Μήνυμα στις 19/8/2016 στις 12:26 @Sex
Εγώ όταν ήμουν μικρότερος (10-11) το πάθαινα συχνά αυτό! Επιπλέον να ξέρεις ότι λίγο πριν εκσπερματώσει ένας άντρας οι όρχεις ανεβαίνουν προς τα πάνω. Μην ανησυχείς. Αν, όμως, βλέπεις ότι συμβαίνει κάθε φορά που αυνανίζεσαι, να το κοιτάξεις. Εύχομαι να βοήθησα!
Πήγαινε στο θέμα: Ορχις
Μήνυμα στις 18/8/2016 στις 17:31 @Sex
Είναι παραπάνω από καλά για την ηλικία σου!!! Να μην ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους σας
Πήγαινε στο θέμα: Το μεγεθος του πεους μου
Μήνυμα στις 10/8/2016 στις 19:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το φάσωμα είναι γενικά ευρεία έννοια! Ωστόσο σίγουρα περιλαμβάνει γλωσσόφιλο και χούφτωμα από πίσω. Θα πάτε κάπου, όπου θα είστε μόνοι σας (π.χ. σε πάρκο) και η διάρκεια καθορίζεται από εσάς. Μην το πάτε, όμως, μονότερμα! Με διαλείμματα! Εύχομαι να κάλυψα!Πήγαινε στο θέμα: Fasoma
Μήνυμα στις 10/8/2016 στις 11:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το πέος σου είναι μια χαρά! Μέχρι τα 21 θα έχει μεγαλώσει κι άλλο. Σημασία έχει πώς το χρησιμοποιείς το όπλο και όχι το μέγεθος της κάννης (το γράφω συχνά αυτό). Μην συγκρίνεις με άλλους. Οι άλλοι σίγουρα λένε ψέματα! Εύχομαι να κάλυψαΠήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 9/8/2016 στις 16:09 @Θ. Κλημεντίνη
Να αρχίσεις να μιλάς περισσότερο μαζί του και να του τραβήξεις το ενδιαφέρον με το στυλ σου, το νάζι σου και το ενδιαφέρον που θα δείξεις για αυτόν (να ρωτάς πως είναι η μέρα του). Αλλιώς να ντύνεσαι ωραία και να έχεις αυτοπεποίθηση. Να είσαι θεά, να έχεις ''αέρα''
Πήγαινε στο θέμα: Φλερτ
Μήνυμα στις 6/8/2016 στις 11:13 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πολύ ρομαντικό είναι να ανάψεις κεριά σε μεγάλο μέρος του σπιτιού και να βάλεις μουσική ρομαντική. Κάτι άλλο πολύ ωραίο είναι να βάλεις μια ταινία, που αρέσει και στους δύο (ρομαντική κομεντί θα πρότεινα) και να την παρακολουθήσετε, ενώ είστε αγκαλιασμένοι και ταϊζετε ο ένας τον άλλο ποπ-κορν ! Εύχομαι να σε κάλυψα! Καλά να περάσετεΠήγαινε στο θέμα: Κοπελα ςος
Μήνυμα στις 4/8/2016 στις 10:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αρχικά, φίλε μου, είναι αυνανίζομαι και όχι αυγανίζομαι Το να κατεβάσεις το δέρμα δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Δεν είναι πρόβλημα, εκτός αν σε πονάει, όταν προσπαθείς να το κατεβάσεις!Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για το πέος
Μήνυμα στις 3/8/2016 στις 19:22 @Κλάψιμο
Εντάξει, μπορεί να έχεις δίκιο. Πάντως πρόσεχε σε κάθε περίπτωση! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα τα άτομα με κακή πρόθεση (ομολογουμένως)!
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενη
Μήνυμα στις 3/8/2016 στις 18:07 @Κλάψιμο
ΠΟΤΕ μην εμπιστεύεσαι άτομα άγνωστα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί μέσω Η/Υ τα άτομα αυτά να μας κρατάνε καλή παρέα και να φαίνονται συμπαθητικά, αλλά μέχρι εκεί. Φυσικά και δεν είναι εύκολο να ξεκόψεις και αφού περνάς καλά μαζί του εντάξει. Αλλά ποτέ μην δεχτείς να συναντηθείς με αυτό το άτομο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενη |