Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 00:15 @Sex
Ειχα ζητησει μια συμβουλη για ενα θεμα με τον κολλητο μου που μου αρεσε και μου αρεσει ακομα αλλα ειναι πολυ μαλακας το παιδι γτ ημασταν σπιτι μ μονοι μας και σε καποια φαση με πιανει και με φιλαει και τεσπα φασωνομασταν για αρκετη ωρα και μετα σηκωθηκε κ εφυγε και την αλλη μερα εκανε σαν να μην εγινε τπτ εγω τρ δλδ τι πρεπει να κανω? :\ (σορρυ αν σας κουρασα).
Πήγαινε στο θέμα: Εχω κατα μπερδευτει....😲😵
Μήνυμα στις 7/7/2016 στις 00:11 @Sex
εε βασικα δεν ριναι αναγκαστικο να καυλωνει οταν φασωνεστε εσυ δεν φταις σε τιποτα ειναι απολυτως φυσιολογικο
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο φασωμα
Μήνυμα στις 4/7/2016 στις 17:10 @Sex
λοιπον καταρχην ειμαι 13και εδω και λιγο καιρο εχω παρατηρησει οτι σκεφτομαι συνεχεια τον κολλητο μ δηλαδη συνεχεια το βραδυ οταν παω για υπνο το πρωι και γενικα συνεχεια επεισης μ λειπει απιστευτα πολυ και καθε φορα που βγαινουμε ολοι μαζι στο τελος που μενουμε μονοι μας και καθομαστε και μιλαμε δεν μπορω να σταματησω να τον κοιταω και οτι και να κανει νλδεν μπορω να του θυμωσω και καποιες φορες δειχνει και αυτος να με θελει αλλα αλλες φορες με αγνοει και θελω να του πω οτι μου αρεσει αλλα δεν ξερω πως και φοβαμε οτι θα χαλασει η φιλια μας και δεν θελω οποτε δεν ξερω τι να κανω παρακαλω να βοηθησει καποιος κυριως κοριτσια αλλα και αγορια ευχαριστω προερετικα...
Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω τον κολλητο μ |