Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 18:10 @Sex
το ειχε και ενας φιλος μου ειχε παει στον γιατρο και του ειπε να ριχνει ζεστο χαμομιλι αλλα λογικα θα του εδωσε και καμια κρεμα
Πήγαινε στο θέμα: SOS-ΠΕΟΣ-SOS
Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 17:50 @Sex
να διορθωσω οτι το να εισαι γκει δεν ειναι επιλογη .Δεν πιστευω οτι θα ηθελε ο οποιοσδηποτε να βιωνει την κοινωνικη κατακραυγη και αν εισαι στην εφηβεια μπορει να σκεφτεσαι και να κανεις οτιδηποτε μη σε ανησυχει αυτο Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι Gay?
Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 17:38 @Sex
φυσιολογικοτατος εισαι δεν χρειαζεται να βρεις τροπο να το μεγαλωσεις γιατι εισαι μια χαρα Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 02:29 @Sex
θα σου φανει παραξενο αλλα πρωτη φορα θυμαμαι οτι ενιωσα ευχαριστηση με την πιεση του νερου στο κεφαλη του πεους μου οταν εκανα μπανιο και μετα αρχισα να αυνανιζομαι Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 02:21 @Sex
εγω προσωπικα το κατεβαζω αλλα δεν ειναι σε ολουσ το ιδιο .εχεις προβλημα μονο αν δεν μπορεις να κατεβασεις το πετσακι οταν εχεις στηση Πήγαινε στο θέμα: Πέος(για αγόρια)
Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 02:18 @Sex
περιεγραψε πως ακριβως και που κοπηκε Πήγαινε στο θέμα: petsaki
Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 02:09 @Sex
καταρχας εισαι μολις 14 η εφηβεια κατα μεσο ορο ξεκιναει 14 αρα μπορει να ξεφυγεις κανα δυο χρονια .ολα αυτα που λες ειναι φυσιολογικα και οι ανησυχιες θα υπαρχουν οτι και να σου πουμε εμεις .εγω ειμαι 18 και μπηκα στη εφηβεια σχετικα αργα (15-16) οποτε ξερω τις σκεψεις σου κανε υπομονη Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους και εφηβεια |