Μήνυμα στις 19/8/2016 στις 19:27 @Sex
Το θέμα είναι ότι δεν είναι την συσκευασία ώστε να ζητησω την ίδια, του είχε πεσει μέσα στο αυτοκίνητο του.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος προφυλακτικου
Μήνυμα στις 19/8/2016 στις 19:26 @Sex
Φίλε μου να σου πω την αλήθεια δεν είναι ότι δεν βρίσκω αλλά πως να στο πω ντρέπομαι να ζητησω μικρότερο μέγεθος προφυλακτικού αν και δεν ξέρω αν υπαρχει από αυτά που βγαίνουν στην αγορά.... Δοκιμασα ένα προφυλακτικό του αδερφού μου και μου ήταν τελείως κολλητό, προφανώς και δεν έχουμε τα ίδια μεγέθη αλλά προφανώς πήρε προφυλακτικό στενό για καλύτερη αίσθηση....Αλλά και αυτόν ντρέπομαι να τον ρωτησω... Δεν ξέρω καν πως πάνε τα μεγέθη στα προφυλακτικά Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος προφυλακτικου
Μήνυμα στις 19/8/2016 στις 18:49 @Sex
Παιδιά γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας έχω ένα πρόβλημα. Το πέος μου είναι 12-13 εκ αλλά το θέμα μου είναι ότι είναι λεπτό. Άκουσα ότι τα προφυλακτικά που υπάρχουν είναι σύμφωνα με τον μέσο όρο και ότι δεν υπάρχουν μικρότερα μεγέθη.Πως μπορώ, να βρω το κατάλληλο μέγεθος ώστε να μου είναι τελείως κολλητό και να μ είναι εφαρμοσω.Σας παρακαλώ βοηθηστε με!! Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος προφυλακτικου
Μήνυμα στις 14/7/2016 στις 01:09 @Sex
Σήμερα ξανά βρεθηκαμε πάντως τελειώσα πάλι γρήγορα αλλά πιο αργά από την προηγούμενη υπάρχει περίπτωση σε κάθε συνεύρεση να καθυστερώ περισσότερο; Προσπαθουσα να σκέφτομαι αλλά πράγματα εκείνη την στιγμή κι έστω και λίγο κατάφερα να καθυστερησω παραπάνω από την προηγούμενη φορά...
Πήγαινε στο θέμα: Τελειωνω πολυ γρηγορα
Μήνυμα στις 13/7/2016 στις 20:11 @Sex
Που μπορώ να τις βρω αυτές τις ασκήσεις; Πήγαινε στο θέμα: Τελειωνω πολυ γρηγορα
Μήνυμα στις 13/7/2016 στις 02:07 @Sex
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα τελειωνω παρά πολύ γρήγορα όταν εννοώ πολύ γρήγορα εννοώ σε δευτερόλεπτα ούτε καν λεπτό αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που να ξέρει από αυτά να σημειωθεί ότι αυτή ή κοπέλα που έχω είναι ή πρώτη μου φορά δεν έχω πολλές εμπειρίες ή κοπέλα μ μιας και το ανέφεραν δεν το θεωρεί κακο και μου λέει ότι γοα εκεινη δεν μετραει και τοσο το ερωτικό κομμάτι όπως και να έχει θέλω βοήθεια για να μπορέσω να γίνω καλύτερος ώστε να το ευχαριστείται κο εκείνη ... Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Τελειωνω πολυ γρηγορα |