οσο την ξερω δεν θα θελει πανω της γενικα... οποτε τι κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Πιπα
Μήνυμα στις 24/7/2016 στις 23:43 @Sex
με την κοπελα μου τα εχουμε 8 μηνες και θελουμε να προχωρησουμε λιγο.. το θεμα ειναι οτι ντρεπομαι λιγο και δεν ξερω που να τελιωσω μετα.. any help? (ειμαστε 17) Πήγαινε στο θέμα: Πιπα
Μήνυμα στις 21/7/2016 στις 04:33 @Sex
Καλησπερα. Θα ηθελαμια φορα να δω τσοντα με φιλο μου ωστε να συγκρινω τα 'εργαλεια' μας κυριως αλλα και σαν εμπειρια. Εχω ηδη πει σε 2 φιλους μου να βλεπαμε λιγο τσοντουλα μαζι αλλα μου απαντησαν και οι 2 οτι να δω μονος μου.. δηλαδη ουτε καν να το σκεφτουν.. τι θα μπορουσα να κανω?:/ Πήγαινε στο θέμα: τσοντα με φιλο |