Μήνυμα στις 27/6/2016 στις 03:28 @Sex
Ναι, ο πατερας της τουρκος και η μανα της βουλγαρα. Αποψη μου οπως σου ειπα, τσεκαρε airbnb και couchsurfing. ΟΤΙ καλυτερο Πήγαινε στο θέμα: Ερωτεύτηκα
Μήνυμα στις 26/6/2016 στις 19:36 @Sex
Καλησπερα φιλε. Οταν ειδα το πρωτο σου post, το διαβαζα με ενα γλυκο νοσταλγικο χαμογελο στα χειλη...Οταν ειδα το δευτερο ποστ σου με το ονομα της κοπελας, ειπα την φραση 'ελα ρε μ@λ@κ@'...Και αυτο γιατι εγω τα ειχα με μιση τουρκαλα κοπελα, επισης Sibel (όχι δεν ειναι η ιδια μην αγχωνεσαι :D ). Πριν σου απαντησω για την διαμονη σας, θελω να σου πω να μην ακουσεις τον οποιονδηποτε (ειτε φιλο, ειτε γονεα ειτε οτιδηποτε) σου πει 'α γιατι τα εχεις με τουρκαλα' ή 'και αν παει σοβαρα τι θα κανετε' κλπ..Ειμαι 22 χρονων, τα ειχα 1 χρονο μαζι της, ηταν η γυναικα που αγαπησα (τουλαχιστον μεχρι στιγμης) και τα ειχα ακουσει χιλιαδες φορες. Στο θεμα σου τωρα, προτεινω να κανει/κανεις ενα λογαριασμο στο couchsurfing και να επιλεξετε καποιον host να μεινετε εκει. Αλλιως αλλη λυση ειναι το airbnb. Ποιος φοιτητης στις μερες μας παει σε ξενοδοχειο; (απαντηση κανενας). Για οτι αλλο χρειαστεις, εδω ειμαι.. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτεύτηκα
Μήνυμα στις 24/6/2016 στις 14:54 @Διασκέδαση
Επισης κατι που ξεχασατε να αναφερετε: Cheatακι, φαε πριν πας στο παρτυ για να μην σε πιασει τοσο ευκολα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Ποτα σε παρτυ
Μήνυμα στις 24/6/2016 στις 14:51 @Sex
Φιλε το ειπες μονος σου. ' δεν έχει κανει ποτε σχέση παρόλο που είναι πολύ ωραία κοπελα' Μονο με αυτο θα επρεπε να καταλαβεις οτι ολοι κωλωνουν να της την πεσουν, και η κοπελα αν και ομορφη ειναι μονη της (και στα 22 ισχυει καποιες φορες). Το οπλο σου εσενα ειναι το να δειξεις αυτοπεποιθηση. Πραγματικα, εστω και αφησεις λιγο την ντροπη απεξω, you are in. Να σου πω, λες εισαι ντροπαλος. Τι κερδιζεις; Εννοω, πρεπει να σκεφτεις οτι αν δεν το 'αντιμετωπισεις' ολο αυτο, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ να σε γουσταρει, στο τελος δεν θα γινεται τιποτα εξαιτιας αυτου. Πρεπει να το αποβαλλεις οσο εισαι μικρος. Θα βοηθουσε παρα πολυ αν εχεις καποια φιλη η οποια να κανει παρεα/ειανι γνωστη με την κοπελα...να ηταν ο wingman σου... Επισης, οσον αφορα τις φιλες που ειναι σνομπ..δεν εχει καμια σχεση. Τι σχεση εχει το τι ειναι -και τι θελει να δειχνει- η φιλη; Να ξερεις ΟΣΟ περισσοτερο σνομπ ειναι μια κοπελα, ΤΟΣΟ περισσοτερο ΣΩΣΤΟ γραψιμο θελουν. πχ. Σε πεσιμο σε σνομπ κοπελα, κοιτα (αυτο ειναι γενικο τιπ) να μην γερνεις μπροστα, το αντιθετο μαλιστα, το σωμα σου να ειναι καπως κατα πισω, με λιγα λογια να αφηνεις την αλλη να 'ερθει' προς τα εσενα για να σου μιλησει, και ειδικα με τις σνομπ (μην το κανεις σε νορμαλ κοπελα) μην φοβηθεις εκει που σου μιλαει (καποια φορα) να γυρισεις την προσοχη σου αλλου σε φαση 'ναι ναι λεγε εσυ' Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω μια φίλη!
