Μήνυμα στις 25/7/2016 στις 12:05 @Μηχανήματα
Λοιπον,το κινητο που εχω ειναι το Samsung galaxy Core Prime.Παλαιοτερα δν ειχα κανενα απολυτος προβλημα με τη συνδεση στο wifi,τον τελευταιο ομως μηνα δν αποθηκευονται οι κωδικοι προσβασης στη συσκευη με αποτελεσμα οποτε θελω να συνδεθω απο καπου να πρεπει να γραφω τον κωδικο γτ δν ειναι απομνημονευμενος στο κινητο.(ακομα κ τον κωδικο του σπιτιου μου)Παρακαλω βοηθηστε με!δεν ξερω τι να κανω εχω ψαξει τα παντα και δεν εχω βρει καμια λυση.Θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει εστω και κατι να με συμβουλεψει(συσκευη adroid) Δινω αποδεκτη παρακαλω βοηθεια. Πήγαινε στο θέμα: Μη απομνηνευση κωδικων wifi(βοηθειαα!)
Μήνυμα στις 19/7/2016 στις 14:59 @Sex
Γεια σας! Θα ηθελα να εκφρασω μια απορια που ειχα παντα...Εχει να κανει σχετικα με τον αυνανισμο στο κοριτσια.Προσωπικα εγω ειμαι στην εφηβεια και θελω να ρωτησω γιατι τα κοριτσια στην εφηβεια ενω αυνανιζονται γτ ντρεπονται γιαυτο?αν ρωτησεις ενα αγορι αν τραβαει μαλακεια θα σ πει ναι μια χαρα ανετος...αν ρωτησεις ενα κοριτσι αν αυνανιζεται θα σπει στανταρ ΟΧΙ ενω αυνανιζεται.Γιατι το κανετε αυτο?δεν υπαρχει λογος να ντρεπεστε,δν ειναι κατι κακο ειναι φυσιολογικο... Επισης ποσες απο εσας αυνανιζεστε ενω ειστε γυρω στα 13 - 18 χρονων?κ αν σας ρωτουσαν αν οντως το κανετε τι θα απαντουσατε και για ποιον λογο? Ευχαριστω για το χρονο σας!οι ερωτησεις απευθυνονται περισσοτερο σε κοριτσια.Περιμενω απαντησεις!! Πήγαινε στο θέμα: Γυναικιος αυνανισμος-αποριες
Μήνυμα στις 19/7/2016 στις 12:17 @Sex
Μην σε νοιαζει καθολου φιλε!ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο τον μεσο ορο ολα καλα!θα μεγαλωνει κιαλο μεχρι κ τα 20-21 σου.
Πήγαινε στο θέμα: θελω να ενημερωθω χρειαζομαι μια απαντηση
Μήνυμα στις 18/7/2016 στις 16:05 @Sex
Η πιπιλια ειναι απλο πραγμα...γινεται συνηθως στο λαιμο. Εκει που τη φιλας στο λαιμο αρχιζεις να ρουφας ταυτοχρονα(οπως οταν ρουφας τον αερα απο ενα αδειο μπουκαλι)και στη συνεχεια δαγκωνεις και λιγο πολυ σιγα ομως(υπαρχει περιπτωση να πονεσει πολυ εαν ειναι κ πρωτη φορα εαν δαγκωσεις δυνατα,οποτε σιγα σιγα με το μαλακο) Μπορεις επισης οπως ανεφεραν παραπανω να κανεια την διαδικασια στο μπρατσο σου,θα δεις οτι θα σχηματιστει ενα σημαδακι... Προσωπκα αυτο με το μπρατσο το εκανα κ ειχαν σχημαριστει 2πιπιλιες...ολοι με ρωτουσαν τι ειναι αυτο😂χαχαχαχ Ελπιζω να σε βοηθησα! P&L Πήγαινε στο θέμα: πιπιλιά
Μήνυμα στις 18/7/2016 στις 15:20 @Sex
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!καποιος αλλος?θελω να ακουσω κ αλλες γνωμες
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω?(κοριτσια & αγορια)
Μήνυμα στις 18/7/2016 στις 15:18 @Sex
Θα σου ελεγα να μην το κανεις διοτι εφοσον λες πως εχεις αγορι κ τον αγαπας πραγματικα τοτε δεν υπαρχει λογος να φιλησεις καποιον αλλο,επισης ακομη κ αν το κανεις μετα ισως εχεις εσυ τυψεις που εκανες κατι τετοιο.Προσωπικα ομωα εγω δεν θα το εκανα για κανενα λογο...αν το θες να τον φιλησεις τοσο πολυ καλα θα κανεις να χωρισεις πρωτα το αγλρι σου γιατι θα εχεις προβληματα...οσο κ να λες πως δν θα το μαθει κανεις καποια στιγμη θα μαθευτει,αγορι ειμαι κ εγω κ αφου λες ειναι φιλοι μεταξυ τους ειναι πιο ευκολο να το μαθει το αγορι σου... Ελπιζω να σε βοηθησα εαν ναι πατα μια αποδεκτη! Πήγαινε στο θέμα: Εχω αγορι αλλα...
Μήνυμα στις 18/7/2016 στις 14:11 @Sex
Αρχιζω αμεσωσ με το θεμα μου...αρχικα,το Σεπτεμβρη θα παω Τριτη Γυμνασιου και απο την πρωτη γυμνασιπυ εχω φαει τρελο κολλημα με μια συμμαθητρια μου...απο τοτε ηθελα να τα φτιαξω μαζι της...κανουμε παρεα μιλαμε που και που δν εχουμε καποιο προβλημα.Επισης,τα αγορια στην ηλικια μου(και εγω)γουσταρουν περισσοτερο κοριτσια με ωραιο κωλο και βυζια και ειναι λογικο...το κοριτσι ομως που ανεφερα πιο πανω δεν εχει κωλο και βυζια τοσο πολυ οπως αλλες κοπελες που εχουν οποτε μου φαινεται παραξενο να την γουσταρω τοσο πολυ...1)θα ηθελα να μου πειτε γιατι ισως να συμβαινει αυτο(τη γνωμη σας).Επισης πως θα μπορουσα να την προσεγγισω γιατι φοβαμαι πως με εχει στο friendzone και αγχωνομαι ακομα περισσοτερο,οποτε 2)θα ηθελα να μ πειτε(κοριτσια και αγορια)πως θα μπορουσα να της πω αυτα που νιωθω για εκεινη(να της τα ζητησω με λιγα λογια)...Αξιζει να αναφερω και κατι τελευταιο:στο συγκεκριμενο κοριτσι ειχα πει πριν 6-7 μηνες πως την αγαπαω:\ αλλα δν ειχα αναφερει τιποτα για σχεση γιατι ειχα κααλαβει πως μαλλον δν ηθελε(ολο αυτο εγινε μεσω μηνυματων...το ξερω μαλακεια μου απο τοτε δεν ξανασυζητησα κατι τετοιο απο μηνυματα) Σας ευχαριστω για το χρονο σας!θα εκτιμουσα συμβουλες και απο αγορια ποσο μαλλον κ απο κοριτσια! Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω?(κοριτσια & αγορια) |