Μήνυμα στις 25/6/2016 στις 06:39 @Sex
Θα μπορείς να τον ανάψεις με λέξεις και εκφράσεις κάτι σαν παιχνίδι ας πούμε. Εμένα αυτά με τρελαίνουν όταν μου το κάνουν οι γκόμενες. :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να αναψω το αγόρι μου?
Μήνυμα στις 25/6/2016 στις 06:36 @Sex
Συμφωνώ απολύτως με τον από πάνω. Πάντα προφυλακτικό παιδιά γιατί εκτός από το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης είναι και τόσες αρρώστιες που μπορείς να κολλήσεις. Τώρα οι πιθανότητες είναι μικρές για εγκυμοσύνη. Η καθυστέρηση λογικά θα είναι από τα προβλήματα τα οποία μας λες ότι έχει αλλά μερικές φορές καθυστέρηση 2 μερών μπορεί απλά να τύχει αν δεν έχει σταθερό κύκλο. :)
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση
Μήνυμα στις 25/6/2016 στις 06:28 @Sex
Είσαι πολύ μικρός ακόμα. Πάνω από όλα δεν πρέπει να ζητήσεις από την κοπέλα σου ποτέ αυτό. Άστη και όποτε είναι έτοιμη θα το καταλάβεις. Σε κάθε περίπτωση σεξουαλικής επαφής να παίρνεις πάντα μα πάντα προφυλάξεις γιατί εκτός από το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης υπάρχουν 1002 αρρώστιες που μπορείς να κολλήσεις σε αυτές τις περιοχές. Την στιγμή που θα νοιώσει έτοιμη και θα χρειαστεί να βρεις προφυλακτικό αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις θάρρος και να πας να αγοράσεις από κάνα φαρμακείο. Αν όμως και πάλι δεν μπορείς να το κάνεις τότε ζήτα από κάποιον έμπιστο φίλο σου που θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα είναι πειραγμενο (το προφυλακτικό). Ελπίζω να βοήθησα! :)
Πήγαινε στο θέμα: Δώστε γνώμη !!!
Μήνυμα στις 25/6/2016 στις 06:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είσαι πολύ σωστός που παίρνεις πάντα προφυλάξεις. Εφόσον φοράς προφυλακτικό μπορείς και να τελειώνεις και μέσα αν θες με προσοχή. Αυτός είναι και ο λόγος που το φοράμε.Τώρα στην περίπτωση σου που λες γιαυτήν την τρυπούλα την συγκεκριμένη φορά. Εφόσον τελείωσες έξω και μαζί με προφυλακτικό και αφού πήρε και το χάπι της επόμενης μέρας το θεωρώ 99.99999% αδύνατο να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. Θέλω να πω τελείωσες έξω φόραγες και προφυλακτικό και πήρε και το χάπι της επόμενης. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας μοιάζει η εγκυμοσύνη. Μην τρελαίνεσαι για την μικρή τρυπούλα. Αν έσπαγε ολόκληρο να ανησυχούσες. Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να αποβάλεις όλο το άγχος σου γιατί μόνο κακό θα κάνεις και σε εσένα και στην κοπέλα σου με την έννοια ότι μπορεί να έχει καθυστέρηση λόγο άγχους. Ελπίζω να βοήθησα. :) Πήγαινε στο θέμα: Αντισύλληψη και σεξ (πιθανότητες εγκυμοσύ
Μήνυμα στις 25/6/2016 στις 06:15 @Sex
Καλησπέρα φίλε. Δεν ξέρω αν αυτό που είχα πάθει σχετίζεται με αυτό που έχεις εσύ γιατί δεν μας εξηγείς ακριβώς πως κόπηκε, πόσο και που. Εγώ παλιά μια φορά που αυνανιζόμουν στην ηλικία 16-17 μου είχε κοπεί ελάχιστα από την κάτω μεριά του λεγόμενου "κεφαλάκι" ακριβώς εκεί που υπάρχει κάτι σαν γραμμούλα. Απαντώ στις ερωτήσεις σου λοιπόν: 1)Δεν είχα κάποιο πρόβλημα στην περίπτωσή μου. 2)Μου πέρασε μετά από 2-3 μέρες. Βέβαια δεν έκανα τίποτα δεν το άγγιζα ούτε έπαιζα. Το μόνο που έκανα ήταν να το καθαρίζω με απλό νερό. 3)Δεν μου είχε μολυνθεί. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. 4)Όπως είπα 2-3 μέρες ελάχιστου πόνου είχα. Μετά πέρασε. Γενικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλά αν περάσουν 5-6 μέρες πόνου και δεν διορθώνεται θα ήταν καλό να δεις κάποιον γιατρό να σου προτείνει κάποια κρέμα ή κάποιο γιατρικό. :) Πήγαινε στο θέμα: petsaki |