Μήνυμα στις 24/6/2016 στις 14:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε μου καταρχας ο ορος που χρησιμοποιησες δεν στεκει. Μαλλον ηθελες να πεις 'ξεπεταγμενη'. Φυσικα και θα κανεις κατι μαζι της, ξεκινα μιλα της και δες πως παει η κατασταση...Πως κανουμε φαση; Φιλιεσαι στο στομα με τον αλλον (tip: να θυμασαι να καταπινεις τα σαλια σου και να μην δαγνωνεις) και -να το πω λαικα- χουφτωνεστε. Μην αγχωνεσαι, και εγω 2α γυμνασιου ειχα 'φασωθει' πρωτη φορα...ολα θα σου βγουν εκεινη την ωρα. Πήγαινε στο θέμα: φαση (1η φορα)
Μήνυμα στις 24/6/2016 στις 00:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απο το μνμ σου καταλαβαινω οτι δεν εισαι και πολυ μεγαλη ηλικιακα. Δωσε χρονο στον εαυτο σου και ανακαλυψε το σωμα σου. Ολα μια χαρα φυσιολογικα ειναι, δεν εχεις κανενα προβλημα. Αυτο που ενιωσες/ειδες λεγεται με μια λεξη εκσπερματωση. Τιποτα δεν σου συμβαινει...Απλως μεγαλωνεις.Ανακαλυψε τον εαυτο σου χωρις τις οποιες αναστολες και μην αγχωνεσαι, ολα φυσικα ειναι Tip: Μπορεις επισης να δοκιμασεις και το τηλεφωνο του μπανιου με λιγη πιεση κλειτοριδικα. Πήγαινε στο θέμα: Θεματάκι με τον αυνανισμό
Μήνυμα στις 23/6/2016 στις 11:27 @Sex
Καταρχην, το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι οι φιλες της. ΕΑΝ πιστευεις οτι και αυτη ειναι τετοια φαση (σνομπαρια,diva κλπ) αυτο που εχεις να κανεις -και πιανει σε αυτες τις περιπτωσεις- ειναι το λεγομενο 'κρυο/ζεστη'.. Εαν απο την αλλη πλευρα θεωρεις οτι ειναι νορμαλ, δεν ειναι δα πυρηνικη...οταν της μιλας να χαμογελας, κανε eye contact και αν δινετε/δωσετε ποτε τα χερια για χειραψια, να το κανεις βαρβατα. Ειναι ενα λαθος που το βλεπω πολυ σε μικροτερους της ηλικιας σου, ειτε με κοπελες ειτε με φιλους..δινουν το χερι λες και ειναι η βασιλισσα Ελισαβετ η 3η... Ξεκινα στο ασχετο μια μερα εφοσον πατε για μπανιο ολοι μαζι, με πατημα κατι που εγινε το οποιο θα αφορουσε ολη την παρεα..ξεκινα μιλα της..μην διστασεις να μιλησεις και απο φβ ΑΛΛΑ οτι ειναι να δειξεις (οταν θα πηγαινεις στο 'επομενο επιπεδο') καλο θα ηταν να το κανεις απο κοντα...Γενικα, το κλειδι ειναι να διαφοροποιηθεις απο τους συνομηλικους σου..γενικα, οτι θα εκαναν...ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Για οτι αλλο χρειαστεις, εδω ειμαι ;) [Γενικα παρατηρω οτι για καποιον λογο τα κοριτσια αυτης της ηλικιας εχουν πολυ μεγαλη σνομπαρια μεσα τους. Σε αυτο βεβαια φταιει ο τροπος με τον οποιο τις προσεγγιζουν τα κοριτσια..Γενικα, οσο πιο πολυ σνομπ ειναι, τοσο πιο κρυο ζεστη θελει *νομος*] Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω μια φίλη!
Μήνυμα στις 22/6/2016 στις 09:33 @Sex
Οπως ειπα και σε αλλο thread, υπαρχει το old-time classic του american pie...η μυλοπιτα! και το travel pussy (review στο γιουτουμπ απο τον Μικεευς). Προσωπικα κανενα δοκιμασμενο though! Πήγαινε στο θέμα: κατι για το πεος
Μήνυμα στις 22/6/2016 στις 09:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν γινοταν αυτο ρε ψηλε, οι περισσοτεροι δεν θα τρελενοντουσαν να βρουν γυναικα :P.Alternative: Δοκιμασε travel pussy (εξου και το βιντεο review απο τον Mikeius στο utube) και μυλοπιτα (old-time-classic american pie) Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΗΜΑ
Μήνυμα στις 22/6/2016 στις 04:40 @Sex
Εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι εισαι straight ρε τυπε (δεν ειναι κακο). Θεωρω οτι θα σιγουρευτεις οταν -ειτε- μεγαλωσεις ειτε ολοκληρωσεις με μια κοπελα...Πιο πολυ για bisexual μου κανει αυτο που περιγραφεις..Και οχι δεν ειναι ανωμαλο, στο 2016 ειμαστε Πήγαινε στο θέμα: Είναι ανώμαλο; |