Μήνυμα στις 1/11/2016 στις 01:40 @Sex
Γεια σας είμαι 21 και έχω να πω ότι συμφωνώ με τον fast για τις παύσεις και απολαμβάνεις καλύτερα και περισσότερο την μαλακία. Το καλύτερο για εμένα είναι να χύσεις πάνω σου γιατί έχεις μια ελευθερία στο που θα χύσεις και το σώμα σου επίσεις έχει μεγαλύτερη "έκταση" από το χαρτί. Εγώ προτιμώ να την παίζω ξαπλωμένος μου αρέσει καλύτερα και πάντα ολόγυμνος. Σπάνια θα την παίξω καθιστός. Άλλος ένας τρόπος για καλύτερη απόλαυση είναι αντί να βάζεις σάλιο ή νερό στο πέος σου να βάζεις λάδι σου δίνει τέλεια απόλαυση επειδή το λάδι είναι πιο λιπαντικό από το σάλιο ή το νερό. Άλλη φάση είναι να την παίξεις με προφυλακτικό. Το έχω κάνει 2-3 φορές και είναι τέλειο σε απογειώνει άλλη αίσθηση. Η ερώτηση μου εμένα είναι: Μπορείτε να τραβάτε μαλακία και με τα 2 τα χέρια γιατί εγώ μπορώ μόνο με το αριστερό με το δεξί κάνω λίγο και με κουράζει μετά. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός ξύρισμα και μέγεθος
Μήνυμα στις 23/6/2016 στις 21:47 @Sex
Κοίτα φίλε είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε διεγείρει και να σε καυλώνει αυτό γιατί σε ανάβει το γυμνό και πιο ειδικά το γυμνό μπροστά σε κόσμο. Για να μειωθεί το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι την ώρα που θα γδύνεσαι μπροστά σε κόσμο να σκέφτεσαι κάτι ή πολύ αστείο ή πολύ αηδιαστικό πάνω στο ερωτικό κομμάτι που δεν θα σε καυλώνει. Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: Όταν αλλάζω σε άλλα ατομα
Μήνυμα στις 23/6/2016 στις 16:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλέ για την ηλικία σου έχεις μια χαρά μέγεθος και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς γι αυτό γιατί ακόμα είσαι μικρός αυτό θα έπρεπε να σε ανησυχεί αν ήσουν 18 και τον είχες 10 εκατοστά. Και ο μόνος τρόπος για να μεγαλώσει είναι ο φυσιολογικός. Θα μεγαλώσει στην ώρα του.Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 23/6/2016 στις 15:57 @Sex
Κοίτα φιλέ πιστεύω ότι είσαι ακόμα μικρός για να καταλάβεις τι πραγματικά θες. Προσπάθησε όταν θα σου έρχονται αντρικές σκέψεις να τις βγάζεις από το μυαλό σου και να προσπαθείς να μην βλέπει γκέι πορνό. Αν δεν μπορείς να το καταφέρεις αυτό τότε φίλε είσαι αμφισέξουαλ (bi). Αλλά μην το βάζεις κάτω προσπάθησε τώρα που είσαι μικρός. Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: Είναι ανώμαλο;
Μήνυμα στις 23/6/2016 στις 15:51 @Sex
Κοίτα φίλε για την ηλικία που έχεις το πέος σου είναι καλό άσχετα ότι μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο μέχρι τα 21. Να μην ντρέπεσαι και να σκέφτεσαι ότι δεν μετράει τόσο το μέγεθος αλλά η διάρκεια και η ευχαρίστηση. Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 23/6/2016 στις 15:46 @Sex
Για το θέμα που έχεις εγώ ξέρω 2 τρόπους για να κάνεις τον πούτσο σου να καθυστερεί να χύσει. Ο 1: Όταν πας να κατουρήσεις να κάνεις παύσεις 3-4 φορές. 2: Παίξε την πούτσα σου και πριν χύσεις πάλι να κάνεις παύση για 10-15 λεπτά και μετά να συνεχίσεις, Άμα τα κάνεις αυτά για 1-2 εβδομάδες θα δεις μια διαφορά. Πήγαινε στο θέμα: τελειωνω γρηγορα |